Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 489
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Момичета един поздрав с най-хубавия клип от Ойлето...Спомняте ли си issi тя го  направи след финала на втори сезон, когато се сбогувахме с Ойлето, с Айлин и с капитан Али.....

ÖBGZK - Ali ile Cemile - Hikayenin Sonu

# 346
Eylem Aktaş - İkrar Şarkı Sözü
(Öyle Bir Geçer Zaman Ki Sezon Finali Şarkısı)

Gün yorgun ah, ille suskun
İkimiz de mahçup, mahzun
Kül rengi ah yaşarken hüzün
Ben zamanı ah öldürdüm
Çaresizdim, geçiyordu
Seni benden alıyordu
Bıraksam ah gidiyordu
Korkudan vurdum öldürdüm
Gözlerinde asılı yaftam
Gül dudağın oldu mührüm
Vacip oldu ah o an bu katil
İkrarımdır, öldürdüm

# 347

Büklüm büklüm. öyle bir gecer zamanki.mkv

# 348
Това е от филмите на Еркан..който най-много ме ..как да кажа..докосна!
Изумена бях..как ..играеше..Той!
И всички, играеха...изключителен кастинг..имайки предвид,  останалите млади..таланти!
Не съм гледала...трети сезон, знаете..навярно защо...понеже го нямаше, вече...Капитан Али!
Знам от Сиси, че в момента върви...драматичният, много ..съществен...кулминацията на този филм...вторият му сезон! bowuu
Пожелавам на почитателите му...сега от нашите екрани, ощастливени..за разлика от нас..с българския превод...наистина да го гледат...ама наистина...да видят, чуят..а не само...моментално да реагират само на ставащото..от екрана..
Да се върнат...с мисъл у кадрите..когато те вече са свършили от екрана и да ...претеглят вината на ...всички...
На разрушителната сила..на любовта...
Как тя убива времето, как ..не виждаме ..не знаеме..че обичаме.... ooooh! ooooh! ooooh!
Разбрали, когато....вече...си даваме сметката..че то е минало...когато, установяваме...
И идва...краят на всичко, когато ..осъзнали го....и какво сме причинили, на себе си и не..само..съвсем, когато ..не можем си го простим! ooooh! ooooh! ooooh!Когато още течейки си времето---мислейки, питайки се..обичаме или..когато за малко сме се заблудили..че не...сме, оказва се..когато ..сами сме убили и времето и любовтта... ooooh!
Идва оная пустош...когато, настава..пустинята на...живота ти! smile3518 smile3518 smile3518

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 01:09 от akalska66

# 349

Добро утро Желая слънчев и усмихнат ден на всички

# 350
Сутрешен поздрав

# 351
# 352
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hug

С малко закъснение, ама... все пак по обичайному - не пропускам  Simple Smile

Хубав ден ви желая и дано имаме и повече слънце, че малко мрачно започваме денят!  Hug

# 353
Добър ден! Hug Hug Hug

Ани Hug,Цвети Hug

Ани,благодаря за инфото и клипчетата!Харесвам песните на Ейлем Акташ и гласа и ми е познат,защото изпълняваше песните в ''Аси'' и ''Пленителката на сърца''(изп. на Хасрет)! Peace Grinning

Кралице, в клипа от снощи''Бюклюм,бюклюм''кой иззпълнява песента? newsm78 В оригинал я пее Сезен Аксу,но тук мисля че не е тя! newsm78 Grinning

В момента и аз гледам''Времето лети'',защото не го следях,когато вие сте го гледали! Peace

Поздрав от мен с кадри от ПП-изп.Сезен Аксу!  Simple Smile

Пожелавам ви прекрасен ден! newsm51

# 354
# 355
Съжелявам за мрачното време при вас..и настроение, тази сутрин в темата..
Незнам, дали не е моя..вината...за второто... newsm78
Мамче, благодарим за изпълнението на Айча и клипчето от "Сон бахар"..малко, разведряват...донякъде...тази сутрин! bowuu
Цвети, хубав ден и на теб, много слънце...да ви огрее..днес!
Злати, прекрасни Юмер и Джерен...в този клип, благодаря ти...отдавна не бях го гледала..години! Thinking
Радвам се, знаеш ли..че гледаш ВТ....незнам, дали ние сме те провокирали да го направиш...ама, заслужава си..филмчето, нали? newsm78
И на въпроса ти, накрая...не, в оригинал не е на Сезен Аксу тази песен...а на тази изпълнителка..тя, навярно не е м/у живите..вече..
Хубав вторник...от мен на всички!

http://youtu.be/Xm2BGPvdaN8

Tülay - Büklüm Büklüm (1978 45 lik Plak)

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 12:16 от KraLeva66

# 356
# 357
# 358
# 359

Общи условия

Активация на акаунт