Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015г.

• 30 605
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
Има  нова група за 2009 в 127 полудневната, който се интересува

# 751
  • София
Ерика, това е система и тя има своя алгоритъм. На нас с тебе ни се струва, че е нагласено, обаче не можем да говорим на 100%, че е така, нали?! наистина не знаем. Аз не знам... бях там на самото теглене и не знам. Повярвай ми и го запомни от мен, много по-лесен ще ти бъде живота, ако не се задълбаваш да търсиш конспирация. Сигурно си от тия дето палят много. И аз бях така... Съжалявам за нервите, които похабих. Сега обръщайки се назад си давам сметка колко по-леко щеше да ми е, да не съм се ядосвала толкова. Не казвам да се примиряваш с всичко. Но значително по-леко ще ти е. Помисли си, ако за всичко задълбаваме. Знам, че ти е писнало да ни правят на балъци. Аз например не съм 100% сигурна в проведените избори. И какво сега?! Да задълбавам и само да се дразня. Дразня се знаеш ли на колко много неща? И корупцията на полицаите ме дразни, и някои безумни закони, като това да лежиш 4г. в затвор за убийство на дете и т.н., и т.н.
Има каузи и каузи... Дайте да се хванем здраво и да бутаме и чоплим там,където можем да докажем нещо. Да покажем истинския проблем. А той със сигурност е липсата на места в ДЗ.

# 752
  • София
А пък ние нали сме с многото точки 8.2 и не ни класираха до сега (живеем в района и големото ми дете посещава градината). Сега гледам в нашия район доста са с 8.2 и се чудя от къде се взеха толкова много родители, които хем живеят хем работят в един и същи район (проверих им и другите желания и там са със 7.2). Ясно е, че повечето са с фалшива месторабота. За догодина съм принудена и аз да си търся месторабота в района, защото сега шанса ни е 1 незаписан и 7 кандидата (ако не се появи някой с повече точки), т.е. почти никакъв.

# 753
И аз пак треперям....Даже не знам какво да напиша вече. Пожелавам от сърце късмет на всички ви  Hug fingerscrossed

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 16:53 от blizna4e

# 754
Е добре де, аз ли нещо изпускам?
За р-н Възраждане за набор 2013 бяха обявени 6 места за целия район. От тези 6 места на 1 класиране се заемат 3 (?!), на второ класиране - 2 места. Към момента има 1 незаписан.
В р-н Сердика в двете градини, които следя, можеше да няма жребий на 8,2 т., а за 8,1 т. на първо класиране. И в двете за второ класиране останаха по 5 места, като и сега в едната висят двама незаписани. Не ми се вярва чак пък всички да са били с нередовни документи. Със сигурност има и "фиктивни" кандидатури.
Някой беше казал за Пловдив, че ако те класират и не се запишеш, губиш права до следващата година направо, или нещо такова. Драстично е, но човек много внимателно ще си подбира кандидатурите в такъв случай.
Би могло да помогне и ако след всяко класиране отпадат всички кандидатури на всички, независимо приети или неприети. Да трябва да си влезеш в системата и пак да редиш желания, ако ти трябва градина. Лично съм говорила с хора, които около класиранията са ми казвали, че не помнят къде им е първото желание, и че трябва да влязат в системата да видят какво става, ей така, по принцип.

# 755
Защо още не са заключили системата? Нали днес трябва да е ?  newsm78

# 756
  • София
Защо още не са заключили системата? Нали днес трябва да е ?  newsm78

В 18 ч.

# 757
И аз пак треперям....Даже не знам какво да напиша вече. Пожелавам от сърце късмет на всички ви  Hug fingerscrossed

Аз пък хич не треперя, защото шансът ни е под 10 % и то ако не изникне някое дете с 8.2 отнякъде... Joy

# 758
Оф, много съм зле  ooooh! Как съм гледала часовника, то било 17  Blush

# 759
 newsm45 откъде все в последния момент се появяват многоточковци?  Гугнах въпросното детенце и не мога да му открия 1,2,3 желание на предишните класирания, а само ниските където е с 4.2, а сега е с 10+,възможно ли е?....

# 760
Системата се заключва в 18 часа, а пише, че в 17 часа е краят на записванията.
След като вече мина 17.00 защо незаписаните бройки стоят още в тази графа, а не в графа "свободни места"?

# 761
И на миналото класиране беше така. Тогава няколко мами писахме до системата и ни отговориха различно....адекватен отговор няма

# 762
  • София
Системата се заключва в 18 часа, а пише, че в 17 часа е краят на записванията.
След като вече мина 17.00 защо незаписаните бройки стоят още в тази графа, а не в графа "свободни места"?

Това го дискутирахем и миналия път, просто имайт епредвид, че бройките незаписани ще минат след 18 ч. в графа свободни.

# 763
Добре, извинявам се, че пак повдигнах темата, но каква е логиката, поне да се махне това 17.00 часа. Поражда въпроси за некоректността на цялото това кандидатстване.

П.П Току-що ми отговориха да се считат за свободни, нищо, че са в друга графа.

# 764
  • София
Добре, извинявам се, че пак повдигнах темата, но каква е логиката, поне да се махне това 17.00 часа. Поражда въпроси за некоректността на цялото това кандидатстване.

Отговори на тези въпроси може да дадат само от Общината и администраторите на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт