Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 778
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Хайде и аз си смених гащите! Joy Joy Joy

Бравос! Крайно време беше  Laughing Аз си ги сменям редовно  Flutter

# 106
Марги!  Hug Аз съм си скорпи, често хората си мислят, че говоря сериозно.  Rolling Eyes

Та да питам сега, ти що нямаш гащи, а само една препасчица?  hahaha
Ромина, ами кого по-напред да сложа?
Знаеш ли колко са ми любимците...по-добре да сложа тез дето не ги харесвам...
по може да се съберат...  Joy
Сега сериозно, подписа го ползвам когато искам да кажа нещо, а не бива да е в прав текст. Peace
Често си сменям мислите там/ чужди, но умни поне за мен/, зависи на каква вълна на позиция за нещо си съм... Grinning

Защо е това мнение за скорпионите, че са страшна зодия едва ли не? newsm78
Аз колкото скорпиона познавам...няколко са- все са много готини и точни. yes
Забелязала съм едно общо между тях /поне за моите познати/- лаконични са.
Така ли е и по зодиака?

То покрай мен всеки изглежда лаконичен...май... Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 22:40 от margita9

# 107
Хайде и аз си смених гащите! Joy Joy Joy

Бравос! Крайно време беше  Laughing Аз си ги сменям редовно  Flutter

Аз пък няма скоро да си ги сменя  Joy Joy Joy Светлето  Heart Eyes не ми разрешава  Party

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 22:57 от queen_fenka

# 108

Бравос! Крайно време беше  Laughing Аз си ги сменям редовно  Flutter

Joy Joy Joy Joy

Марги, скорпитата сме тихи води, но наистина сме си готини Wink Wink

Ками видях ги на Димето Peace красиви са

# 109
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Така е, Фенче! Може само да ги проветряваш. Joy Joy Joy

# 110
Ками, за сериала нямаме съвпадения, Stop Wink  ама за премените ти сме на една вълна по вкус. Peace
А зеленото... и всичко в него и около него го обожавам... Grinning

Светле, айде, имаш да ни догонваш, вече по второ ще пием... Hug

Airra, а скорпиона и телеца как са като комбинация?
За другите зодии имам бегли представи, ама за скорпиона, май- не...  newsm78

# 111
Така е, лаконични сме, само да не сме ядосани. Тогава много думи не ми трябват  Twisted Evil

# 112
Хай Кузейки мои Hug Hug Hug
Така първо  Hug Hug Hug на Инчето и Роминка няма да ми ги  пренебрегвате я Joy Joy Joy и после на всички други по домова книга,по именно,по възраст и т.н. Mr. Green Hug Hug Hug Hug
Фенче много големи сладурчета,сигурно са шумнички,но пък мнооого сладки,и момиченцата и момченцата Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДКАТА и от мен.Невероятни колажи,просто няма какво да добавя,браво  smile3501 момичета страхотни сте  love001
Тези серии са много интересни,никой да не ги изпуска Naughty Laughing
От мен лека и синеока
Спешъл за Ками

# 113
Марги, тук е много вярно написано
http://www.xyli-leonis.com/2013/01/blog-post_29.html
За мен скорпиона и телеца много се допълват!
Ками много са ти красиви новите гащи, сега ги видях Peace

Ванче Heart Eyes

Лека и от мен Hug

# 114
Ванче  Heart Eyes благодаря, мило! Лека и синеока и от мен! Hug
Ей сега ми пратиха снимки от днес ... моите пчелички  Laughing
Скрит текст:

Съжалявам, днес ви досадих, ама ...  bouquet

# 115
Охххх, изчетох Ви, помислих си да не е имало извънреден епизод. Laughing
Привет на всички, Hug.... Hug с които не съм се засичала днес.
Аира, Ками, честити Ви нови дрешки.
Ромина твоя подпис се мени всеки ден. Когато за първи път забелязах, че редовно се сменя си помислих, че аз нещо съм се объркала но след това разбрах, че всеки ден е различен, ти ли си го правила да се сменя автоматично, че и такива подписи съм виждала или всеки ден ти собственоръчно си го сменяш!?
Фенче и балеринките, и футболистчетата, и пчеличките ти са ти големи пампаяци. Grinning
Ками, като те чета и аз се замислям дали гледаме един и същи сериал. Joy Това е в кръга на шегата. Разбира се, че всички ние гледаме КГ но всяка една от нас има своето светоусещане за екранните образи и съдбите им произхождащо от нашите собствени реални преценки за нещата от живота като цяло.
Много ми харесва една мъдрост(не помня автора й) но в случая е много актуална-двама гледали през прозореца, единия виждал калта в локвите а другия слънцето.
Та и ние така, гледаме един и същи сериал но виждаме различни неща.
Бай, бай от мен. newsm46

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 23:31 от Neidjal

# 116
Фенче, ами то голям празник е било при вас!
Скрит текст:
А по какъв повод? А пък толкова ми хареса детската ви градина, че ми се прииска и на мен Joy Joy

А какви са тези "изходни нива", които готвите за всяко дете?

