AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Не знаех,че не се слага ФДТ около очите... препоръчайте ми коректор?

Благодаря за отговора.   bouquet

Maybelline Fit me Laughing

# 496
Цитат
около, над и под очите не слагай никога ФДТ. Там се слага само коректор.
Аз винаги си слагам. Защо не трябва, къкъв е проблема?

# 497
Цитат
около, над и под очите не слагай никога ФДТ. Там се слага само коректор.
Аз винаги си слагам. Защо не трябва, къкъв е проблема?
Коректорите са направени да прикриват тъмните кръгове под очите главно и да озаряват кожата. ФДТ , независимо за типа кожа - суха или мазна, се събира в гънките на окото и най-вече подчертава сухите линии и ни кара да изглеждаме стари. А и в ФДТ-ните има съставки, които применро матират/UV филтери или се борят срещу някакъв проблем, а околоочната зона няма нищо  общо с другата кожа - тя е най-тънката и най-чувствителната. ФДТ не е препоръчително, а за пудра да не говорим - тя няма място там изобщо. Ето малък пост ако ви се чете

# 498
  • В къЩи.

Най-вероятно ще поръчам от нета,ползвайки Ревлон Колорстей 180 (за мазна кожа), a в момента този
Скрит текст:
  кой номер от коректора трябва да избера?

# 499
  • Стара Загора
Трябва да ти е един тон поне по-светъл от фдт. Има го навсякъде, където е добре зареден щанда на марката. Но мисля, че бях 3 цветовете. Аз съм бяла и ползвам най-светлия.

# 500
  • Бургас
да кажа само че е от неопренова материя.
Има разпробити отвори отгоре и отдолу за кабел на слушалаки според модела телефон.
Прилича много на тези които сега масово виждам сред дамите тичащи с градината или във фитенс залата. Гледахме по сайтове и магазини подобни но поне двойно по скъпи и черни. На дъщеря ми й хареса че е розов така че това ми притеснение отпадна.

От кой каталог може да се поръча спортния сутиен?

# 501
да кажа само че е от неопренова материя.
Има разпробити отвори отгоре и отдолу за кабел на слушалаки според модела телефон.
Прилича много на тези които сега масово виждам сред дамите тичащи с градината или във фитенс залата. Гледахме по сайтове и магазини подобни но поне двойно по скъпи и черни. На дъщеря ми й хареса че е розов така че това ми притеснение отпадна.

От кой каталог може да се поръча спортния сутиен?

ето тук
в мини каталог за кампании 13 и 14  на последна страница ( т.е. изтича сега във сряда до обяд )

http://rep.avon.bg/PRSuite/pr_ebrochure.page

http://rep.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=2&cmpgnYrNr=201413

# 502
Момичета, препоръчайте ми червило.....ама как да обясня- между праскова- телесно.
Дъщеря ми е луднала по този цвят и само ми го показва на новинарките /нещо често и те са с такова, сигурно е модерно  Mr. Green/

# 503
Момичета,в последните няколко каталози не намирам лосиона за тяло намаляващ окосмяването от серията SSS.Аз ли не го виждам или наистина не се предлага newsm78 Rolling Eyes,а беше наистина добър продукт?

# 504
Момичета, препоръчайте ми червило.....ама как да обясня- между праскова- телесно.
Дъщеря ми е луднала по този цвят и само ми го показва на новинарките /нещо често и те са с такова, сигурно е модерно  Mr. Green/

перлено със шимър или без ?

Горещо съветвам да опитвате смостри  - много често това което безумно харесваме върху някой се оказва че е напълно неподходящо за нас.Не знам защо. Излъчване ли, цветотип налицето ли но се случва нещо и така харесваното от нас червило на нас не стои зашеметяващо.
Напиши ми дали стакте перлено с шимър или просто с бялсък и ще ти препоръчам няколко мостри. и друго важно- по-прасковено или по-нюдово. И прасковеното да имали розово. Имам приятелка която поръчва такив ано ако сакън има и нотка розово винаги ги връща.

