СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 313
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, какво да мисля за резултат 22,7  на ЧХГ при двудневно закъснение. Имах положителен тест за овулация 15 дни преди това. Адски съм притеснена, заради ниската стойност 😢

# 106
Благодаря момичета! Чакам си прегледа с огромно нетърпение и ще си гледам дребка Simple Smile Frango, от една стойност нищо не може да се каже, направи си нов тест след 2 дни и виж дали се удвоява. Успех!

# 107
  • София
Момичета, какво да мисля за резултат 22,7  на ЧХГ при двудневно закъснение. Имах положителен тест за овулация 15 дни преди това. Адски съм притеснена, заради ниската стойност 😢
При всеки стойностите са различни. Може да си мислиш ,че оплождането е било преди 15 дни , а то да е станало по късно.Важно е стойността да се удвоява на 48 -72 ч. При мен чхг на датата на предполагаем цикъл беше 18.23 и след 2 дена беше 249.00 .Пусни още веднъж и виж как ще нараства.
Тихичко честито !

# 108
Важно е да се види как нараства ЧХГто. Пусни си утре още едно изследване-много е информативно. Ако овулацията тисе доказана с преглед и наистина е била 15 дена преди теста, то тогава стойността е гранична...пак обаче трябва да се проследи.

# 109
  • София
Пуснах още един тест тази сутрин. Моля се стойностите да са нараснали. Надявам се на чудо явно, при условие че виждам резултатите на другите момичета, но толкова много искам това бебе... Изплаках си очите вчера Sad

# 110
  • София
Пуснах още един тест тази сутрин. Моля се стойностите да са нараснали. Надявам се на чудо явно, при условие че виждам резултатите на другите момичета, но толкова много искам това бебе... Изплаках си очите вчера Sad
spoko Не гледай стойностите на другите момичета . Индивидуално е . Стискам палци да развееш тлъсто ЧХГ. Ще видиш как сълзите ти са били напразни .  Hug

# 111
С нетърпение чакам да споделиш стойността тук! Историята на бг мама знае много мами с ниско ЧХГ, които са родили здрави бебета след това Wink

# 112
  • София
Благодаря ви много за подкрепата! Ще пиша веднага щом излезе резултата.

# 113
  • София
За съжаление новите резултати отново са ниски. За около 40 часа хормонът се е увеличил от 22.7 на 39.13 u/l. Не знам какво да мисля... Sad

# 114
За съжаление новите резултати отново са ниски. За около 40 часа хормонът се е увеличил от 22.7 на 39.13 u/l. Не знам какво да мисля... Sad

Нисичко е, но има удвояване на 48 часа...Според мен направи нов тест вдруги ден и пак ще сравняваме...Може и да се развие, още повече, ако не знаеш кога си забременяла...

# 115
Според мен си расте както трябва - 1,7 пъти за 40 часа, при "норми" да се двоява на 48-72ч. Според калкулатора на зачатие ти се удвоява на всеки 49,4ч.

Днес кой ден закъснение ти е? За да те успокоя ще ти кажа, че при мен на 32 ден ( реално 4 закъснение) беше 67. То си е до организъм.
Сега спокойно и след няколко дни на лекар. Simple Smile))

# 116
  • София
Vanessssa, Metlichina, благодаря ви за подкрепата. Само, някой, който преживява подобни терзания месец след месец в очакване на най-голямото щастие, може да разбере колко ми е тежко... Мъжът ми ми казва "стегни се", сестра ми - че се филмирам и сама съм си виновна, защото пускам кръвни тестове...
Последната ми менструация е на 31.08. Трябваше да ми дойде на 26.09. С редовен цикъл съм на 26 дни. На 11.09 засякох овулация с положителен тест. Бяха ми свършили тестовете и затова следващ не съм правила, а ми се е случвало предишни месеци да имам положителни тестове за ову два поредни дни. Този път просто не успях да проверя. Последният сексуален акт, от който може да съм забременяла е на 17.09 - но при условие, че съм засякла ову с тест няколко дни преди това, не знам изобщо колко е възможно...
Два дни преди очакваната менструация имах еднократно зацапване или по-скоро бяла слуз с оскъдни кафеникави жилки. Имах си всички ПМС, но отшумяха след деня, в който трябваше да ми дойде. В същия ден си направих тест, но втората линия беше толкова бледа, че реших, че си въобразявам.
На 28.09 след пореден изключително блед тест пуснах кръвния и резултатите бяха 22.7. Новите - 39.13
Това е.... Сега остава да чакам. В петък лекарката ми ще може най-рано да ме види. Ще ме гледа на 3D, но не знам дали изобщо ще се види нещо. А дотогава ще се побъркам...

# 117
Според мен има абсолютно реални шансове тази бременност да се развие. Ако на 11.09 ти е бил положителен теста за О, то по-вероятно О е била на 12 или 13.09.
Мисля, че в петък няма да може да се види нищо, обаче, просто защото е много рано, а ако така се случи ще се филмираш още повече

# 118
  • Sofia
Не знам какво да ти кажа, за да те окуража. За мен резултатът е не само твърде нисък за закъснението, ами изобщо не расте добре. Дано се справиш следващите дни.

# 119
  • София
Къса ми се сърцето от мъка...

Общи условия

Активация на акаунт