Тити няма значение от къде е подаръка - радвам се и на близалки, само да е подарък
и от де я взе тази заквасена сметана?
за питието! Този препарат и аз го гледах, но се спрях на зелен камък, че хем и подхранва той. Наръсих днес след дъжда, утре ще видя има ли ефект. Разсмя ме със съседа ви! Тея англичани голяма работа са. Преди години нали имаше бум на покупка на апартаменти от англичани, та в комплексите, където купуваха още март месец се почваше да се да чистят и пълнят басейните. Идват англичаните април, ние още печки палим, те в басейна се къпят, малки дечица с тях, родителите се препичат на шезлонгите-а ние по ботуши още! 
ужас. Днес е негов ред
днес голямо обикаляне на града падна.

А и на снимките си толкова нежна и мъничка,че не ти давах повече от 30 години максимум 

Децата си искат тяхното и ако може ще са на почивка постоянно ,то не че ние не искаме де 

аз си меля кайма. Веднъж от пакистанския магазин купих агнешки кебапчета, ама много люто ядат тия хора, че и 10 бройки...аз и кучето ги ядохме
Иначе ингилизите нямат такива деликатеси. Обаче аз като размириша скарата....ами по-вкусна е нашата кухня!
ама си е топло, то какво беше -60брррррррр 

голяма кокошка станала вече... 

Старах се, старах се да не събудя останалите, ама не успях, и сега цялата къща е будна. 
Препоръчани теми