И друго ми е интересно - от 36 деца само 8 са ти момичетата. Много момчета, малко момичета, защо така се е получило?

# 117
Ето и другите снимки
Скрит текст:

Светле  Heart Eyes ами това беше благотворителен концерт. А всяка година се пише в началото на годината входно ниво на децата / какво знаят до момента / и изходно ниво на края на учебната година / какво са усвоили през годината / Да, от 36 деца имам само 8 момиченца ... ами така се получава, и миналата група ми беше мъжка  hahaha

# 118
Боже, какви хубави деца имаме! Напълниха ми душата.
Ама и вие доста сте се постарали и с декорите, и с костюмите.

Прави ми впечатление, че във форума има доста "госпожи". Ето, в тази тема сте три, доколкото разбирам. В друга, в която пиша,  са две. Имаме и обща наша дружка, която също пишеше тук.
Може би, след цял ден общуване с деца, имате нужда да пообщувате и с възрастни... Joy Joy Joy

Така, както аз по едно време работех само с мъже, вкъщи само мъже и копнеех за женска приказка...
Обичам женска компания, зарежда ме някак с женска енергия.

Като каза благотворителен концерт, се сетих - прочетох, че в Ню Йорк са прожектирали "Сънят на пеперудата", а събраните приходи, 55 000 $, са били дарени на близките на миньорите в Сома.

# 119
Ванче, привет и лека...то стана 2 в 1...ама нейсе. Hug

Airra, благодаря за линка.   bouquet
Има доста верни неща, особено тез дето ми харесват всички ги приемам за верни... Joy
Ама аз си падам тарикат, Wink  много се щадя, което не ми харесва и ...не му вярвам... hahaha
За зодиите...знам ли, струва ми се някак нелогично само в 12 знака да се поберат всички с разнообразието им... Thinking
Но от друга страна...различни, различни, колко да сме различни, някакво групиране на общия брой човеци в няколко групи все може да се направи...та, не знам точно, хем съм склонна да мисля, че има знак за равенство между някой и зодията му, хем-не. Thinking
Може би и тук всичко опира и до индивидуалността на случая, на условията, на обстоятелствата, от там и тези на човека и всичко взето заедно и в някаква връзка. Та се получава: човек е и зодията си + едно, а защо не и няколко многоточия в комбинацията. Thinking

А нашите -Кузей и Джемрето какви зодии са?
Нали и на двамата има отбелязване на рож. им дни в сериала.
Кузей май е овен, ама не съм сигурна. newsm78

Наде, така е...вариация на сериала има, и не една, а толкова колкото очи го гледат. Hug
Съгласна съм с теб, че донякъде преценките са на база нашият личен житейски опит- с всичко което влиза в него, като позиция, усещане за нещата. Така е.
Обаче друго ми е чудно в такъв случай...защо тогава, в един сериал има сходство, в друг- не?
На какво се дължи разминаването, и то основно, кардинално както се казва?
Нали житейските ни критерии които ползваме и за сериалите са си същите?
Това ми е особено любопитно, забелязах го наскоро, та се чудя...защо ли е така? Thinking

Аз си мисля нещо друго, че в позицията на зрител самите житейски критерии на оценка и преценка получават една по-голяма еластичност, в смисъл границите им могат да бъдат отворени за още една идея или с още една идея повече. Или поне има такава вероятност и възможност. Именно защото става дума за позиция която може да "види" нещата и в цялост и в детайли едновременно, при това за всички и за всеки страни. И случките и героите се виждат триизмерно, нещо което в живота, реалният не винаги е така. В позицията на зрител участва и времето/като четвърто измерение/ изобщо с една дума за да не изпадам в подробности -може би не само и не точно като база са тези ни житейски норми, които са ни за в живота. В случая в ролята ни на зрители може би има още един добавен детайл, щрих към тях, знам ли...мисля си само. Thinking
Сериали, а гледай мен какво ме вълнува покрай тях...а, де...нямам обяснение и за това. newsm78 Joy

Фенче, поздравления отново!  newsm51
Като знам колко труд е това, браво и на екипа ви/и на теб  Heart Eyes/ а и на дечицата ви! smile3501
Много са хубави, ама то дете- няма дето не е хубаво за нас, нали? Hug
Надявам се да бъдете оценени достойно, заслужавате го!  newsm10

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 02:04 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт