Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здрасти и от мен!
Заведах си детето на градина.Купих му нов слънцезащитен и предупредих да не го мажат с тяхния,че има .Ще си проличи.Вчера го намазах с крем и зачервяването изчезна.
Ма ко тестове за алергия има.Но се препоръчват след 4 навуршени.
Гадна работа.
Времето е разкошно.Чакам си яденето да стане и излизам на малка разходка.

# 211
  • при късмета
Ние пак бяхме навън. Покара си скутера, хапнахме по един сладолед и се прибрахме.
Позавехнали са доста пъпките, педито каза, че ще се наложат тестове, ако пак направи много голям обрив. Сега да му давам противоалергични по веднъж на ден. И да не давам храна, която не е опитвал, ама за такава не се сещам.
Тити, шефа е на 5
Морена, то не останало до бала
Смърфи, отърва се ти от готвенето, а
Калинка, май времето при вас прецени, че слънцета ви е много
Контеска, много хубав рожден ден да изкарате
Писе, розата е невероятна, много е красива
Славе, не е слънчева алергия. Беше по потник една седмица преди да се обрине
Вале браво на децата
Вио  Hug
Люска, тази седмица не си писала, че ще ти е натоварено и те чакаме по-редовно  Hug
Чак сега сколасах да пусна прахосмукачка. Трябва да я измия сега, че моята чисти с вода.
Гушки на всички неспоменати  Hug

# 212
Ха здравейте пак! Прибрахме се с бърза крачка и изпреварихме дъжда  Joy само дето сега краката ми тупкат  Joy
Морена ама и синът ти е голям красавец!!! Продължавам да гледам снимката и да им се радвам пу маймуни!
Смърфи очаква те разтоварваща седмица  Heart Eyes За крем карамела - другия вариянт е да ти завира водата от водната баня - ако не можеш да намалиш температурата на печката, по някое време добави студена вода във водната баня. Аз като бързам го правя в йената без водна баня и ми става на шупли, ама се изяжда  Joy
Тити то лошото време от нас дето сме на север ще дойде  hahaha Аз чета прогнозата в местния вестник и познават гадините, само часовете объркват с +,– 2часа Joy
Ма ко има в аптеките едни репиленти дето се лепят на обувките на децата. Ако не си ползвала ти ги препоръчвам - малкия не мога да го мажа с нищо заради кожните реакции на препаратите и това ми беше перфектно решение срещу комари и всякакви буби. Лепя едно на едната обувка с която излиза и едно лепя над креватчето, че ние и от такива гадинки страдаме - на мен трети месец не са ми минали раните по краката, а уж в Англия отровни гадинки няма....ама има паяци...Ей това представляват тези репиленти - напоени са с масло от цитронела (лимонена трева)

# 213
  • Sofia
Време не е останало, да... то си върви...  Wink

Калинка, благодаря!  Hug
Ето  още  малко. Той не обича да го снимат. Wink

А ето и по пътя на нашата разходка, на връщане от библиотеката. Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 18:34 от Morena

# 214
  • Germany
Морена, прекрасни са ти децата!
Лейди, хич не ми се иска да е студено и да вали при вас, че после ще дойде към нас Simple Smile
Малкият е по добре вече, но реших да не го пускам и утре на детска, защото в четвъртък има РД и ме е страх да не лепне нещо ново.
Хубава вечер на всички! Simple Smile

# 215
Е няколко дъждовни дни ще ги изтрая.Другата сряда отивам на бг.Така,че дъжда тук ми е поносим:)
Утре мм почива.Днес реших да купя ракия.Домашната я продадахме.Сега понеже няма и ни се пие. JoyМалкия искаше боб и му метнах един.Защото не очаквах да се свари и стана страхотно вкусен.Нещо не мога да уцеля хубав боб тук.Въпреки,че вземам от бг и турски.Направих и булгур с гъби и царевица.Купих пиле на грил.Угодих на всички капризи вкъщи.
А за тези лепенки ми бяха казали.Имаме крем.Ако  не даде да го мажа ще купя и аз.
Морена страхотни са ти децата Simple Smile
Ма ко аз защо съм с впечатление,че е малко по голям от Ванко на Вио незнам.Така съм запомнила.
Скачам да бягам за моя дивачков.

