Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 605
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Морена лека нощ, а като се наспиш да кажеш кога е бала, къде, какъв тоалет си избра дамата и какво избра ти за хапване!!!! Обичам абитуриентски!!!
Тити няма значение от къде е подаръка - радвам се и на близалки, само да е подарък  hahaha hahaha hahaha и от де я взе тази заквасена сметана?

# 151
Добра вечер!
Лейди,   bouquet за питието! Този препарат и аз го гледах, но се спрях на зелен камък, че хем и подхранва той.  Наръсих днес след дъжда, утре ще видя има ли ефект. Разсмя ме със съседа ви! Тея англичани голяма работа са. Преди години нали имаше бум на покупка на апартаменти от англичани, та в комплексите, където купуваха  още март месец се почваше да се да чистят и пълнят басейните. Идват англичаните април, ние още печки палим, те в басейна се къпят, малки дечица с тях, родителите се препичат на шезлонгите-а ние по ботуши още! Grinning
Славче, видях се аз на кроса с нашата дружка-ама тя е много задобряла! Тя всяка сутрин ходи да бяга, има тренинг и още на 500м и хукна пред мен! Аз не съм бягала от години, като ученичка бях доста добра, ама сега..Не е и до килограмите-тренинг трябва.
Марчето и Луси сега се кефят на концерта-блазе им!
Аз хапвам ягодки и се чудя филм ли да гледам или да си лягам!

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 23:41 от Elinor75

# 152
  • при късмета
Примъквам се за едно питие.
Чакаме концертаджийките да разказват.
Морена, пропуснала съм, че голямата ще има бал. Да има най-запомнящия се бал й пожелавам.
Калинка, има ли кебапчета при теб?
Креми, как само го каза "цели 2". Че той шефа омита по повече понякога.
Тити, пилето със сметана на Мастърчето е много вкусно. Май запазих рецептата, ако искаш ще я потърся
Няма такова скапано време. Шефа много се разкисва и той, като е такова времето и не може да му се угоди. Иска на планина, пикник и язовир, все места на които на този гьол няма как да отидем.
И на нас ни омръзна. С мъжо с редуваме, единия ден единия грачи, на другия ден, другия  ooooh! ужас. Днес е негов ред

# 153
Simple Smile днес голямо обикаляне на града падна.
Тъкмо решихме с какво да запълваме остатъка от деня ( след обилна вечеря)Едното дете искаше на карти, другото на държава град село и сестра ми по телефона ме светна че е нощ на музеите.За няма и 20 минути разгледах картата и установих че не са отбелязани 3 от 5 -те в града .
Та в 20 ч бяхме вече на обиколка, 22 се прибрахме и момчетата заспаха веднага.
Даже големия уж не искаше да си тръгваме и му казвам да ляга че сутринта ще става рано ,защото е на екскурзия ми мърмори, че съм го водила по нощите на музей  ooooh!
Чакам разкази от Марчето и Лус как са си изкарали тази вечер.
Поздрави на всички до утре Simple Smile

# 154
Лейди от полския се натресах без да искам.Кис.мляко трябваше да взема ама я гепах и хукнах.
Ма ко 3 дни има пиле под някаква форма.Ще закукуригам вече Joy

# 155
Лейди, благодаря, аз съм си по паникьосана да не притеснявам никого , да не стане нещо с децата и т.н. Иначе и тук сме така. В момента съседчето е у нас вече над 2 часа. Тя е и съученичка на нашето ,но и живее през улицата отсреща. Майка и даже не забеляза, че е дошла , след 30 мин мина да каже когато искам да я изпратя да си ходи ,но те си играят ,аз си чистя и само подавам снаксове и вода.  Laughing
ММ поканил българските си съботни колеги да хапнат у нас след работа и ще правя барбекю . Аз само му оставих месото да се размразява , една зелена салата ще направя, таратор и това е.

Креми, пържени картофи и кебапчета ,ох леле. Идва ми се в Пловдивската резиденция и на мен ,ама няма скоро да ме огрее.  Hug

Моренка, честита ви абитуриентка .Колко големи деца си имала , аз само с Гушкан те асоциирам ,не че не знам ,че имаш три Simple Smile А и на снимките си толкова нежна и мъничка,че не ти давах повече от 30 години максимум   bouquet

Елинор, ягодки . Няма такъв вкус ;пресни ягоди като бабините .
А относно англичаните ...така си е ,но не могат да бят тези тука. На 1-2 градуса са с джапанки ,къси ръкави и шорти .Това нещо е уникална гледка ,сняг и бели тела ринат сняг и чистят колите си Simple Smile

ма ко, познато.  Wink Децата си искат тяхното и ако може ще са на почивка постоянно ,то не че ние не искаме де  Crazy

Джейми, браво на вас !Нощ из музея е готина идея ,сигурна съм ,че изморени или не са били доста доволни   bouquet

