Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!
Вио благодаря за кафето! Ние спахме доволно днес  Joy сега пия кафе и още не съм се размърдала за разходка, а така е напекло...
Креми рано си се разготвила  Joy
Марче страхотно си си изкарала въпреки транспортните премеждия!!! Снощи не можах да те изчакам, но разказа ти със сутрешното кафе ми достави огромна наслада   bouquet Сега ще чакаме и разказа на Лус  Peace
Днес го дават 21 градуса - сиреч сахарска жега  hahaha, та пак ще сме навън, че от утре няма вече - бури, дъжд, грамотевици....16градуса  hahaha
Хуквам на разходка   animal037

# 166
Здравейте, дами! Прочетох ви, посмях се и се радвах с вас. Персонално няма да отговарям, че нямам време. Нали знаете, че ви обичам?
Мм утре му оформят документите, вторник минава комисия и тя му назначава дата за операция. Да минава, че така се е подуло и го боли, не може да ходи.
Снощи бях на женско парти. Смях, танци, веселба, имах нужда. Та така...
Пак ще дойда.

# 167
Добро утро!
Вио,   bouquet за кафето и закуската! Рано ставате вие с мъничките дечица! Моите ще спят сигурно до обяд.
Креми, браво бе момиче-и ти рано ставаш, тренировки, готвене-не мога като тебе аз-мързеливка съм явно Cry Моите момчета пък искат диета за напълняване-много са слаби, пък на височина дръпнаха много. А бе ще напълнеят като се заженят сигурно-той и баща им като го взех беше 70кг. с мокри дрехи, а сега зимата замалко да стане трицифрен. Добре го гледам значи!
ХортензияPraynig всичко да е наред с операцията!
Марче, удоволствие беше да изчета разказа ти-много подробен и интересен! Въпреки изнервящото начало си изкарала много добре, щом и глас нямаш! Много се кефя на такива фенове като теб, аз никога не съм била истински привлечена от някакъв стил музика-не съм хич музикална! Обичам да слушам, но не съм ценител, а е голямо удоволствие да обичаш и усещаш музиката!
Лейди, Контеса, то почнало лятото при вас! Пък ние тука още сме недоволни на 20градуса-ей неблагодарни сме ний, все искаме повече жега!
Пия си кафето и ще правя палачинки за закуско-обяд на моите! Никаква идея с какво друго ще ги храня днес нямам, ще я мисля още.
Пожелавам ви топъл, слънчев неделен ден с много усмивки! Hug

# 168
  • София
Здравейте момичета!

Днес имам много работа и още един рожден ден, този път детски, но присъствието + път...

Станах наскоро...

Марчето описа добре концерта. Страшно съм доволна - пях, виках, танцувах - не сме седнали!!!
Обаче аз много се изморих... прибрахме се в 2:30... Изморих се от връщане... С нас имаше още едно дете и то живее около метрото... Седнахме в трамвая, защото таше толкова коли, че решихме с таксито ще пътуваме повече... Висяхме 30 минути, тоз трамвай едва се движеше... Слязохме на първата спирка и тръгнахме по релсите, защото момата не си знае района...под мостове... ама история Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нямаше никакво такси и решихме да пътуваме с метрото... Да, ама чакахме влака 30 минути, нямаше място във фоаето и на стълбите... Хората стояли на опашката... Слязохме на Сердика, минахме на другата линия... Обявили, че ще има само един влак след 25 минути... Излязохме с Миленка от Метрото в надежда за някакво такси - нямаше нищо, та се мушнахме обратно в Метрото за да не изпуснем последния влак... Това е...

Освен всичко останало - тръгнахме от вкъщи в 16:45, за да в 17:30 да сме до стадиона за да вземем добри места... В 18:00 влязохме, ама... д-то ме болеше от седенето Mr. Green Mr. Green Mr. Green докато не дойде Аеросмит! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Миленка още спи милата... Много й се насъбра... 5 дена с гостенката яко ходене... стават рано- лягат късно....

Скрит текст:

# 169
Аз пък още се излежавам в леглото.
Иначе сме станали от 2 часа.Емо ми пристигна гол и с 1 кат дрехи да го обличам.
След малко ставам да правя закуска и да готвя .

# 170
  • София
 wavey
Снощна съм...още.  Wink

# 171
  • София
Вио, благодаря за кафенцето и закуската. Честити ти сандалките, да ги носиш със здраве!!!

Славче, радвам се, че се включи... определено липсваше ни докато си била на почивката Peace Сигурна съм, че си се представила добре пред гостите в петък.

