AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 602
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Момичета, някоя да има мнение или да е ползвала маската с черни минерали от Clearskin серията?   bouquet
Имам я и ползвам редовно. Харесва ми , добре почиства и не ми дразни кожата. После ми е малко опъната, но с крем си решавам проблема. Определено почиства кожата . Пак бих я взела след като ми свърши. Взех я по препоръка и не се съжалявам .
 Поръчала съм си ексфолианта и суфлето със сусам и сандалово дърво. Нямам търпение да ги пробвам, аромата е страхотен .

Чакаме отзиви. Hug
Най-вече ме интересува оставя ли петна суфлето и за хидратиране как е, а ексфолианта върши ли си работата, че от тук отзивите са като на "мармалад" текстура. Laughing

http://irecommend.ru/content/skrab-dlya-tela-avon-spa-toniziruyu … andala-i-semyan-k

http://irecommend.ru/content/krem-sufle-charuyushchaya-indiya-os … vpechatleniyafoto

# 466
  • Варна
Убедете ме, че имам нужда от основата за сенки, която е на промоция сега. Или ще мога и без нея да живея?  Rolling Eyes

# 467
  • Бургас
Убедете ме, че имам нужда от основата за сенки, която е на промоция сега. Или ще мога и без нея да живея?  Rolling Eyes

Ако ти се събират сенките към края на деня, си я вземи. Хубава е. Много по-добра е от Артдеко /тубичката/ например.

# 468
Убедете ме, че имам нужда от основата за сенки, която е на промоция сега. Или ще мога и без нея да живея?  Rolling Eyes

много много много купуван продукт.
Аз самата не съм я ползвала, но аз не съм и фен на гримирането акато гледам как я поръчват разбирам че сигурно върши много добра работа.
Миналата кампания беше на много хубава цена , както и в К15  и К16 е на 5,90. Но сега е на 8,50.

К14

К15

К16

# 469
  • на кого му пука
Изчакай когато е на тънката цена и тогава си я вземи.До тогава ако имаш коректор,който не те кефи за под очите си го ползвай като основа за сенки.Аз в момента така правя с един на Максфактор.Дадох 15лв и ми се свиди да го изхвърля. Mr. Green

# 470
Абе какво безумие са тези малки кутийки- имам предвид основата, едни иначе хубави балсамчета...Ами всичко влиза пък нокътя ми  #2gunfire
Тубичка наистина би било много по- удачно.
Основата много ми харесва, но балсамите спрях да купувам заради кутията точно.

Щерката е очарована от очната линия, наистина много хубаво и стои, явно добре се нанася, не се размазва гледам цял ден

# 471
  • Бургас
Ще дам отзиви само да пристигнат суфлето и ексфолианта .
Базата за сенки за мен се оказа много добро попадение , но накрая ми беше малко твърда и по- трудно я разнасях . Трябваше първо да я затопля с пъстри и тогава работех с нея, но си вършеше работата!

# 472
  • Бургас / София
Ексфолианта със сусам мирише много хубаво, също така и лосиона с Бери и Шеа на Натуралс, доволна съм  Peace

# 473
в основата бъркам с четка/апликатор - трябва ти ... вземи си я в следващия каталог Simple Smile

# 474
в основата бъркам с четка/апликатор - трябва ти ... вземи си я в следващия каталог Simple Smile

Само покажи как изглежда, имаме поне 10 в къщи  Mr. Green

# 475
Здравейте, дами!
Има ли някой с впечатления "на живо" от тези две чанти. Интересува ме дали са достатъчно твърди, за да запазват формата си и дали цветовете са реални.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 476
  • Стара Загора
Ще дам отзиви само да пристигнат суфлето и ексфолианта .
Базата за сенки за мен се оказа много добро попадение , но накрая ми беше малко твърда и по- трудно я разнасях . Трябваше първо да я затопля с пъстри и тогава работех с нея, но си вършеше работата!

Моята още в началото си беше твърда кажи речи. Става на парцали на клепача и толкова ми изсушава, че... но пък ако искам да съм само с молив или очна линия, тя задържа най-добре.

# 477
  • Варна
Здравейте, дами!
Има ли някой с впечатления "на живо" от тези две чанти. Интересува ме дали са достатъчно твърди, за да запазват формата си и дали цветовете са реални.
Скрит текст:

Тази я видях на една жена в градския транспорт. Не можах детайлно да я огледам, но това което видях ми хареса.

# 478
Някой има ли пяната за вана "романтична роза". Поръчах я и скоро ще дойде. Имате ли впечатления от тези пяни?
Досега съм ползвала тази с къпина и ванилия и магнолията. Приятни са.
Аз ги ползвам като душ гелове-да малко е странно, но ми допадат и си ги позвам с удоволствие, а и са в доста голямо количество.

И аз си ги ползвам като душ гелове, заради големите икономични опаковки. Магнолията съм я пробвала, динята и от днес имам и романтичната роза. Ароматът очаквах да е натрапчив и остър, но се оказа лек и нежен.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 10:05 от Анонимен

# 479
  • Варна
Здравейте!
Някой ползвал ли е фон дьо тена на Avon - Color trend? Мислех да си го поръчам, но четох някъде, че бил много гъст и трудно се разнасял, а моята кожа е проблемна и чувствителна и искам да е лек и лесно да се разнася.

А какво мислите са този, някой ако е ползвал моля да сподели  http://static1.framar.bg/product/rimelstay-matte-103.jpg

Общи условия

Активация на акаунт