СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 691
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Щом не ти е редовен, напълно възможно е да имаш една съвсем нормално развиваща се бременност. Най-бързо ще разбереш като пуснеш второ ЧХГ.
(понеже и в двата поста уточняваш колко дни е менструацията ти, да кажа, че това няма абсолютно никакво значение Peace)
Залагам на овулация 28-29 декември.

Благодаря ти много за информацията. Разлика от един ден по-рано и по-късно не знаех че се брой за нередовност Simple Smile)))благодаря.
А иначе да-чакам второто ЧХГ и така-дано всичко е ок Simple Smile))
Отново благодаря

Написала си, че ти идва на 29-39 дни newsm78  Искала си да кажеш 29-30 ли???

# 226
Щом не ти е редовен, напълно възможно е да имаш една съвсем нормално развиваща се бременност. Най-бързо ще разбереш като пуснеш второ ЧХГ.
(понеже и в двата поста уточняваш колко дни е менструацията ти, да кажа, че това няма абсолютно никакво значение Peace)
Залагам на овулация 28-29 декември.

Благодаря ти много за информацията. Разлика от един ден по-рано и по-късно не знаех че се брой за нередовност Simple Smile)))благодаря.
А иначе да-чакам второто ЧХГ и така-дано всичко е ок Simple Smile))
Отново благодаря

Написала си, че ти идва на 29-39 дни newsm78  Искала си да кажеш 29-30 ли???

...31 съм написала...така че май няма как да е късна овулация, а и опредено я усетих около 21-22...еми ще видя след 2-3 дни какво показват данните и така....само тия три дни притеснения ама няма как.

# 227
  • Sofia
Пак съм аз  Blush
В четвъртък 08,01 ЧХГ ми беше 2983, днес 12,01 е 8067. Дата на последна менструация - 01.12. За съжаление АГ-то ми не вдига да обсъдим стойностите, затова ще се радвам да споделите мнение, благодаря   bouquet

Защо докторът иска да си пускаш ЧХГ, съмнение за нещо ли има? При толкова големи стойности и изследване правено на такъв голям интервал не знам какво точно да кажа. Интересно ми е той как ще го изтълкува, при положение, че на такъв етап от бременността, ехографът е по-надеждно средство за доказване на развиваща се бременност.

ЧХГ е най-добре да се пуска на 48 часа, не знам защо на теб са ти казали на два дни и половина. Събота е бил денят за теб. Средно на 48 часа се вдига двойно, но при такива стойности ръстът се забавя. С колко обаче не мога да преценя...  newsm78

Бизи, това гледам от твоите писания:

Цитат
а декември дойде неделя 07.12., те. някъде между 29039 дни ми е цъкъла.

# 228
Пак съм аз  Blush
В четвъртък 08,01 ЧХГ ми беше 2983, днес 12,01 е 8067. Дата на последна менструация - 01.12. За съжаление АГ-то ми не вдига да обсъдим стойностите, затова ще се радвам да споделите мнение, благодаря   bouquet

Защо докторът иска да си пускаш ЧХГ, съмнение за нещо ли има? При толкова големи стойности и изследване правено на такъв голям интервал не знам какво точно да кажа. Интересно ми е той как ще го изтълкува, при положение, че на такъв етап от бременността, ехографът е по-надеждно средство за доказване на развиваща се бременност.

ЧХГ е най-добре да се пуска на 48 часа, не знам защо на теб са ти казали на два дни и половина. Събота е бил денят за теб. Средно на 48 часа се вдига двойно, но при такива стойности ръстът се забавя. С колко обаче не мога да преценя...  newsm78

Бизи, това гледам от твоите писания:

Цитат
а декември дойде неделя 07.12., те. някъде между 29039 дни ми е цъкъла.

Извинявай..ошашкала съм се..чак сега видях кой пост е-да грешка е-29-31 съм имала предвид....въпреки че преди хапчетата може би беше и по-дълъг, но беше отдавна.

# 229
desive78, благодаря ти за отговора!  Hug
Като се видяхме с АГ-то ми в сряда вечерта видя сакче 0.68мм. От притеснение обърках деня, на последния си цикъл, ( По принцип имах поставена диагноза ендометриоза ) което съответно подведе и него за размера на сакчето спрямо г.с., в която трябва да съм. Ето затова ми каза да си пусна този хормон. Уточни, че трябва да ми се удвоява  на 2 дни и половина, като денят, в който трябваше да си направя изследването се падаше в неделя,а лабораторията в града ми не работи тогава. Чухме се, преценихме,че не е добра идея да се разкарвам по автобуси до съседния град ( ММ не беше в града, нямаше кой да ме закара), и затова пуснах изследването днес. Разбрахме се да се чуем до към 13ч, но изследването ми не беше готово, а когато имах резултатите не успях да се свържа. Затова реших отново да досадя с въпрос.  Blush
Утре, като се чуем ще споделя какво ми е казал.

# 230
Включвам се да докладвам, че ЧХГ-ТО от днес показва, че не съм бременна.Ще чакам цикъл...☺

# 231
alllure, съжалявам  Sad

# 232
desive78, чух се с лекаря си преди малко, каза,че стойностите са супер. Да,задължително ще споделя. В събота или неделя съм на преглед.  Heart Eyes Много съм щастлива!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 14:02 от L0v3d

# 233
  • Sofia
desive78, чух се с лекаря си преди малко, каза,че стойностите са супер.  Heart Eyes Много съм щастлива!  Heart Eyes

Hug

Обади се като видите бебето Peace

# 234
  • Пловдив
Девойки, трябваше да ми дойде на 08.01, но до днес 8 дена по-късно го няма никакво, пуснах ЧХГ и резултата е 0,68, досега винаги ми е бил 0,10, дори след инвитро опитите. По принцип съм с късна овулация и по-дълъг цикъл. Според вас възможно ли е да има нещо или си е напълно отрицателно. В събота мисля още един да пусна.

# 235
  • Sofia
Напълно отрицателен е тестът.

# 236
Напълно отрицателен е тестът.

Да така е.

# 237
desive78, обещах да пиша  Blush
Вчера бях на преглед, чухме сърчице. Всичко се развива  нормално, в 6г.с. и 3 дни съм  Hug
Много си мила, благодаря  Hug

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 16:11 от L0v3d

# 238
  • Sofia
Браво, щастлива съм заради теб Hug

# 239
Здравейте момичета според вас имали  бременност
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
beta HCG ( серум )   0.10   mIU/mL   Виж в забележка

Общи условия

Активация на акаунт