Тити , кукуригууууу...  Joy

Лек ден от нас Simple Smile

# 156
Ma ko всичко има като си го направиш  hahaha аз си меля кайма. Веднъж от пакистанския магазин купих агнешки кебапчета, ама много люто ядат тия хора, че и 10 бройки...аз и кучето ги ядохме  hahaha hahaha hahaha Иначе ингилизите нямат такива деликатеси. Обаче аз като размириша скарата....ами по-вкусна е нашата кухня!
Тити скоро не съм ходила в полския, че ми е на 30км  Joy
Джейми завиждам ти! Ходила съм преди време, ходих и на възстановка в музея "Владислав Варненчик", наистина това е едно добро нещо от новото време.
Елинор незнам за зеления камък. В бг купувахме едни лилави гранули/тия са сини/, но те се слагаха до корена на разстението в почвата срещу голи охлюви и колорадски бръмбар май беше, нямам спомен и никога не сме имали охлюви в градината. Трябва да питам мама за името на препарата.
Контеса хич и не се притеснявай - дай кредит на хората... добронамерени са... Пикника по бански ли ще го правите  hahaha ама си е топло, то какво беше -60брррррррр

# 157
Свекъра бил в болница и му правили операция.ММ знае от 6.А аз  научих последна.Почувстеах се много тъпо.Попитах и него,и брат му защо не ми казаха.Отговора беше за кво да ме притенявали.ММ вика:Аз да не съм клюкар.
Лейди Аз също си меля месо.Имам машинка от бг.Доволна съм,че знам какво ядем.(долу горе)
Контеса разбирам те и аз съм така.Детето не го поверявам лесно.Само на бабите.

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 02:05 от titi888

# 158
sour    се води сметана.Ако не се бъркам.Виждала съм в Лидл.

# 159
Тити не се засягай. Понякога в стремежа си да предпазим близките си, да направим добро, става обратното... Едва ли те подценяват. Тук и лидъл няма  hahaha hahaha hahaha
Лека момичета   bouquet

# 160
  • София
YES!
Прибрах се, мили дами!!  Hug
Беше хубаво! Ще започна от самото начало, на тези на които не им е интересно, моля да не ме четат, защото ще бъда обстоятелствена и може би досадна.
Ще започна от самото начало. Изнервено!!!!!!!!!!!!!!!!!
Излязох от вкъщи в определеното време за срещата с моите рок приятели. За съжаление аз винаги съм точна, и заради това винаги трябва някой да  изчаквам.  Нищо, преглътнах го, но направих муцка.  Тръгнахме, но беше вече 19.45 ч и ние определено закъснявахме.  Задръстването беше огромно. Не, вие не можете да си представите какъв ужас беше. Още от бул "М. Луиза, по Стамболийски, около 5-та градска болница движението беше невъзможно!!!. Можеше да се кара само на първа скорост и ..толкоЗ. Стана вече 20.30 ч. Изнервено.! Mr. Green  Закъсняваме определено, концерта е обявен за 20 ч. Никой не ти дава възможност да се включиш в потока от коли, всеки те прескача и те пре...бава задължително. Това шофьорска толерантност....непозната дума е за нас.!! Имаше много коли от провинцията и най-вече от Пловдив и те милите изобщо не знаят накъде вървят, пускат се а У лЕво , а У дЕсно, само и само да не изпуснат шосето. Още по кошмарно стана,  когато се зададе и македонската група, е тогава се обърка всичко.  Mr. Green Напрежението расте, и поради тази причина ние решихме да прескочим това безумие и  да минем уж по напряко, да, ама не. ОбъркАхме пътя окончателно и минахме през Негован, манастира Св Мина, циганската махала, къщата на Азис и по някакви неведоми пътища се добрахме до стадиона. Напрежението расте!! Със слизането ни заварва аромат на кебапчета и мъгла, ама наистина мъгла от печените кюфтаци и пържените картофи. Не, не ви лъжа!!! Викове на продавачи на мушамички против дъжд, балони, дъвки...панаир огромен + кал и мръсотия до шия.  Буташ се, стъпваш в/у изхвърлени бутилки от мин. вода и бира, но продължаваш с усилието на малко лакти и бутаница. Беше вече 21.15 ч. Пристигнахме благополучно, намерихме си блока и редовете и седнахме уморени.
Aerosmith, забиха точно в 21.30 ч. Публиката гръмна. Да, ясно ви е, че те са вече на възраст, рок динозаври са, но това не им пречи да продължават да правят музика, да скачат на сцената, да пеят чудесно, да правят един добър концерт по всички правила! Нямаха и за минута почивка, даже и една вода не изпиха. Като роботи са.  Стивън Тайлър, вие всички знаете е силно грозноват, но безкрайно чаровен. Изключително слаб, като модел на полит. затворник е, много е болен,  сериозно, но това не му пречи да продължава да работи прекрасно! Публиката беше в контакт с него, в кондиция, пяхме, крещяхме, викахме, танцувахме. Беше препълнен стадиона.  Нямам глас, затова и говоря тихо, вие нали ме чувате???
Ам`чи това беше. Аз - доволен, както всеки път. Ще продължавам, защото за мен това е огромно разтоварване. Правя  каквото си искам, крещя колкото си искам и пея колкото си мога.   Simple Smile

