Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 326
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Този Belot го пробвах. Игрите на телефон бързо ми писват и го махнах.

# 526
Благодаря

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 20:58 от gold__

# 527
Аз съм на вълна табла пък  Wink

# 528
А аз на Agent Alice Grinning Много обичам игри със скрити предмети Laughing

# 529
На някой случвало ли му се е, когато пише на клавиатура на тел. с андроид, от кирилица обръща на латиница. И то доста често вече взе да става.

# 530
  • София
Сменям двете азбуки с драг по шпацията. Не ми се е случвало произволно преминаване от едната в другата и обратното.

# 531
Ауу наизтеглих си куп приложения от посочените от вас много ми харесаха. Само с mapfactor-a не можах да се справя като натиснах да ми изтегли някоя карта дълго време седеше бял екран без никаква реакция. Така няколко пъти Crossing Arms
Освен instagram viber, 9gag, pinterest, често ползвам flashlight и Duolingo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duolingo помага ми да "разбера" немската граматика по не толкова натоварващ начин има и други езици Party

# 532
На мен повече ми харесва самият сайт на Дуолинго, отколкото приложението.

# 533
И на мен, но по-често имам време за Дуалинго в автобуса  Laughing

# 534
  • Deutschland
А аз на Agent Alice Grinning Много обичам игри със скрити предмети Laughing

И aз. Пробвaй Hidden objects нa Tobbi apps. Стрaхотнa е просто, жaлко че не могa дa я нaмеря в пълнaтa й версия:(

# 535
@gold__ Пробвай това, дори е писано от българин
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.karamanov.beloteGame

# 536
Имам въпрос за мен с повишена трудност. Трябва ми приложение или начин, при който да споделя определени папки от компютъра ми с облак (Dropbox, OneDrive и т.н.), за да са достъпни за телефона ми. Или начин чрез който да имам достъп до файловете.
Пробвах с приложението на Хром, TeamViewer, приложението на Майкрософт, но всичките са за достъп до компютъра, а мен достъп не ми трябва. Не ми се качват всеки път в папката на OneDrive или на Dropbox.

# 537
  • София
Ellah, трябва да инсталираш дроббокса на компютъра си.И тогава от папка на компа си прехвърляш файл в дроббокса.После от телефона отваряш и си гледаш файла.
Аз така правя.Ако нямаш програма за файлове на тел.си сваляш https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office&hl=bg или друга,която харесваш и готово.

# 538
  • София
Аз също използвам Dropbox - на стационарния и на телефона.
На стационарния компютър съм шернала всичко, до което искам достъп (основно музика).

# 539
  • Стара Загора
Също вариант е чрез браузъра - аз отварям файловете, които съм качила в one drive направо от операта. Но с приложение може да е по-бърз достъпът...

Общи условия

Активация на акаунт