Хайде да се запознаем!

• 81 973
  • 837
  •   1
Отговори
# 105
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте и от мен.
Казвам се Десислава, на 30 години съм /все още/. Малкото ми съкровище се казва Габриела и за сега е само едно /надяваме се в скоро време това да се промени/. Съпруга ми се казва Валентин - 25 години. Женени сме от 9 месеца.  Аз съм счетоводител и почти нищо не разбрах от майчинстовото, защото нямам заместник. Живеем в София за сега, като спечелим десетина милиона ще се преместим ня по-топло и чисто място.

# 106
  • някъде ... тук ...
здравейте и от мен  Simple Smile
Казвам се Елена (то е ясно де), на 29 ненавършени години, съпруга ми е Златомир, на 31 години, сина е Радослав и на 8.05 ще навърши 5 години, а в началото на юни чакаме второто си дете  Grinning  Живеем в София, но и двамата сме от провинцията.

# 107
Здравейте и от нас  Laughing
Казвам се Вергилия, на 22 години, студент съм 3 курс- спец. Компютърни системи и технологии.
Таткото се казва Искрен, той е пораснал повече- на 30 год.  Stuck Out Tongue
Работи като изпитател в държавно предприятие за земеделска и горска техника.
Бебо е Иван, роден на 29. 09. 2004г., малко, послушно и весело бебче.
Живеем в Русе, при баба и дядо за сега.
Не мислим за братче или сестриче все още... Thinking

# 108
Здравейте wavey !!!
Казвам се Каролина и съм мама на Яна(19.08.2004)  byeuu на 29 г.съм.Нашият тати се казва Стефан,на 32г.,в момента работи само той и се мъчи да задоволи нашите капризи Flutter .Живеем в Шумен.  Wink

# 109
Здравейте... 55
Казвам се Албена, по образование съм инженер, а по стечение на обстоятелствата служител в държавно учреждение.
Татито ни се казва Емил.
Grinning

Последна редакция: пт, 18 ное 2005, 14:27 от Beny

# 110
Ами хайде, въпреки че вече повечето се познаваме. Laughing
Казвам се Мая и съм на 25 г. Дъщеря ми Калина е почти на 3 г.
Маркетинг специалист съм по образование и това работя в момента.
Живеем в София.

# 111
  • sofia
Здравейте,
Приятно ми е да се запознаем Казвам се Галя на 29 години и от 5 години съм омъжена за Александър на 34 Аз съм педагог по професия и работя като детска учителка, а съпругът ми е банков служител Имаме син роден на 07 март 2003 година, който се казва Петър,но му викаме: О, о ,о Пепи

# 112
здравейте и от нас казвам се ЛИДИЯ на31 години омъжена съм от 6години имам 5годишен син ЖОРЖ 55

# 113
Привет на вси4ки,
казвам се Моника на 32 год. а дъщеря ни Вероника е на 6 годинки. Аз работя в търговска фирма, а Тати  си има строителна. Пожелавам здраве и късмет на вси4ки!!!

# 114
  Здравейте!Казвам се Мария и съм на 34 години.По образование съм текстилен инженер и си работех по специалността,преди да изляза в майчинство.Нашият тати се казва Георги и е на 35 години.Имаме син Михаел(07.09.1999 г.) и дъщеричка Елица (10.09.2004 г.)Живеем в Стара Загора.

# 115
Здравейте на всички!Аз съм Ани от Кюстендил. GrinningИмам една дъщеря Дарина ,която е на 1.6м.Таткото се казва Николай.Очакваме второ дете през ноември baby_neutral.Занимавам се с фотография иначе съм завършила филмов монтаж и операторско майсторство.

# 116
Здравейте на всички!
Казвам се Яна. Мама съм на 3 годишна красавица (естествено Embarassed) на име Габриела, а през декември очакваме и нашето втори детенце. Живеем във Варна. Учителка по немски език съм и скоро ще излизам в отпуск, така че ще прекарвам повечко време тук.
Поздрави на всички!
 Heart Eyes

# 117
Казвам се Мария на 26 и съм от Ст.Загора,но живеем в Пловдив.Малкото съкровище е Пресиян и е на 1.9 почти.Тати е Радостин на 28 и е офицер в бг армия.Аз съм юрист ,но още не работя,гледам молчо в къщи.Поздрави на всички!

# 118
  • Дива Индия
Здравейте, дами. Казвам се Лидия и съм на 31г. През 2000г. Дядо Господ ми направи подарък и с със съпруга ми Преслав се сдобихме с нашето Слънчице - Самуил. Когато той стана на 1г. се започнах работа като учител по Б.език и литература, а сега работя като PR. Щастлива съм, че ви намерих.

Последна редакция: пт, 14 окт 2005, 13:23 от Лара

# 119
Zdraveite i ot men.Kazvam se Milena,sled po-malko ot mesec 6te navar6a 32god.Omajena sam za Krasimir,slan4iceto ni se kazva Imanuela-1god. i 5mes. mamma newsm51 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт