СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 394
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
Резултата днес ми е 47,59 mlu/ml след 2 дни. Кървене и зацапване нямам и дано и да нямам.
Дали е добре? Не е ли ниска тази стойност?
Страх ме е много, защото имам една прекъсната бременност с растящо ЧХГ,, но не както трябва.
Не ми се иска да преживявам отново кошмара "ЧХГ

# 181
На мен ми изглежда добре на този етап...

# 182
  • Sofia
И за мен нещата изглеждат добре.

# 183
beta HCG ( серум )   2.76   mIU/mL   < 5.00 това е резултата от първия
beta HCG ( серум )   0.10   mIU/mL   виж в забележка:   Забележка:
ПМЦ - 03.11.2014 г
здравейте аз скоро си бях правила тест за бременност 2 броя и на двата имах бледи втори чертички естествено се зарадвах когато отидох на лекар нямаше нищо на екранчето и доктора каза невиждам нищо освен една удебелена 11 мм лигавица на матка от другата страна се вижда вдясно фоликул 16 мм каза да си пусна чхг и ето ги стойностите това което ме притеснява е тази удебелена лигавица и фоликула който незнам с тези размери дали е нормално а и стойностите на това чхг от 2,76 да паднат на 0,10 за първи път пускам такъв кръвен тест ...видях стойностите на седмиците при бременност но никъде не видях нормални стойности за небремменост изобщо нормални ли са тези стойности ..много ми е тъжно че няма нищо този месец а така силно искам ,,,,,,,,,,,,

# 184
beta HCG ( серум )   2.76   mIU/mL   < 5.00 това е резултата от първия
beta HCG ( серум )   0.10   mIU/mL   виж в забележка:   Забележка:
ПМЦ - 03.11.2014 г
здравейте аз скоро си бях правила тест за бременност 2 броя и на двата имах бледи втори чертички естествено се зарадвах когато отидох на лекар нямаше нищо на екранчето и доктора каза невиждам нищо освен една удебелена 11 мм лигавица на матка от другата страна се вижда вдясно фоликул 16 мм каза да си пусна чхг и ето ги стойностите това което ме притеснява е тази удебелена лигавица и фоликула който незнам с тези размери дали е нормално а и стойностите на това чхг от 2,76 да паднат на 0,10 за първи път пускам такъв кръвен тест ...видях стойностите на седмиците при бременност но никъде не видях нормални стойности за небремменост изобщо нормални ли са тези стойности ..много ми е тъжно че няма нищо този месец а така силно искам ,,,,,,,,,,,,
За съжаление няма бременност Sad

# 185
  • Sofia
Колко дни обикновено ти е цикълът? Измерванията на лекаря ти говорят, че си няколко дни преди овулация. Как така си правила тест за бременност толкова рано?

# 186
Колко дни обикновено ти е цикълът? Измерванията на лекаря ти говорят, че си няколко дни преди овулация. Как така си правила тест за бременност толкова рано?
попринцип ми е 25 дни точен е този месец ме пропусна 4 дена при което почувствах няколко от познатите симптоми на ранна бременност при коетоп ми дойде за ден и половина което ме накара след това да си купя тест който направих и видях бледата втора черта и така стана ...

# 187
  • В сърцето на любимия човек
preciousmoon - погледни датите, които си дала, дали не си допуснала грешка в тях.
Няма как да ти е дошло за последно на 3-ти ноември и да си в закъснение в момента, защото днес ти е 18-ти ден.

