СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 390
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за отговора! В четвъртък съм на лекар и ще пиша. Дано поне едничкото да ми е добре! Благодаря за милите думи Simple Smile

# 166
  • Бургас
Здравейте ЧХГ на 13 ден след инсе 2,32 е отрицателен нали?
Референтни
Небременни жени <1 mIU/ml 3-та седмица 5,8 - 71,2 mIU/ml

# 167
  • В сърцето на любимия човек
За съжаление е отрицателен.
Може би е имало опит за имплантация, но е била неуспешна.
Успех следващия път   bouquet

# 168
Здравейте, момичета. Правих си два кръвни теста през около 48ч. Първият беше в Токуда и показа резултат 0.0. Вчера направих нов в Рамус и беше 1. Защо се получава тази разлика? Въпреки, че е 1 тестът е отрицателен, нали?
Мерси!   bouquet

# 169
Под 5 е отрицателен! Тълкуваш резултата според референтните стойности! Когато се изследваш в различни лаборатории е нормално да има някаква разлика, но както виждаш не е фрапантна и двата теста показват един и същи резултат!

# 170
Под 5 е отрицателен! Тълкуваш резултата според референтните стойности! Когато се изследваш в различни лаборатории е нормално да има някаква разлика, но както виждаш не е фрапантна и двата теста показват един и същи резултат!

Благодаря за отговора, vanessssa2008! Стори ми се странен кръглият резултат при втория тест- пише просто 1.

# 171

Благодаря за отговора, vanessssa2008! Стори ми се странен кръглият резултат при втория тест- пише просто 1.

За нищо Simple Smile Дано скоро да се получи!

# 172
Ще е добре все пак да получа мнения за този калкулатор...предния път да ви кажа използвах един подобен, но не помня сайта и не ми хареса, защото ми показваше само цифри. Не че не съм запозната, но в моя случай се удвояваше и утрояваше, а имах близнаци - едното извънматочно...така загубих и двете.  Sad
Недей да се питесняваш излишно.
Радвай се на бременноста си  Hug

# 173
Момичета последния ми цикъл беше на 14.10.14 ден преди датата на цикъла направих шуар чек и беше положителен.НА Следващия ден 10.11.14 деня на цикъла пуснах Чхг и беше с стойности 99.5 след 48часа на 12.11.14 пуснах втори тест беше 207.9 според вас дали всичко се развива добре и има ли нужда от още тестове?НА 25.11.14 съм на лекар.Незнам до тогава има ли смисъл да пускам още тестове след като хормона се покачва?Моля за мнение и съвет

# 174
  • Sofia
Няма нужда от повече тестове, резултатът е чудесен.

# 175
Здравейте момичета
Аз съм с трансфер на 2 бластоциста, като на 04-ти ден от трансфера получих кафеникаво зацапване, което спираше почвеше, но беше оскъдно. На 07-мият ден от трансфера обаче получих зацапване, което продължи 1 ден като изпадна и нещо като лигавица. Бях се отчаяла страшно много. Направо бях гневна, защото това е 4-ти опит и разбирате колко е трудно да правиш крачка напред и да се връщаш две назад. Въпреки всичко на другият ден 08-ми ден от трансфера отидох да си пусна кръвен тест, резултата на който е total hCG ( общ бета ЧХГ ) 19.210   mU/ml   Ж: пременопауз. небрем.< 1; постменоп. < 7; М: < 2
Доктора каза, че имам бременност, но това кървене което вече спря напълно ме притеснява дали всичко ще е наред. Според вас имам ли надежда. Моля ви помогнете ми.
Утре ще пусна повторно ЧХГ, за да видя как се развиват нещата.
Благодаря Ви предварително.

# 176
Дарина, има надежда, да. Ако не си имала прегнил или овитрел след трансфера, напълно възможно е да имаш една нормална бременност.

# 177
Оле, Кей благодаря ти за обнадеждаващия отговор. Не съм имала Прегнил. Приемам Утрогестан 3*3, естрофем и фраксипарин
Имах нужда от твоя отговор. Simple Smile

# 178
Moмичета, днес на 11 ден след трансфера резултата ми е 0.14 . Има ли смисъл.да се надявам още или да спирам лекарствата?  Нали.на 11 ден би трябвало да отчете вече бременност или не е сигурно..

# 179
vanessa123 , съжалявам, отрицателен е.Питай лекаря си дали да спираш лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт