Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 534
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Отдавам се на молитва за смирение и търпение  Heart Eyes
След това си пускам филмче http://www.imdb.com/title/tt0879870/?ref_=fn_al_tt_1 и ще сънувам розови сънища  Crazy

Онзи ден го гледах за незнам кой път! I'm loving it!  Heart Eyes

# 511
Незнам колко си възрастна, но аз за моите 35 години мисля че мога да кажа че познавам СЕБЕ СИ. Аз не говоря за други, казах лично защо АЗ. И не виждам пред кой има нужда да се правя на светица в един анонимен форум, в който никой не ме познава и вижда само това което му показвам. Така че аз се влюбих, защото усетих една сродна душа. А ако ти се струва стрейндж, може би не знаеш какво имам в предвид  Peace

И аз съм на толкова год. Просто сложих на един кантар изневяра и сродна душа, и прихнах. А всъщност ти си имала предвид влюбване. Ок Peace
Само едно не разбирам, как така се влюбваш без да си правил секс? Не е конкретно към теб, просто това ми е една от огромните чуденки в последно време  newsm78. Айде да сме на по 17, както и да е, ама след 30. Ок, нека просто кажем, че аз съм странна.
Неканонизирана светица е моето определение за профила на масовата потребителка на форум бг-мама, омъжена и вярна до гроб, както и съпруга й, изобщо не съм визирала теб  Peace.
Абе що ми е толкова трудно с думите тая седмица  newsm78

# 512
Всички имаме инстинкти!
Защо ги подминавате?
http://www.mindvolution.net/wisdom/eva.html

# 513
Само едно не разбирам, как така се влюбваш без да си правил секс?

Абе що ми е толкова трудно с думите тая седмица  newsm78

Знаеш ли, колко вида ЕМОЦИОНАЛНА интелигентност има човек?
Риторичен....
 Wink

# 514
Всички имаме инстинкти!
Защо ги подминавате?
http://www.mindvolution.net/wisdom/eva.html

.... по-голямо разнообразие от гени, по-устойчиво поколение ....
Чисто и просто нагон, инстинкт за продължаване на рода, инстинкт за оцеляване  Peace. Оцелява по-силния и по-приспособимия  Peace.

newsm78

Знаеш ли, колко вида ЕМОЦИОНАЛНА интелигентност има човек?

Ти само кажи до колко искаш да ги докарам и оттам нататъка се заемам аз  Mr. Green
Ако ще се замеряме с концепции от модерната психология, ай не, а Stop
И от мен един риторичен въпрос: влюбваш се, без да си правил секс (да, да, знам, сега вече сме в сферата на научната фантастика  Whistling), правиш секс и мдам кофти е. Е, при това положение ще си останеш ли влюбен?  Mr. Green

# 515
И от мен един риторичен въпрос: влюбваш се, без да си правил секс (да, да, знам, сега вече сме в сферата на научната фантастика  Whistling), правиш секс и мдам кофти е. Е, при това положение ще си останеш ли влюбен?  Mr. Green

Ето ти още един риторичен въпрос: влюбваш се, без да си правил секс (да, да, може, става и това  Whistling) НЕ правиш секс и мдааа кофти е.  Е, при това положение, КОЕ ти пречи и ЗАЩО да не може да си останеш влюбен? Mr. Green
При теб само физическият контакт на гениталиите ли, поражда "влюбване" newsm78
 Wink

# 516
Е, при това положение, КОЕ ти пречи и ЗАЩО да не може да си останеш влюбен? Mr. Green
При теб само физическият контакт на гениталиите ли, поражда "влюбване" newsm78
 Wink

ooooh! остави, безнадежно е Simple Smile
Не, за да се влюбя, нивата, на които имаме допирни точки трябва да са мнооого, много, да заобичам осъзнато пък съвсем  Peace И да сексуалното привличане и хармония е едно от тези нива, сори, аз съм материално момиче. Не правя компромиси със себе си, не ми ли харесва нещо, набързо "разлюбвам".

# 517
ooooh! остави, безнадежно е Simple Smile
Не, за да се влюбя, нивата, на които имаме допирни точки трябва да са мнооого, много, да заобичам осъзнато пък съвсем  Peace И да сексуалното привличане и хармония е едно от тези нива, сори, аз съм материално момиче. Не правя компромиси със себе си, не ми ли харесва нещо, набързо "разлюбвам".

Не е, бе Mr. Green Не бой се Mr. Green Надежда винаги има Grinning
Ти осъзнаваш ли, че сме ограничени от форум?
Ако бяхме на живо Whistling Щяхме за се сексим - без приказки Mr. Green А в живота, и по твоите разбирания - от секса тръгват другите, важни, неща...
Но в дадената ситуация и ограничения канал на комуникация - нямаме друг избор, освен да си опъваме локуми с концепции от модерната психология Mr. Green
Разбира се въпроса е риторичен Wink

# 518
Чудя се Whistling кога ще станем "звезди" и в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779527.120
 ooooh! Такива бисери БЪЛВАМЕ тук, че.... Mr. Green

# 519
 smile3507 Леле, снощи колко философски сте го подкарали... ooooh!

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 09:33 от fiolio

# 520
Що се отнася до изневерите и непорочно-заченалите Laughing След толкова години с телето, се научих поне на това. И да ме хванат, не си признавам Whistling Mr. Green

# 521
 Grinning

На преглед при психиатър.
- Докторе, мисля че полудявам....Мебелите ми говорят, и аз им отговарям!
- Интересно. И как разбра това?
- Дремя си с жената в спалнята, а гардеробът казва:
- Според мен той заспа.....
Жена ми му отговаря:
- Да, заспа...
Гардеробът:
- Тогава аз ще тръгвам вече...
Аз викам на гардероба:
- Къде ще тръгваш, бе?!?! Още не съм изплатил кредита за теб!

Peace

Скрит текст:

ако някой не ме е разпознал аз съм русичката  Crazy
(нищо лично към никой...ама от снощи се усещам ...така.....Mr. Green)

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 08:33 от Ani Ta

# 522
Добро утро и весел ден  Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

Ти осъзнаваш ли, че сме ограничени от форум?
Оххх, горкия, почти те съжалих  Mr. Green

Ани  Joy  bouquet

# 523
Чудя се Whistling кога ще станем "звезди" и в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779527.120
 ooooh! Такива бисери БЪЛВАМЕ тук, че.... Mr. Green

пу...за мен първо място  Twisted Evil..... Joy Joy Joy

Peace

# 524
Леле, голи мъже, алкохол, философия .... добре че съм ви изпуснала вчера  Mr. Green Sunglasses

Я кажете идеи за подарък за мъж ДЕВА ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт