Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 360

...колажите са на Мамчето.. bowuu

# 361
# 362

Здравейте мили момичета

Краличке, скъпа, тази ризка ми се вижда  синьо - електриково.  Дано и на вас да ви се вижда така.  
Ама се сетих за  една електрикова ризка на от  Бахарата -   Галип Тюркер - не знам кой епизод - може би 78 или 79 -  след момента, когато Галип и Сабиха се сдобриха на летището - нали Галип щеше да ходи при един приятел в Италия.
                           Та......тогава нали решиха да отидат няколко дни на почивка и там да си поговорят за проблемите помежду им.
                            Спомнихте ли си?
                             Къщата на Сабиха, където живеят всички и децата.
                             Приготвят си багажа.......ето го Галип - влиза в дневната с един снежно-бял панталон, изваян по тялото му, бежови обувки,  тъмно кафяв колан, а отгоре.....отгоре една   възхитително красива риза в цвят електрик - спомнете си я, мили мои.
                             Сега нещо ще ви напиша по спомени, за да се сетите.

Галип   -   Къде изчезна Ръза?
Зюлфие   -  Нямам представа.
Галип   -   Нищо. Аз ще се оправя.....

Галип излиза от една стая - носи пътен сак и една чанта. Слага ги на земята.
Галип   -   Сабиха,  хайде вземете си довиждане.....

Сабиха  прегърнала Керем, целува го...
Сабиха   -   към Зейно и Мемо:  -  Деца,  бъдете послушни. Всеки ден да си учите уроците. И да се грижите за брат си.

Зейно  -  На нас наставления, а на Керем целувки.

Рухсар   -   Още ли не сте тръгнали?
Галип - Не могат да се разделят.

Галип  си облича много тъмно сиво сако, почти черно.
Галип   -   Аз съм отвън.
                /имаше нещо - забравих го/
                 Излизат всички отвън на улицата.

Мемо   -   Галип, не се притеснявай, аз ще се грижа за момичетата. Аз съм тук и ще ги пазя.
Зейно   -   Първо се научи да си връзваш обувките........
Галип   -   Мемо, поверявам ти ги на теб. Да ги вардиш.

Това беше. Сетих се за тази изящно красива електрикова риза и исках да си спомните този красив момент.

# 363
                     Сладури, преди малко свърши следващата серия на Ойлето.

Да ви припомня - Берин и Хакан се развеждат. Преди това Берин е с Ахмед, прегърнати - целуват се и  Ахмед казва на Берин - след малко ние ще бъдем семейство - аз, ти и Зехра.  Ахмед седнал на една пейка точно пред входа на съда, че да го видят всички /много нетактично, защото там има много хора/.
                     Влизат Берин и Хакан със адвокатите си и Джемиле с капитан Али да слушат.

Адвоката на  Хакан представи на съдията няколко снимки, от които се вижда, че Берин влиза в къщата на Ахмед с него, после  обяснение от доктора, който казва, че Берин е спала през нощта при Ахмед и   съдията присъди попечителството на Зехра на Хакан.

Берин започва да реве, че си иска детето. В този момент аз си помислих колко пъти Али казва, че си иска децата и колко пъти същата тая Берин го гони - баща си, хока го, затваря му вратата под  носа му.  Колко пъти му говори какви ли не обиди.....тя е 10 пъти по-виновна от баща си.
                    И....още нещо....народната  героиня Джемилето  как само я прегръща, целува и как й вика: - Няма нищо, моето дете, успокой се.....
                    Напуснаха сградата на съда. Разбира се, отвън чака любовника й, кандидат жениха на Берин. Излизат Хакан и адвоката му и го виждат. Стана скандал.
                    Браво на Джошкун Ърмак.

В същия този момент  Айлин в болницата прави си тест за бременност и е положителен.  Другата дъщеря на народната героиня е бременна от Сонер.
                      Серията беше много интересна.

# 364

Здравей, Сиси..   bouquet
Ей, феноменална памет имаш  bowuu...браво на тебе  Joy Joy Joy..всичко синьо и производни на този цвят му отиват на нашето момче!  bowuu
Виж у "Ойлето"..откъдето, идеш...нема как да го видиш...в нещо свежо!  hahaha И с тая брада...или вече е само ..по мустак??? Thinking
Пък и нали..в колажа е Ръза бей...може, не съм направила връзката "Сон базар" и "Дилата" като гледаме.. Thinking

# 365
Привет момичета  wavey wavey wavey wavey wavey
Няма да изреждам имена, че да не пропусна някои....
Кралице защо уточняваш, че колажите са мои. Аз си ги познавам....
Какво ви става....в последно време нещо май ви е домъчняло за капитан Али...че и аз се подвеждам по вас  Grinning....
Сиси днес и аз гледах развода на Беррин и Хакан....Представям си, как според някои Хакан е идиот...за да спечели Зехра дори извади снимки с Ахмет и Беррин....Ами зависи от гледната точка....Значи за Беррин всичко е разрешено, за Хакан не е....Някой да я изнасили да се омъжва за Хакан....Той бил поставил условие....да ама не е поставил пистолет до главата й и първо да сключи брак, след това да помага на Ахмет....Така, че Берин можеше да не сключи този брак...Няма какво да ми се оправдава.....Тия да ги разправя на майка си...
Ако ще съдим Али, то само мога да кажа, че Беррин, Айлин и Мете постъпват също като баща си....Ама майка им ги оправдава, а Хасефето не оправдава Али.....

# 366
Привет, Маман.. Hug ама вие всички, май гледате "Оюлето"  newsm78..после мене ме била хванала..носталгията.. hahaha Joy Joy Joy Joy
Уточнявам за колажите, не заради теб..естествено, че си ги познаваш...за аудиторията и още...някои  Naughty...сети се..кои! hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 367

MGD 20.altın okjektifinden ödül töreninden tebrikler güzel Abi'm

# 368
# 369

MGD 20.altın ogjektif DRAMA DİZİSİ EN İYİ ERKEK OYUNCUbenim güzel Abi'm almış  100ERKAN PETEKKAYA

# 370
Видеото-тук!
И двамата са наградени с Хятиджето..нашият е взел "за най.добра мъжка роля..драматична"..но къде е това..сега ще го прослушам..какво и говори.. newsm78

# 371

Кралице за какво награждаване иде реч....След като и Хатиджето е там, това означава, че награждаването е за Дила ханъм....Не бил хубав сериала а.... Naughty

# 372
Эркан Петеккая с экранно женой и экранным сыном.
Эркан и Хатидже Шиндил получили награду - Золотой объектив - за роли в драматическом сериале Госпожа Дила

# 373

Страхотна мадама  newsm74

Май някои фенки на Еркан повече от Дидем го ревнуват от партньорките му  Grinning

# 374

Общи условия

Активация на акаунт