Сега ще се помъча да отговоря на всички ви, въпреки че главата ми се движи някъде си.  Rolling Eyes
Славче, ММ заминава в понеделник. Той не за първи път ходи в САЩ. Това му е май трето посещение  в Хюстън, а ще ходи и до Детройт по работа.  Заедно са с юриста му. Дали му харесва ....първия път му беше харесало много, защото бяха ходили и до Ниагарския водопад, но сега няма да ходи, има си задачи, а и времето го притиска. Аз не съм ходила , но първо нямам желание и второ не е удобно да се влача и аз когато има задължения. Той си е в командировка.
Контеска, остави детето, нищо няма да му се случи. Хората са отговорни, поне така смятам, а и след като са ти предложили, възползвай се. Малко време и за вас да има, само двамата.
Това с температурите при вас и басейните и късите гащи и джапанки ме хвърля в тих ужасТ.  Същото е и при Калинка, тя е боса тези дни, а аз едва ли не и с кожухче в/у гърбинката съм сложила.. Joy
Моренче, ама ти си абитуриент тази година, така ли?? Прекрасно!! Да ни покажеш нещо, моля ти се.  Simple Smile
Креми, кебапчета, как обичам, не е истина!!
Ели, ти ме задраска с този спорт и това бягане, направо  като четях и не можех да повярвам.  Rolling Eyes Силно съм  изненадана, но в положителен аспект го казвам , разбира се.  Simple Smile
Джейми, нощ из музеите е чудесно. ! Сега като се прибирах от концерта, цялата ул "Раковски" беше пълна с хора около театрите и музеите. Имаше и опашка за да влезнат, можеш ли да си представиш и то бяха определено млади хора. Даже бях и учудена от такъв интерес, браво!!
Тите,  Joy голяма  кокошка станала вече... Joy
Смърфи, какво стана , бе душа с този крем-карамел. Па не снимА една чашка, бе...само се облизвам. Не, няма да ям, връщам ти го...Днес се ужасих от себе си, не мога да си влезне в едни джинси и си прехапах от злоба вратлето.  Mr. Green
Кой още, ма-ко,  абе,  къде е Хортензийка??? и на всички ви...цАлуФки.   love001
Малко поздрав от мен...
Ето го, едно към едно като визия
http://www.youtube.com/watch?v=zthQPe41w24

# 161
Как бе, Марче! Снимах и показах, ето за теб пак - цък

Бил е супер концерт, завиждам благородно, но от този стадион съм с негативно впечатление и аз, особено по време на концерти.

# 162
  • София
Как бе, Марче! Снимах и показах, ето за теб пак - цък

Бил е супер концерт, завиждам благородно, но от този стадион съм с негативно впечатление и аз, особено по време на концерти.
Ауууу, къде съм гледала, фантастичен е....мммм, как обичам. Направила си го перфектен! Е, ще се оближа.. Simple Smile
Стадиона е повече от отврат... #Cussing out

# 163
Добро утро  Hug
С Дея сме будни от близо два часа  ooooh! Старах се, старах се да не събудя останалите, ама не успях, и сега цялата къща е будна.
Марче, супер концерт, браво! Аз пак пропуснах, за пореден път, ама все някога ще наваксам   superuu
По повод сандалите - вчера се сдобих с едни много сладурски. Викам - купувам ги, пък дано времето му стане малко неудобно и се оправи  Mr. Green
Хайде, народе, идвайте на раздумка. А, кафе и закуска не съм сложила! Ето:

# 164
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Направих си си сутрешната гимнастика да сложа цветята пак на перваза.Вчера пак ги свалях.Валя и явно в началото дъжда е бил по-силен направо беше разкъсало няколко цвята.Затова упражнението е ясно.деца свалете , деца качете. Mr. Green
Марче, няма как да не е бил готин концерта.Много живописно го описа.Както винаги описваш всичко.
Лейди, развесели ме.Топло му е на човека.БРР 19 гр си е студ за мен.
Вчера направих фитнес за сефте.Днес пак.
Ели, браво.
Смърф, добре е.Не се спира вкъщи.
Вио, честито.Тази година няма да купувам нищо за мен/Аз така се заричам всеки сезон/Имам много сандали и чехли, някои дори неносени.Обаче като дойдат в Дайхман намаленията не знам що не мога да им устоя. Mr. Green
Боже какъв съм заплес.Щеше да ми отиде яденето за днес.Аз със Антоан сме в режим.От днес спираме всякакъв хляб и въглехидрати.Той трябва да стане 90 кг , за да си влезе в категорията, а аз солидарна с него да сваля още малко.Коце и Сашо са друга бира.Та сложих аз едни зеленчуци да се задушават и те аха да изгорят.Направо ги изключих , че са на котлона.

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 09:06 от Кремито

Общи условия

Активация на акаунт