# 188
  • морето и сините вълни :)
Ох и аз тук да попитам нещо.
Момичета бременна съм по калкулатор в 7 г.с. и 2 дни.Миналата седмица в петък ходих на лекар в 6.г.с. и 4 дни преглежда ме с вагинален ехограф и ми каза че вижда плоден сак но вътре нищо.А е трябвало вече да има нещо при плоден сак 25мм.Говорихме си че мин.година имах кухо яйце и той едва ли не ми подсказа че май пак нещо такова се очертава и аз полудях направо.Излязох от болницата ударена като с шамар с тухла. ooooh! Shocked
Реших да си пусна кръвни изследвания. Пуснах понеделник 7.г.с. - >10000 резултат.
Днес отидох пак да пусна и в първия момент гледам същите  резултати  1:1.Реших да звънна в лабораторията да видя какво става и им разясних набързо че не искам предполагаеми резултати ,ами искам референтни стойности.Та утре щели да ми преработвали резултатите Rolling Eyes
Извадих си 4Д прегледа и записките от доктора със синът ми и той там ми беше определил дата на забременяване,като тогава по спомени си говорихме че имам късна овулация. И дали сега пак имам късна овулация и съм забременяла 5 -6 дена преди да ми дойде.И дали е нормално да не се види хептен нищо на ехограв ако съм била в 5г.с.4 дена /ако е по късна овулация да кажем/.
Хептен се омотах.Седя и си мисля възможно ли е да имам такива референтни стойности ако имам кухо яйце?

# 189
  • Sofia
Още е рано за притеснения. Изчакай кръвните резултати. Възможно е докторът да не е видял дори да си в тази седмица.

# 190
Момичета ,мн моля за помощ.Последен цикъл 28.10,тест положителен за ову на 13.11.
Пуснах си ЧХГ на 11ден(25.11)  след ову,проследена с тестове и резултата е 4.93 като за не бременни трябва да е под 4.

# 191
Здравейте момичета, не съм писала в подобни теми, защото не съм се сблъсквала с подобни проблеми. Забременях, не е било планувано, просто случайно. Според доктора съм в 5 г.с. прати ме на кръвно изследване за ЧХГ, тъй като се съмнява за мисед и при вагинален ехограф изрази съмнения, че бременността не се развива нормално.  Днес си видях резултатите, но не разбирам нищо от тези стойности. Във вторник пак съм на кръвни изследвания и на преглед, за да решим какво ще правим. Тъй като от месец място не си намирам, исках просто да разбера абразио ли ще е или всичко е наред. Като каза, че не му харесва това, което вижда мислех, че съм си решила проблема. Но сега нещо започна да ме чопли, че може да реши да ме мъчи още с чакане и да не го махне и в крайна сметка резултата да е същия, само че в по-напреднал месец. Моля Ви, Вие сте по-наясно с тези стойности, кажете ми според вас какви са изследванията, каква е стойността на моите изследвания, за да ги сравня с референтните стойности.

b-HCG - 5152.0 5-6 седмична бременост mIU/ml    референтни стойности -  небременни жени по-малко от 5,3/ постменопауза по-малко от 8,3/ мъже по-малко от 2,6   
Просто искам да знам какво ще е, неизвестното ме побърква. Благодаря ви предварително!

# 192
  • Sofia
РЕзултатът ти е висок, ама не е ясно в коя седмица си. Докторът ти казва в 5-та, а според теб и цикълът ти в коя си ?

# 193
  • морето и сините вълни :)
Здравейте,ето реалните ми резултати на
ЧХГ са  24,11,14г- 73975
а на 26,11,2014г- 71029
Падат за 48 часа.Явно пак има проблем и отново ще се окажа с кухо яйце. Rolling Eyes Tired

# 194
Ами той каза 5-та г.с. от деня на последната менструация, само че аз имам съмнения, че съм забременяла преди последния цикъл, тъй като тогава ми закъсня с 5 дена (на 26год. съм и до сега цикълът ми винаги е бил точен, максимум до ден закъснение), вървя ми 8 дни с един чист между тях (това е и единственият ден, в който съм правила секс  и който е възможен да съм забременяла след последната менструация). Преди и след цикъла тестовете бяха отрицателни, а седмица след цикъла бях и на доктор и нищо не видя. Та ситуацията е малко сложна, не знам дали ме разбрахте.

Общи условия

Активация на акаунт