Хайде да се запознаем!

• 81 968
  • 837
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, реших да се присъединя и към този форум понеце се счита че вече не сме бебета.
 Казвам се Десислава на 23 години , имам син почти на 2 години / 22.04.2003г/, съпругът ми се казва Лъчезар, живеем София. Все още уча висшето си образование. По принцип работя в частна фирма за охрана, където съм отдел "Кадри", но в момента съм по майчинство.

# 91
Здравейте и от мен
Досега съм се представяла по другите форуми, но т.к. ме номинирахте за модератор, бих искала да знаете с кого си имате работа.
Казвам се Екатерина, на 35 години съм
Имам 6 години брак зад гърба си и 2 деца.
Живея в Германия.
Завършила съм езикова гимназия с фреснки и английски.
Имам и медицински колеж с специалност - мед. сестра. Практукувала съм 4 години.
Имам завършен НАТФИЗ и работа в куклен театър 4 години.
Сега в момента съм майка и домакиня. Намерения да се връщам на работа още нямам (помощничка на лекар бях в ортопедичен кабинет)
Дано да ви стига и да не съм ви досадила

# 92
Здравейте и от мен. Казвам се Гинка, на 36г. съм и съм пловдивчанка. Имам две деца, баткото Тодор е почти на 17г., а малката Пламена е на 4м. и 20 дни. Съпругът ми и татко на децата се казва Пламен. Живеем и работим в Пловдив. И двамата сме банкови служители.

# 93
  • София
Аз се казвам Мартина и съм на 30 години. От Пловдив съм,но от 3 години живея в София.Дъщеря ми се казва Калина, а съпругът ми Даниел.

# 94
Хайде и ние да се представим!
Аз се казвам Лили и съм на 26 години, синът ми се казва КАЛОЯН, а гордият ни татко е Митко и е на 29 години. Женени сме вече почти 2 години. Laughing
Аз съм завършила Кино и Телевизия в НБУ и работя като видеомонтажист. Вече не съм по майчинство. С татко Митко си отглеждаме заедно слънчицето и работим едновременно. Не ни е лесно, но се справяме завидно добре.
Е толкова засега!!!

# 95
Здравейте  Tada
Аз съм Роси и съм на 29 години.Имам син Дилян  #Onfire и е на 5 години.Имам икономическо образование ,но сега съм домакиня. Живеем във Варна.  #Milti [/img][/quote]

# 96
  • Sofia
Здравейте и от мен!
Регистрирах се отдавна, но напоследък се включвам по-активно.
Казвам се Радомира. По рождение съм от Нова Загора, но от 18г. живея в София. Архитект съм по образование и по душа - това си и работя за моя радост. Дъщеря ми се казва Елора и е на 4г., а таткото е Андрей и е адвокат. Хич не ни е лесно с тази натовареност, но се справяме.
Целувки на всички!

# 97
Ето ме и мен, с дебют в представянето:
Казвам се Ивелина, на 26 год. С тати Ангел имаме прекрасно усмихнато и весело слънчице-Дамян.
По образование съм инж.химик, скоро завърших и Администрация и управление.
Работя във DFS на Л-ще София.
Очакваме визи за Канада в най-скоро време, т.е. поредните потенциални емигранти Rolling Eyes .

# 98
Аз се казвам Румяна на 26г. имам дъщеря  Александра на почти 10месеца ,таткото се казва Александър и сме от София.

# 99
  • Варна
Здравейте и от мен...
Аз се казвам Невяна на 31 год.(почти 32) и съм от Варна.
Дъщеря ми Джулия е на 12г - вече тийнеджърка  #Crazy
Нямаме си татко, но и така сме щастливи и се радваме на живота.
Работя в телекомуникациите.

# 100
Здравейте...
Казвам се Веси на 28год, а тати се казва Пламен...
Имаме си момиченце Симона на 7м

# 101
Казвам се Дима. Омъжена съм за Камен от 4 години и живеем в Банкя. Имаме две прекрасни дечица - Грета на 3 г. и 10 мес. и Кубрат на 21 дни.
Радвам се, че всички вие сте тук.

# 102
Аз съм Силвия,на 35. Омъжена съм щастливо вече седма година за един прекрасен човек. Имаме си две синчета. В къщи винаги е голяма лудница и все по-често се чува "аман от дечурлига"(Joke Wink ).
И двамата със съпруга ми сме инженери и от 3 години живеем и работим в Севлиево.

# 103
  • София
Здравейте и от мен. Казвам се Златина, на 34г. съм, от София, имам дъщеря Лияна, на 9г., таткото ни е Данчо, на 35г.
Радвам се, че ви открих, макар че доскоро повече четях, а отскоро и пиша.

# 104
Аз се намествам вече в този форум, че бебето ми вече не е бебе, а направо госпожица Wink
Казвам се Таня, на 30 години, родом от Пловдив, живея във Варна. "По-голямото" ми дете е на 30 години, казва се Пламен. Госпожицата, Преслава, стана скоро на една годинка....

Общи условия

Активация на акаунт