# 216
Моренка, да са живи и здрави, прекрасни са децата!:)

Калинка - не завира водата, на 150 градуса го пека, ама карай, важното е, че е вкусен и се изяжда веднага. Хич не ми пука има ли или няма шупли. Просто споделям:)

Мони - как ще празнувате?

Тити - имаш ли още изпити?

# 217
Смърфче да имам няколко юни и юли.Още не са излязли датите.

# 218
  • Germany
Смърфи, в четвъртък на деня ще му направят малко парти в детската и после семейно вкъщи, а следващата събота ще има голямо парти в клубче, с деца от детската и българските ни приятелчета тук Simple Smile

# 219
Добър ден и от нас,
днес е РД на Quinn Виктория  и сме в официална ваканция цяла Канада.
Запланували бяхме да ходим на арт фестивал ,но заплиска един дъжд , гръмотевици и се отказахме. Другата седмица ще е последния ден в неделя, ще отидем тогава.

Морена, какви деца имате красиви .Но с такава нежна майка какво да се очаква ! Браво   bouquet  bouquet  bouquet
Чакаме снимки и от Шератон .Класическо синьо ,разкош и класа   bouquet

Тите, слънчева алергия ?
Попътен вятър морско чедо ,изкарай си супер   Hug

Лейди и ние сме с крем против слънце целогошивно тука ,но няма начин с това силно слънце постоянно.
Голяма хаймана си ,само скиториш , браво на тебе   bouquet
Благодаря ,че си ме мислела .  HugНе съм се чувала с майка и дядо над 10 дни ,защото където заминаха няма телефон нито Интернет ,но брат ми си отива тези дни да ги види и оправи къщата и ще оправи и тези недостатъци.
Знам ,че са добре ,но не и подробности. Нямам търпение да пуснат нета и да ги чуя по Скайпа  Praynig

ма ко ,благодаря. Много неприятно това с Шефа.
Скарлатина не е карало детето ни, дано не е това  Praynig
А комшиите ми са всичките такива. Че и аз покрай тях ,но аз винаги съм била луда ;все боса по декември, със сандали януари на бар и така откак се помня, така че не ми и обръщат внимание ,но виж те ме бият по щуравост с шорти и потници брррр...

Славе ,разбирам те. На мм приятелите все носят шаран и той го чисти и на барбекюто ,но миризмата е отвратителна. Не го вкусвам ,нито пипам това чудо..бррр
Как прекарахте из гръцко? Да не съм пропуснала разказа ти ?

Джейми пликът е много семпъл и стилен .Изпипана работа   bouquet

Вио,  пълна къщата си имала ,браво на теб! Страхотна леля ,сестра и майка си   bouquet
И как само тебе чака ? Свекървата да не се помайва  Joy

Лусси, и мен ме изнервя форума ,но какво ли да ги казвам ,всички сме в една лодка с този проблем.
Много сте готини на концерта  Hug

Валенце, много ви се радвам за разходките !Браво на Мария! Браво   bouquet

Смърфи, ще имаш лейдис седмица .Възползвай се  Hug
ММ е майстор на крем карамела и го прави в тава и на водна баня.Облизвам се само като се присетя  bowuu

Писе, розата ти е невероятно красива   bouquet
Ще пусна много снимки от РД на детето във Фейса, ти си ме знаеш .

Ели, браво на теб! Аз с бягането съм била винаги скарана ,а нека имам квалификация за инструктор по Тае Бо .Пусто бягане само на пътеката и като парен локомотив съм ,не е приятна  гледката  hahaha
А ММ е черен вече също,но само лицето на очила  и ръцете. Страшен тен  ooooh!

Хортензия да се оправя Миша от този вирус  Praynig Hug

Мони, добре сте решили за детето.Да си почине у дома  Hug

Марче, опасна си ,браво на теб. Какъв е този балкон където те тормози ?
Нали идва жена у вас, да го подхване и другата седмица ще си със супер балкон .
Мале ,този вишнев пай е ох мале вкусотия   bouquet  bouquet  bouquet

Ние имахме гости за барбекю в събота, лейсид найт в петък, РД парти в неделя и сега разпускам .Нашата съседка предложи да наглежда детето у нас в събота ,а азз друг път ще й върна жеста. Мнго добре се получи така .Аз този пост над 2 часа го пиша вече  #Crazy

# 220
Някой трябва да ми казва кога да спирам да ям... Едва дишам.

# 221
  • Fort Worth, TX
Спирай де. Mr. Green

# 222
  • при късмета
Мони, весело посрещане на рождения ден. Браво, че се оправило детето
Мушкатова, спри се де  Laughing ще пращам мъжо иначе да слага кантар и пред твоя хладилник
Контеса, друго си е без сняг при вас, най-после се позатоплихте. Майка ти и дядо ти, като имат връзка с вас, по-честичко им се обаждай. За дядо ти ще много хубаво. Радвам се, че са добре
Славче  и моя мъж вече се е заканил да ходи за риба. Все нямаше време последните години, а много обича. Само дето каквото си хване си го чисти. Ако рибата се прави на място, той си се занимава, ако ми я донесе вкъщи изчистена, ще я сготвя.
Смърфи, на шупли, не на шупли, важното е да е вкусен крем карамела
Морена, много ти  хубаво момчето
Вио, Люска, Калинка, Марче, де сте бре?
Шефа ужасно разочарован, че утре е на градина. Свикнал е като ходим в понеделник до докторката после да си стои поне седмица. Хич не му се ходи на тая градина. ще го пускам ваканция по-рано.

# 223
Добра вечер!
Хортензия спирай еденето, че идва пиенето  hahaha
Наздраве!

Морена разкошни деца   bouquet очичките им са еднакви като форма, за цвят не мога да преценя  Joy Много са хубави двамата, а предполагам голямата принцеса не им отстъпва  Peace
Мони ще е здраво детето за рожденния ден - ти се стягай, че ще имаш ангажименти  Joy
Контеса да ти е приятна почивката   bouquet Чесно да ти кажа, не съм мислила теб  Mr. Green ами дядо ти и майка ти - какви сме зли, алчни, безскруполни човеците - да съсипваме за никакви пари живота на толкова хора...и как сме безсилни да се защитим...от моите роднини само мама е жива, а на мм дядо му, който никак не е добре...имаме и по един брат, ма май само на книга...та такива мисли си редя в кухата кратуна...Дано да са добре близките ти и да се адаптират бързо към новата ситуация  Praynig
Тити ако Емо е с проблемна кожа по-добре не го мажи, ами направо си купи тези лепенки - не са скъпи, а и аз ги подменям на 7 дни. Те са срещу комари, кърлежи и всякакви жилещи насекоми, 100% натурални, не предизвикват алергии и се препоръчват дори да се лепят на бебешки колички и над легла на бебенца. Трябва само да е залепена далеч от дихателните органи на детенце.
Смърфи права си - най-важния индикатор за добра храна е празната тава  Joy Joy Joy
Ма ко идваааааааам!!! Шефа е прав - какви са тия ходения на градина без подобаващи ваканции!!!
Накрая приключих и с гладенето на униформи, че от хубавото време домашната работа изостана  Joy Сега дигам краци с питие и ще релаксирам!

# 224
  • Sofia
Много благодаря на всички ви за вниманието и хубавите думи!  Hug
На всички ни децата са прекрасни, само дето си ги криете вие.  Simple Smile

Писенце, забравих да си изкажа възхищението от розата - прекрасна, прекрасна, прекрасна! Несравнима просто! И чак ми замириса...  Heart Eyes

Калинуш, ето и голямата щерка.
Синът е с кехлибарено жълти очи (ако намеря снимка ще покажа, ама е трудно, като не ще да го снимат). На Гушкан бяха сини до не много отдавна, но взеха да стават като неговите, обаче зелени.  На ММ са зелени, моите сини.
И да ти се похваля... утре или в други ден ММ ще ми вземе пратките от Англия и ще имам мая.  newsm44

На всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт