AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 523
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Ей този е, има фактор да, ама от него ли да е  newsm78
https://www.google.bg/search?q=avon+solutions+bb+%D0%BA%D1%80%D0 … %252F%3B800%3B525

# 601
raja_nikol , аз също съм с ВВ крема, но матиращия. Няколко пъти се изцапах, изпра се и няма петна. Жалко за сакото ти, но може би защото е черно е останало петно.

# 602
  • Стара Загора
Bold "Bold bordeaux" е единственото, което се доближава най-много. Пробвала съм почти всички червила. Matt Crimsoon също, но него вече го няма.

Bold Bordeax
Скрит текст:

Аз го обърнах тук на други марки,но не и Ейвън за което се извинявам но само за съвет бихте ли погледнали клипа https://www.youtube.com/watch?v=bvvgFKEis_g на 7:40 ,не ви ли се вижда този нюанс най-близък до този който постнах,как мислите ?И преди съм си вземала Велвет Мат и съм доволна,към 3.50 са но са много наситени .

Да, 20-ката е доста добро и прилича много на търсения от вас цвят. Аз тази серия не можах да я харесам. Много са ми сухи и некомфортни за носене. Пробвах 2-3 пъти, събират ми се на струпеи едни гадни власинки във вътрешната страна на устните, изсушават и не харесвам финиша им. Не съм срещала почти момиче, което да не ги похвали, но аз не съм от тях. Естествено щом на теб ти допадат, вземи си от тях. Аз като човек с немалък брой червила, имам и съм пробвала такива от 4, от 14, от 24 и от 64 лв - Ейвънските за парите си не са никак лоши. Затова и препоръчвам нещо, от което съм останала доволна и на база опит. Peace

# 603
Ами на първо четене за него се сещам. Но пак казвам - трябва ми пълният състав,а макар че се опиитах, нищо не открих - на всички други бб кремове има, точно на този няма  #2gunfire
Mr. Green Другият вариант е да е от материята на сакото и да е имало някакво взаимодействие или  пък в самата тъкан да има проблем, не знам...
Ако така и така мислиш, че няма да се ползва повече сакото, пробвай с мицеларна вода или тоалетно мляко върху петното - на мен ми се е случвало от памучен пуловер точно така да махам петънце от ФДТ.

# 604
Да похваля новата спирала Big & Daring - прави страхотен ефект, направи ми впечатление че на рекламната снимка миглите на модела не са изкуствени както на повечето реклами на спирали които съм виждала, и си я взех затова - не знам дали тази спирала за ползвали за фотосесията, но ефекта е наистина такъв  Peace

# 605

Ако така и така мислиш, че няма да се ползва повече сакото, пробвай с мицеларна вода или тоалетно мляко върху петното - на мен ми се е случвало от памучен пуловер точно така да махам петънце от ФДТ.

Сакото е от трико, мицеларната вода не е ли мазна  newsm78 Мъничко е петънцето, да не го направя по- кофти  newsm78

# 606

Сакото е от трико, мицеларната вода не е ли мазна  newsm78 Мъничко е петънцето, да не го направя по- кофти  newsm78
зависи от водата - попринцип няма мазнини, а разредители в нея, но по-добре не рискувай

# 607
Има ли доволни от серума  Аnew clinical absolute even за изравняване на тена, намаляване на хиперпигментацията, обезцветявания и т.н. или не си заслужава времето и парите?/ Клиентката ми е важна и не искам да я разочаровам./

# 608
Zdraveite, interesuva me dali nqkoi e popadal ili znae chervilo koeto e tip fondioten , v smisal telesen cvqt bez da lilavee,rozovee ili oranjavee . V momenta izpolzvam naturally nude dovolna sam no mi se iska da raznoobrazq Simple Smile Wink

# 609
Zdraveite, interesuva me dali nqkoi e popadal ili znae chervilo koeto e tip fondioten , v smisal telesen cvqt bez da lilavee,rozovee ili oranjavee . V momenta izpolzvam naturally nude dovolna sam no mi se iska da raznoobrazq Simple Smile Wink

серията Лукс - нюд слип.

УКр цвят Лате

червила Мате, цвят нюд

всички имат мостри - поръчайте си по една от вашият представител за да определите кой ще ви допадне най-много.

и още едно което няма мостри- каппучино на дълготрайното червило,

# 610

серията Лукс - нюд слип.

УКр цвят Лате

червила Мате, цвят нюд

всички имат мостри - поръчайте си по една от вашият представител за да определите кой ще ви допадне най-много.

и още едно което няма мостри- каппучино на дълготрайното червило,

Blagodarq vi mnogooo za izcherpatelniq otgovor ,bqhte mi mnogo polezna  Heart Eyes

# 611
Ползвали ли сте тия ексфолиращи маски от СПА серията? Има ли някоя, която да е подходяща за суха кожа?
Преди много години имах някаква такава маска от Ейвън, със затоплящ ефект. Беше много хубава, вече не се предлага и ще се радвам, ако споменете достоен заместник от сегашните продукти. Laughing

# 612
Ползвали ли сте тия ексфолиращи маски от СПА серията? Има ли някоя, която да е подходяща за суха кожа?
Преди много години имах някаква такава маска от Ейвън, със затоплящ ефект. Беше много хубава, вече не се предлага и ще се радвам, ако споменете достоен заместник от сегашните продукти. Laughing

помня я, беше страхотна.
Зависи какъв ефект се търси- ексфолиране ли?

ето един отзив за тези маски на руски

http://irecommend.ru/content/legko-vyravnivaet-i-razglazhivaet-k … chishchayushchuyu

# 613
Ами да, за ексфолиране я искам, и ако може да е с кремообразна консистенция, защото ми е по-лесно да я ползвам, отколкото гелообразните.

# 614
Аз ползвам тази, не е лоша, но не може да се сравнява с ексфолииращата с Бял чай, още се ядосвам, че я махнаха.... Confused
https://www.avon.bg/prodykt/8095/?productSlug=eksfolirashta-mask … 37&deptId=421

Общи условия

Активация на акаунт