объркана сам помогнете

• 6 912
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
бившият ти мъж плаща ли издръжка Confused ти си знаеш, ние не те съдим Peace явно го обичаш, той как се държи към теб, показва ли ти че те обича, или съжалява за развода. По- страшното е друго според мен.
Много мъже, след като се разделят с жените си, и заживеят с любовницата, много скоро установяват , че и любовницата е като съпругата, сигурна Peace да не се върне при жена си , имам предвид. С какво да ти помогнем ние, като ти самата си объркана.
Обичате ли се? Ако е да, значи проблем няма Peace
не не плаща издражка

# 16
Събрали се в гората огъня,водата и доверието.
Огънят казал-аз като се загубя може да ме намерите по дима-където има дим има и огън.
Водата казала-аз като се загубя може да ме намерите по влагата-където  има влага има и вода.
Доверието се произнесло и то-А АЗ КАТО МЕ ИЗГУБЯТ -НИКОЙ НЕ МОЖЕ Д А МЕ НАМЕРИ!!!

# 17
значи, наистина няма проблем Peace ти си била и с други, докато сте били разделени, аз така разбрах. това не е изневяра, или си била с други, за да го накараш или да се разведе, или да си тръгне от теб. щом не си е тръгнал, значи е ок Peace Peace
вземи си детето при теб, моля те, един ден ще съжаляваш Hug

# 18
значи, наистина няма проблем Peace ти си била и с други, докато сте били разделени, аз така разбрах. това не е изневяра, или си била с други, за да го накараш или да се разведе, или да си тръгне от теб. щом не си е тръгнал, значи е ок Peace Peace
вземи си детето при теб, моля те, един ден ще съжаляваш Hug
Hug Hugще я взема живот и здраве след 3 месеца

# 19
  • София
Много ми харесват първи мнения в темите "сега ще те разпънат на кръст" - за пореден път нищо такова не прочетох.

По темата - толкова години сте се лъгали и надлъгвали - вие както искате си го наричайте, но е така. Сега сте заедно и не си вярвате - нормално е. Също е съвсем в кръга на нещата, един мъж, който е изневерявал системно на жена си и се е развел накрая с нея заради друга, след време да започне да изневерява с трета на втората. С жените - същото. Статистика.

Аз нямаше да му имам вяра не за друго, ами защото толкова години не съм ми била достатъчна като причина за да зареже жена си и да бъде с мен, а е трябвало (уж) жена му да му изневери и да му писне. Значи пак не е било заради мен. Той пък толкова пъти е разбирал за изневерите ми и не се е отказвал от мен, вероятно защото самото му отношение къ ммен е било несериозно. Сега защо да е сериозно - може би съм онази патка, която е останала с него, след като не е с жена си.

Помисли за това. Толкова години си била далеч от детето си и не си могла да го вземеш при себе си - струваше ли си?

# 20
Много ми харесват първи мнения в темите "сега ще те разпънат на кръст" - за пореден път нищо такова не прочетох.

По темата - толкова години сте се лъгали и надлъгвали - вие както искате си го наричайте, но е така. Сега сте заедно и не си вярвате - нормално е. Също е съвсем в кръга на нещата, един мъж, който е изневерявал системно на жена си и се е развел накрая с нея заради друга, след време да започне да изневерява с трета на втората. С жените - същото. Статистика.

Аз нямаше да му имам вяра не за друго, ами защото толкова години не съм ми била достатъчна като причина за да зареже жена си и да бъде с мен, а е трябвало (уж) жена му да му изневери и да му писне. Значи пак не е било заради мен. Той пък толкова пъти е разбирал за изневерите ми и не се е отказвал от мен, вероятно защото самото му отношение къ ммен е било несериозно. Сега защо да е сериозно - може би съм онази патка, която е останала с него, след като не е с жена си.

Помисли за това. Толкова години си била далеч от детето си и не си могла да го вземеш при себе си - струваше ли си?
аз не сам лъгала мразя да лажа а той не е  бил причината поради която не сам била с детето си прочети добре всичките ми отговори

# 21
  • София
Аз на твое място, вяра на мене си нямаше да имам.

Пък я вземи го огледай хубаво. Така си се спекла заради нещо, не от скука.

# 22

ами да да си наивен е нещо срамно в днешно време май само аз сам грешала в живота си

# 23
  • София

ами да да си наивен е нещо срамно в днешно време май само аз сам грешала в живота си

Никой не те сочи с пръст, питам те - притеснява ли те нещо в него последно време, забелязваш ли нещо?
Осем години те е лъгал, сега какво очакваш?

# 24

Никой не те сочи с пръст, питам те - притеснява ли те нещо в него последно време, забелязваш ли нещо?
Осем години те е лъгал, сега какво очакваш? очаквам да си спази обещанията а ме притеснявя интуицията ми

# 25
ядосва ми се че той загърби миналото си а аз не мога...човек променя ли се

# 26
  • София
E, какво очаква да загърбиш?
Какви обещания ти е давал, защо интуицията ти свети в червено?

# 27
E, какво очаква да загърбиш?
Какви обещания ти е давал, защо интуицията ти свети в червено?
иска да започнем на чисто без повече лъжи...а интуицията ми незнам жестове думи даржание

# 28
Не знам към какво си насочваш интуицията,БНДдане реши да предяви иск за попечителствои родителски права , че тогава не виждам как ще запазиш детето

# 29
Не знам към какво си насочваш интуицията,БНДдане реши да предяви иск за попечителствои родителски права , че тогава не виждам как ще запазиш детето
той даже не се обажда а и издражка не плаща да се радва че не сам го съдила а и аз не сам си оставила детето много я обичам след 3 месеца вече ще сме си заедно завинаги

Общи условия

Активация на акаунт