Хайде да се запознаем!

• 81 962
  • 837
  •   1
Отговори
# 60
Казвам се Бистра. Живея в Пловдив, иначе съм от Хасково. Женена съм от 2 години. На 27 години съм. Вече съм 50 кила.  Аз съм от работещите във вкъщи мами. Имам пред вид, че работя от вкъщи и пращам документите по нета. А тати е компютърен дизайнер и по цял ден си чатим по нета с него, така не ми липсва толкова през деня. Бебчо се казва Бисерчо. Много си го обичаме и ще го отглеждаме в дисциплина и любов.

# 61
Казвам се Диана.Родом съм от Добрич,но по стечение на обстоятелствата бракувана в Благоевград и живуща там в момента.Мъж се казва Лъчезар и сме семейство от 12год + близо 1 преди това.Лекувана съм от стерилитет.Но децата ми не са резултат от това лечение.Имаме голям син Вилизар на почти 9год., дъщеричка  Рая на 5г. и 5м. и малък син Йоан на 1г и 5м.
Предлагам да се направи тема за семейства с повече от две деца,по подобие на тези които имат близнаци напр.

# 62
Здравейте, казвам се Десислава Георгиева от Ямбол, на 26 години съм. Омъжена съм и имаме една прекрасна дъщеричка на 3 годинки.(като открия как ще ви покажа и снимки  Wink ) Завърших СУ -социална педгогика и сега работя в една частна фондация -"ЦОПСИ" като социален работник. Дъщеричката ми се казва Гергана и е едно малко ангелче, но с такива рогца и опашка, че свят ми се завива. Родена е на 13.01.2002 година. Някои друг път може да ви разкажа за всички перипетии около раждането й Neutral Face. За сега толкова. Приятно ми е да се запознаем   Flutter

# 63
Здравейте,
Казвам се Анета, на 35 год. съм, живея в Добрич. Женена съм от 7 години, съпругът ми се казва Георги. Имаме две деца- Руслана на 5 години и Любослав на 9 месеца. По професия съм технолог.
В момента съм по майчинство. Мисля, че съм една щастлива съпруга и майка!

# 64

Здравейте!!   newsm03  
Аз съм VESSI/ Веселка/ и съм майка на две момчета Николай   newsm08  и Димитър  smile3504  .  При нас е много весело.  family     Живееме в София. По професия съм технолог, а сега по майчинство.

# 65
  • София
Здравейте!Аз съм Михайлена и съм от София.Имам дъщеря на 14год.Тя се казва Мериан.Сега си мисля да родя още едно дете за да зарадвам за пръв път в живота му най-добрия Човек който познавам-съпругът ми Дани.Иначе работя като управител в заведение,но няма как-трябва да се яде. Stuck Out Tongue

# 66
  • София
забравих да си кажа че съм на 35год.уф Embarassed

# 67
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Здравейте аз съм Валя... и съм алкохолих...не не холерик....не не хипохондрик

хихихихихихихихих Laughing  Laughing  Laughing  Laughing
Просто не можах да се сдържа тук е като по филмите в Анонимни алкохолици  Mr. Green  Mr. Green
 Добре де по- сериозно ... Казвам се Валентина , родом от Добрич женена щастливо в София. Мъжът ми се казва Атанас. Завършила съм Статистика в Свищов и работя в НСИ (копам числа- основно БВП), но май повече съм се занимавала с компютри. С мъжът ми ,апропо, се запознахме в Интернет. Преди НСИ бях Спасител на плажа в Албена(честно) и продавах сладолед в столичния ЗООпарк.
Имам си две слънчица (напоследък едното грее и нощем) Калоян на З години и Мария на 6 мес.1/2 и докато се върна на работа ще заформя една петилетка майчинство (слава богу). Междувременно се опитвам да помагам на мами в нужда чрез Фондация "Център на мама" Голяма мъка - още не можем да проходим с това начинание. Ако някой може да помага.
Ами това съм аз.
пак излишно многословна.

# 68
Здравейте, казвам се Светлана, тати Георги и бебо Георги на 9 месеца. Аз  и съпругът ми сме икономисти, и много си обичаме професията.Много обичаме и нашето дяволче, започна да пълзи още на 6 месеца  и е такъв любопитко, че...

# 69
Здравейте мами-аз съм Илиана на 30г в момента по майчинство иначе се занимавам с частен бизнес ,имам момиченце Ния вече на 2год.,тати се казва Явор на 27г обича да поправя BMW-та.

# 70
Привет и от мен Stuck Out Tongue   Теодора Янева-Миленкова.Моята щерка се казва Ивета и е родена на 29.11.2004г.На 27г.съм,а мъжът ми е на 28г.От една година сме женени.И двамата сме от София и съответно живеем тук.Той работи в КАТ,а аз си"почивам"  Embarassed   Предполагам че е това в общи линии newsm12

# 71
ЗДРАВЕЙТЕ,КАЗВАМ СЕ ИЛИЯНА.РОДЕНА СЪМ В ПОПОВО,НО ЖИВЕЯ В СОФИЯ.МОЯТА ДЪЩЕРЯ Е НА 2 ГОДИНИ И СЕ КАЗВА ВЛАДИСЛАВА.ТАТИ СЕ КАЗВА АНТОН.

# 72
Чудесна идея да се запознем  newsm10
Казвам се Бистра, на кратко Биси, съпруга ми се казва Ангел, а детето ни Бисер.
По професия или по диплома съм индустриален мениджър. Сега си гледам детето и това е голяма удоволствие и се наслаждавам на всяка минута с него.  newsm07

ооо, вече съм писала тук, сори, не видях  #Splat

# 73
здравейте! казвам се Невена и в момента готвя дипломната си работа по алтернативен туризъм. Имам дъщеричка на почти 6 месеца и се гледаме с нея. Тати Иван е на работа.

# 74
Здравейте и от нас Simple Smile
Казвам се Ина, на 37г. съм - леле, кога станаха толкова???
Дъщеря ми се казва Ралица, на 2г.4м., а таткото - Благой, на 35г.
Приятно ни е да се запознаем newsm53

Общи условия

Активация на акаунт