AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 555
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, чантите на AVON, добри ли са?
Сега са пуснали чанта в любимият ми бордо цвят  Heart Eyes И като разпределние ми харесва. Искам да я поръчам, но аз рядко купувам чанти и ги нося много. Така, че не е желателно да се олющи кожата или да се скъса след 2-3 месеца  Rolling Eyes Пък и е 40лв, не е съвсем без пари.

# 556
Веси, не се занимавай с "А"вонски чанти, особенно на тази цена. От три, които съм имала само една се оказа читава. Бижута, чанти и аксесоари от Авона НЕ.

# 557
Веси, не се занимавай с "А"вонски чанти, особенно на тази цена. От три, които съм имала само една се оказа читава. Бижута, чанти и аксесоари от Авона НЕ.

Благодаря за бързия отговор  Hug
Харесах и шала в същия любим цвят, но и той е 30лв  ooooh! Money Тези неща продават ли се наистина, на тези цени  newsm78

# 558
Сега са пуснали чанта в любимият ми бордо цвят  Heart Eyes И като разпределние ми харесва. Искам да я поръчам, но аз рядко купувам чанти и ги нося много. Така, че не е желателно да се олющи кожата или да се скъса след 2-3 месеца  Rolling Eyes Пък и е 40лв, не е съвсем без пари.

Ами зависи на какво ще попаднеш. никога не знаеш. аз имам точно 3 чанти на ейвън които съм купувала  много внимателно защото аз пък обичам да нося чанти поне две три години и задължително  държа да не са кожени а от кожезаменител. Та моите излязоха много сполучливи, но съм свидетел от познати как Ейвънски чанти от имитация на лак или кожа да се цепят още на втория месец.

Специално потърсих отзиви сред руските ейвънки- те там с амного по-активи от нас в обмена на актуална и коректна  информация , но за съжаление точно тази чанта при тях не се предлага.

Предположих че става въпрос за тази : 

# 559
На този въпрос немога да ти отговоря, защото пускам поръчки много рядко и само за приятелки, но те си знаят, че некозметични продукти от каталозите непоръчвам. Въпреки, че има неща, които са идвали като подаръци- несесери, чантички, които са се оказвали много сполучливи. Но дет се вика на харизан кон.....

п.п _re_ge е много по компетентна и с повече опит със фирмата

# 560
Някой ползвал ли е кремове за лице от серията Avon Care? ММ иска крем за зимния сезон. Чудех се между тези двата:

# 561
Абе то е важно и на какъв представител попадаш. принципно всеки продукт има гаранция, която обхваща дефект по продукта  и дава възможност да се върне  в рамките на мисля че бяха 60 дена по спомен. Системата на ейвън обаче е доста сложна и не е френдли  дори към самите си представители, така че понякога връщането на продукт което е правото на всеки дует клиент/представител се превръща в борба с вятърни мелници .... и затова не всеки представител се наема да губи време и нерви за такова връщане.

40,00 лева е прекален висока цена за опит , не опит.

# 562
Предположих че става въпрос за тази : 

Да, точно тази е  Peace
Вече се отказах от покупката на чантата и шала. Останах само с козметиката, която и без това е доста (поръчах цели 4 червила  Crazy)

# 563
  • Стара Загора
Веси, ако не пречи, че ти е малка... моя позната си я купи и е много доволна.

http://www.pullandbear.com/bg/en/woman/bags-and-backpacks-c29027 … %20MINI%20HANDBAG

Взе си и панталон от там в същия цвят.

Кои червила поръча? Crazy

# 564
  • София
Абе то е важно и на какъв представител попадаш. принципно всеки продукт има гаранция, която обхваща дефект по продукта  и дава възможност да се върне  в рамките на мисля че бяха 60 дена по спомен. Системата на ейвън обаче е доста сложна и не е френдли  дори към самите си представители, така че понякога връщането на продукт което е правото на всеки дует клиент/представител се превръща в борба с вятърни мелници .... и затова не всеки представител се наема да губи време и нерви за такова връщане.

40,00 лева е прекален висока цена за опит , не опит.

Срок за връщане - 7 дни.

# 565
Ако вечер се ползва какъвто и да било продукт с киселини, то през деня трябва да се ползва задължително крем с фактор (SPF). Този новият май няма такъв...

Благодаря,за бързите отговори! Значи няма да е възможно,предложете ми тогава друг дневен крем,който да става,да е с фактор(SPF).

# 566
Срок за връщане - 7 дни.

Това е на бумага, както и много други блага. В реалността всичко зависи от благосклонността на тези които са над представителя в стълбицата.

Преди месец исках да върна скъп парфюм с намачакана кутия. Като отидох в офиса да го върна ми  казаха че това били капризи и кутиите се хвърляли като се отварял парфюма, какво толкова. Отговорих им че  ако си купуват парфюми от Дъглас, Клео или Таис вероятно няма да харесат смачакана кутия. Факт е че се опитаха да ми упражнят натиск и всеки един по-срамежлив или деликатен представител ще си тръгне без да е упражнил правото си.

В темата за представители не са един или двама такива , на които е отказано връщане на продукти в 7 дневен срок поради отказ на клиент. За съжаление това става практика. Пиша го защото ей така пльоснато - срок за върщане 7 дни звучи супероптимистично, но истинта е някъде по средата.

# 567

http://www.pullandbear.com/bg/en/woman/bags-and-backpacks-c29027 … %20MINI%20HANDBAG

Благодаря, Иве, но тази наистина ми е малка  Sunglasses

А червилата са:
- от Холивудската серия - Scarlet Glamour
- от КР серията - Sunny Pink
- от Пърфект Кис - Caressing Coral
- от Ултра Колор Болд - Max Mocha - това много ми прилича на картинка, на последното Вива Глам на МАС  Crazy

# 568

Някои чанти се пообелват по ръбовете, други се цепват, на трети им се чупи държачът/водачът на ципа и не става без смяна на целия цип....Има, обаче и добри попадения-има и здрави. Аз поне имам доста чанти, та и оттам лични впечатления. А дали се купуват на тези цени- да, от представители най вече се купуват и пак са си завишени цените, според мен. Но ако чантата е на 22,90, 26,90 или нещо подобно, си заслужава.
Последната ми е черната с дълга дръжка от 20,90 по-миналата кампания-здрава и удобна. Предпоследната ми чанта е бордо и черно с дълга дръжка Quinn, сега е на 37,90- пак здрава, но с повреден водач на ципа...по - предната - трапецовидната черна с крокодилски мотиви - скъсаха се дръжките....та така - риск губи, риск печели.

# 569
  • Стара Загора

Благодаря, Иве, но тази наистина ми е малка  Sunglasses

А червилата са:
- от Холивудската серия - Scarlet Glamour
- от КР серията - Sunny Pink
- от Пърфект Кис - Caressing Coral
- от Ултра Колор Болд - Max Mocha - това много ми прилича на картинка, на последното Вива Глам на МАС  Crazy

Аз взех тъмно червеното от Холивудската...малко съжалих, че ми изглежда еднакво с Мат Кримсън, но пък не съм го слагала още. Може да не е 1 към 1.
Корала от Перфект Кис го имам, страхотно е. Едно от най-ползваните ми червила през лятото.
От Болд засега не взимам, само мостри на 4 цвята поръчах, че се опитвам да не купувам повече. Embarassed
Моката доста кафява ми се вижда Laughing, но на теб ти ходят такива "земни" цветове. Дано да ти е ок. Hug
http://www.meteobeauty.com/2014/09/avon-ultra-color-bold-lipsticks-big.html

Общи условия

Активация на акаунт