Ели - браво за маратона! Някога и аз бягах много добре... Може би някой ден ако има в София и аз ще се навия... Laughing

Смърфи, зная че ще измислиш нещо за ММ. Картичките ти са невероятни! Голям си талант!!!

Моренка, що трите? Смърфи обеща на всички... и при мен ще дойде, само забравих какво й обещах да готвя newsm78  
Моренка, и аз ще чакам разказа... След 2 години и мен ме чака... Чудя се... кога се събират хората за да видят детето... Въобще не ми е ясен реда на абитуриенския ден - училище- бал-почерпка...

Марче, дай рецепта за вишнев пай... Praynig

Контеска, много се радвам за теб, че се събирате заедно и прекарвате добре. Сигурна съм, че и другите ще се присъединят към вас. И честито за топлото време... Hug Относно тинейджъри- гледачи, мисля че са отговорни... Де ги знае човек newsm78

Тити, какво купи на ММ, похвали се Peace

Креми
, ммм кебапчета, много обичам...Днес ще купим и ще помоля ММ да ги направи на скарата... Нещо аз не се справям със скарата... Не мога да разбера защо newsm78
Креми, аз днес исках да съм режимна с месо и зеленчуци... Ама ще е от утре, защото ММ и Миленка искат да се включат. Това е супер!!! Няма да има различно готвене и дразнене, ако някой яде нещичко сладичко...

Ма ко
весело е у вас ако не е Шефа, ще е ТМ... Шефа ти е голям образ!

Калинка, приятна разходка! Големи жеги са при вас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз при тези температури все още с якето... На мен винаги ми е студено... Зимата се изпотявам от студ и никога от жегата...А и аз съм ненормална де... телесната ми температура под 36 градуса Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хортенз, стискам палци за ТМ, всичко да мине леко!

Марче, добро утро Hug

# 172
  • София
Навън свири музика, има батути и други забавления... Така че хапвам и излизам! Peace

Ето ви - от Креми...

# 173
Лус барбекюто и аз не мога да го паля винаги.
Зависи от въглищата.Но съм си решила проблема с грил тиган.
Времето е страхотно.Бяхме на двора с Емо.Ритахме и се правих на шут.
Нещо са му зачервени бузите.На градината ги мажат с нивея и си мисля,че е от това.Странно до сега не се е обривал така.Ушето и бузите са обринати,като лишеи е.
Намазах го с крем.
Направих картофите със сметана и копър и метнах едни наденички.Пържих тиквички.За мм направих тиквички на фурна,че няма да яде пържено.

# 174
Здравейте,
с  разказа на Марчето и Лус и снимкив ФБ на приятели  все едно съм била там.
Хортензия  дано мъжа ти се възстанови бързо  Praynig
Днес времето е много шантаво , до обяд горещо , след това се разгърмя , разтрещя сега пак слънце .
Момчето си е изкарало много добре на екскурзията , ние с баща му и брат му ритахме топка.
Плика ми е готов
Скрит текст:
Уж набързо , а един час си играх.Добре че децата спаха.
Ставам че настана война в детската .

# 175
Къде се изпокрихте всички?  newsm78
Аз цял ден имам гостенчета - племенниците бяха у нас. Правихме кекс, таратор, салати, пекохме пържоли. Ако ви кажа колко краставици нарязах за един таратор... ooooh! Ама така е с пълна къща. А не ми се мисли и моите като пораснат какво ще правим  ooooh!
Айде идвайте (цял ден само ви привиквам  Wink ), аз ще къпя и приспивам бебетата и после съм тук  Hug

# 176
  • при късмета
И аз ще сложа шефа да спи и ще дойда

# 177
Аз пък се хванах да правя лозови сарми, ей, голям играчка това завиване. После ще правя багажа на ММ за конференцията. Днес сме си решили да не излизаме - лежане и ТВ.

# 178
  • Fort Worth, TX
Ей сега се прибирам. Mr. Green
От 13.30 съм излезнала.Бях на фитнес.Момчетата се гледаха .После ми връчиха Сашо и до 8 бяхме с него навън.
Вио, не се оплаквай.Като пораснат ще си като мен.Плюс това момите са все на диета и хапват по мъничко.

# 179
  • София
 Дойдох и аз.
 Уморено ми е, гладих ризи, приготвях разни багажи, мъчих се да отпуша улука, ама нъцки и май успях още повече да го задръстя. Ще викам кран!.  Mr. Green Подреждах китки, но терасата е мръсна , та ужас. Дремах и малко на слънце на шезлонга с едно кафе.  Това е.

Общи условия

Активация на акаунт