Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 16

• 87 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Доре пее хубаво ама кво е тва разголване, къв е тоя клип...все едно гледам клип на Галена или Ивана

# 91
И така финалният епизод беше много интересен и вълнуващ!Много се радвам,че Херман и Виолета се сдобриха и то по такъв начин,разбира се и Леон помогна много.Песента беше страхотна.Salta също много ми хареса и да не забравя за пореден път мусаката на Бродуей Joy
Радвам се,че всички се сдобриха и всеки си намери партньор без Диего Sad ,но да се надяваме,че ще си намери някоя,която ще го обича истински в 3 сезон.Финалната песен не беше зле,но определено имам по-любими песни на каста като Euforia,Ven y canta и други.Много време я мислиха тази песен и накрая в последният момент им дойде музата.
Само на мен ли ми се стори,че Рамашо и Олга май не гледаха концерта до края Joy ,но след тази дългоочаквана целувка цели 160 епизода са извинени Joy
Джейд до последно преследва Херман,много ми стана смешно,че за пореден път никой в къщата не забеляза,че тя е там hahaha
Страхотен финал вече нямам търпение за 3 сезон!!Хайде да го пускат вече!!! Praynig

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 19:20 от md_violetta_fan

# 92
Извинете ама сега кой сезон е на Виолета и знаете ли дали ще има друг   Laughing

# 93
Питър можел да пее...мхм „вярвам го“

">#t=43[/video]
Питър е ужасен тук!Много ми е лигав и определено по това,което чух не може да пее Sick

# 94
Извинете ама сега кой сезон е на Виолета и знаете ли дали ще има друг   Laughing
Това беше сезон 2,а в момента снимат 3 сезон,който не е ясно,кога ще бъде излъчен в България! Peace

# 95
Епизода беше СТРАХОТЕН!!!!

Всички се сдобриха и имаше щастлив край  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Стори ми се се, че Федемила го оставиха малко недовършено :/ Харесва ми новата промяна на Людмила. Това обяснява приятелството на Людмила и Виолета в 3ти сезон. Джейд тая лудата иска да удари Херман с тоз ананас  Joy Това уби рибата  Joy Joy Joy Ама той ананаса е по-умен от нея  Mr. Green Олга направо се побърка  Laughing Видя я принца на бял кон и тя стана кат мене, изкуфяла ;д Ама много любов за 2 епизода м/у Матиас и Пароди  Laughing Само да попитам - как се казва песента с мусаката на Бродуей и тази която беше на финала? Знам че са споменавани много често, но сега ми привлякоха вниманието и не им помня имената. И да попитам, колко кърпички изхарчихте от това, че е последния епизод?  Cry

# 96
Свърши 2 сезон днеска  Peace следва 3ти но още се снима и нззз кога ще го излъчат тук Peace

# 97
Къде да гласувам за турнето????

# 98
Не мога да повярвамГрандиозен финал просто.Промените в Грегорио,Людмила и Диего са невероятни.Радвам се,че се промениха,така ми харесват повече.Джейд я харесвам по принцип,но е за лудницата сериозно ;д Херман и Виолета представиха чудесно песента,после ми беше смешен Херман като се кефеше на публиката ;д Матиас и Пароди ги харесвам като двойка.Олга и Рамашо също.Този финал беше като за професионалисти и ще ми липсват Sad

# 99
Епизода беше СТРАХОТЕН!!!!

Всички се сдобриха и имаше щастлив край  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Стори ми се се, че Федемила го оставиха малко недовършено :/ Харесва ми новата промяна на Людмила. Това обяснява приятелството на Людмила и Виолета в 3ти сезон. Джейд тая лудата иска да удари Херман с тоз ананас  Joy Това уби рибата  Joy Joy Joy Ама той ананаса е по-умен от нея  Mr. Green Олга направо се побърка  Laughing Видя я принца на бял кон и тя стана кат мене, изкуфяла ;д Ама много любов за 2 епизода м/у Матиас и Пароди  Laughing Само да попитам - как се казва песента с мусаката на Бродуей и тази която беше на финала? Знам че са споменавани много често, но сега ми привлякоха вниманието и не им помня имената. И да попитам, колко кърпички изхарчихте от това, че е последния епизод?  Cry
Дъгичке,песента с мусаката се казва Salta,а финалната песен Esto no puede terminar! Peace

# 100
Къде да гласувам за турнето????
Ето тук може да гласуваш за турнето на Лодо!
http://www.lodovicaworldtour.com/

# 101
Нее изтървах финала! Някой записал ли го е?

# 102
Много често срещам снимка на Тини и едно момиченце... да знаете кво е станало между тях?

# 103
#Violetta3

-Шшшш....записваме!
Не знам дали някой ги е качвал.. Явно ще има шпионаж, Леонета и Федемила в повече но това никак не е зле Wink Wink Wink
Фран
Бакстейдж тази е на Мечи
 Но ето ви една по-добра новина

След турнето и в края на # Violetta3, Tini ще издаде първия си солов албум. Скоро започва нейната солова кариера

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 20:34 от TiniStoessel

# 104
Много често срещам снимка на Тини и едно момиченце... да знаете кво е станало между тях?

"Един много специален фен!
Преди известно време отидох при Лейла, една моя фенка, която в продължение на две години не е празнувала рождения си ден, защото тя не е добре. Родителите й ми казаха, че тя е започнала да се чувства по-добре и е започнала да се храни, защото е гледала сериала "Виолета". И така, ние отпразнувахме рождения й ден заедно.
Този ден беше много вълнуващ. Спомням си лицето й, когато ме видя и аз благодаря на родителите й за това, че споделих този сладък момент с нея."
Това е откъс oт Simplemente Tini. След седмица Лейла е починала... Поне така видях в интернет.

Laughing Laughing Има и Minecraft Skin на Виолета:

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 21:39 от nadi123

Общи условия

Активация на акаунт