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 18:57 от _re_ge

# 505
Цитирам: "матово"
 Heart Eyes

# 506
Коректорите са направени да прикриват тъмните кръгове под очите главно и да озаряват кожата. ФДТ , независимо за типа кожа - суха или мазна, се събира в гънките на окото и най-вече подчертава сухите линии и ни кара да изглеждаме стари. А и в ФДТ-ните има съставки, които применро матират/UV филтери или се борят срещу някакъв проблем, а околоочната зона няма нищо  общо с другата кожа - тя е най-тънката и най-чувствителната. ФДТ не е препоръчително, а за пудра да не говорим - тя няма място там изобщо. Ето малък пост ако ви се чете

Би ли прочела, последната точка от линка, който сама си дала  Wink
Това, че не се слага ФДТ/пудра около очната зона е твърде "силно" твърдение, да не кажа директно, че въобще не е вярно...
Всички тези ефекти - събиране на ФДТ в гънките, сухота на кожата и т.н. Може да ти го причини и коректора. Това е признак и за двата продукта, че просно не са качествени и трябва да се търси нещо по-добро (не е задължително по-скъпо  Sunglasses). Същото важи и за пудрата.
Аз лично няма шанс да не слагам ФДТ над коректора, вкл. и около очите, защото и най-тъмните коректори, в повечето случаи доста белеят на моята кожа. С ФДТ си изравнявам тена на цялото лице. Гримирам се от години, като всеки ден слагам и коректор, и ФДТ и пудра - никога не съм имала проблеми в околоочната зона. Ако ми се появят такива, вече казах как ги разрешавам - купувам по-качествен продукт  Peace

Всъщност, влезнах в темата да попитам нещо, за новата визия на електронната страница. Не съм разглеждала брошура от няколко месеца. Виждам, че има нов изглед. Сега къде трябва да натисна, за да разгледам брошурата  newsm78

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 17:14 от veselina_s_p

# 507
  • Стара Загора

Би ли прочела, последната точка от линка, който сама си дала  Wink
Това, че не се слага ФДТ/пудра около очната зона е твърде "силно" твърдение, да не кажа директно, че въобще не е вярно...
Всички тези ефекти - събиране на ФДТ в гънките, сухота на кожата и т.н. Може да ти го причини и коректора. Това е признак и за двата продукта, че просно не са качествени и трябва да се търси нещо по-добро (не е задължително по-скъпо  Sunglasses). Същото важи и за пудрата.
Аз лично няма шанс да не слагам ФДТ над коректора, вкл. и около очите, защото и най-тъмните коректори, в повечето случаи доста белеят на моята кожа. С ФДТ си изравнявам тена на цялото лице. Гримирам се от години, като всеки ден слагам и коректор, и ФДТ и пудра - никога не съм имала проблеми в околоочната зона. Ако ми се появят такива, вече казах как ги разрешавам - купувам по-качествен продукт  Peace

Всъщност, влезнах в темата да попитам нещо, за новата визия на електронната страница. Не съм разглеждала брошура от няколко месеца. Виждам, че има нов изглед. Сега къде трябва да натисна, за да разгледам брошурата  newsm78

И аз слагам мъничко фдт около очите и на самия клепач, след това коректор и пудра абсолютно навсякъде. Така свикнах напоследък, просто четката минава на цялото лице при разнасяне на фдт. Mr. Green Също нямам проблеми, но вече от тук натам е въпрос на преценка кой как и къде ще ползва.
Много се мъчих докато намеря и аз как да разгледам брошурата, но накрая открих.
https://www.avon.bg/# курсорса на Пазарувай и предпоследния "раздел" Електронна брошура. Peace

# 508
И аз слагам мъничко фдт около очите и на самия клепач, след това коректор и пудра абсолютно навсякъде. Така свикнах напоследък, просто четката минава на цялото лице при разнасяне на фдт. Mr. Green Също нямам проблеми, но вече от тук натам е въпрос на преценка кой как и къде ще ползва.
https://www.avon.bg/# курсорса на Пазарувай и предпоследния "раздел" Електронна брошура. Peace

Ето това е основното в грима  Peace Всичко е много индивидуално и много рядко, може да се отсече, че нещо е 100% грешно и трябва да се прави само по един начин.

Намерих брошурата. Мерси, Иве  Hug Само че не иска да ми я зареди  newsm78 Показва ми бяла страница. Трябва да правя някакви настройки на Бисквитките май  Rolling Eyes

# 509
  • Стара Загора

Ето това е основното в грима  Peace Всичко е много индивидуално и много рядко, може да се отсече, че нещо е 100% грешно и трябва да се прави само по един начин.

Намерих брошурата. Мерси, Иве  Hug Само че не иска да ми я зареди  newsm78 Показва ми бяла страница. Трябва да правя някакви настройки на Бисквитките май  Rolling Eyes

Да, отскоро го има това с бисквитките.
Виж тук отваря ли ти се
https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/6058854441221517457

Бутик
https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/6066667586973759793

К16
https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/6066666518059111025

Общи условия

Активация на акаунт