Хайде да се запознаем!

• 81 966
  • 837
  •   1
Отговори
# 75
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,приятно ми е да се запознаем!Аз съм Николета(09.07.1978г)и съм майка на Констанца(Танти),родена на 10.12.2001г.Живеем в София #OnfireНе съм омъжена за бащата на дъщеря ми,но си живеем спокойно....всички заедно.Таткото се казва Боян(25.12.1976г)

# 76
Най-после успях да се регистрирам и да разгадая влизането и излизането-абе.все още съм много назад.но ще упорствам.та да си дойдем на думата-моето име е Биляна на 34г от София съм-имам двама сина-Ицко на 6г и Стоян на 1г-в момента се гледаме с децата.домакинстваме и при сгоден случай хукваме на вън.нашият тате е Жоро -той работи .за да му харчим паричките Grinning  Grinning  Grinning   и ние много си го обичаме-е това е.поздрави на всички wavey

# 77
Здравейте и от мен,казвам се Маги и съм на 27г.от София,мъжа ми се казва Валентин и също е от София.Живеем заедно,без брак от 8г.и имаме момченце което е на 1г.и 6м.казва се Валери. 55

# 78
Здравейте, аз съм Милена  Grinning , на 31г. съм.Дъщеря ми се казва Филипа и е на 4г. People Angel Живеем в София. Много се радвам, че открих форумите на BG-Mamma, има много ценна и полезна информация в тях.

# 79
  • София
Здравейте, казвам се Милена (32г), таткото е Емил (50г) с 2 бебока вкъщи..Върнах се на работа на 4ч.- ИРИН ПАТЕНТ, а тати е в БТК..
радвам се, че ви има... Simple Smile

# 80
Здравейте всички!!!
Казвам се Петя.Имам дъщеричка на 11 масеца.Казва се Пролет.Много ми е приятно да разглеждам всички форуми и теми.С голямо удоволствие влизам и в този:))))
Целувки на всички!!!

# 81
  • На остров
Здравейте!!  Форумите са супер  #Milti поздравления за тях!!! Аз се казвам Ива на 27г. съм имам син на 6г.3м. Simple Smile), живеем в София. Поздрави на всички.

# 82
Здравейте,казвам се Мюрвет.Имам син на 1г.и 9м.,казва се Арда.Съпруга ми се казва Зюлкар.Току що завърших индустриален мениджмънт,но не съм работила още по нея.Това ми е второ висше,първото е акушерство,работила съм 3г.Живея в Пловдив.(за сега)

# 83
  • sofia
Здравейте! Аз съм новичка във форума и се радвам да се запознаем.Казвам се Ивайла,на 28г. Ния е на 5г.,Кардам-на 3г. Тати е Димитър.Работя в спортен клуб по бадминтон.

# 84
Здравейте,казвам се Мира-34г.актриса съм/куклен театър/ имам дъщеря на 2г.и 6м. казва се София, таткото ни е Жоро-художник.Радвам се ,че мога да си общувам с вас,защото страшно много ми липсва контакта с хората особено зимата.

# 85
Здравейте,казвам се Боряна на 30г.съм и имам дъщеря-Инес на 2г.и 3м.Таткото е Михаил и той е на 30г.Аз не работя гледам си детето.От София сме. Simple Smile

# 86
Здравейте,
Аз май напоследък преди всичко тук пиша  Wink .
Та, мама Ели на деца Вики - 12.10.2001 и Дани - 09.12.2003г.

# 87
Здравейте, да се включа и аз. Казвам се Весела, на 27 години съм и имам 2 деца- Биляна сега навършва 2 годинки и Христо на 50 дни. По професия съм икономист- маркетинг, но в момента съм в отпуск по майчинство. В момента живеем в Пловдив със идея да се местим скоро във Варна.

# 88
Аз съм Ива, след 4 месеца ще навърша 33г.Имам 2 деца - Маргарита(Маги) 12.05.1999г. и Иван(Иво) 02.11.2004г. Таткото се казва Любо. Продава коли, а аз съм домакиня(т.е. харча парите).

# 89
  • София, Дървеница
Здравейте,

Аз съм Ваня, на 23 години и половина. Имам Момченце Георги почти на 3 годинки. Живеем в София. в момента пиша дипломна работа. Малкият ходеше на ясла, но напоследък си го гледам, че много беше болен.
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт