Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hug  newsm10 smile3521

И дано вече спрат поне за малко дъждовете, че... много ни дойде тази влага  Peace

# 601
# 602
Здравейте и от мен по обяд! Wink Hug Laughing

Ани Hug,Цвети Hug,Кралице Hug wavey

Благодаря за всичко споделено! smile3525 smile3525 smile3525

Кралице, тази фолк певица от клипа с приятеля на Еркан е от Бургас! Wink Laughing

Днес отбелязваме Международния ден на приятелството,обявен от Общото събрание наООН!

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1277610

Добре,че ви има виртуални дружки!!!  love001 Heart Eyes

Желая ви чудесен ден и успешна нова седмица! newsm51

# 603

Привет, Злати и на теб..една прекрасна седмица от нас! newsm51 smile3521  love001
Много "даровити" певици у този, ваш Бургас! Хич да не е и Еркан я познава..навярно.. hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Heart Eyes
Много ми хареса това в спойлера, благодаря...за вятъра и пясъка....и онова за камъка...това е приятелството! bowuu
Честит ви ден на приятелството..тогава, грижете се за приятелите си...че, без тях сме..заникъде.. newsm78
Както, Мамчето има една приказка..те ни са по-близки и от роднините..така, излиза .се оказва... ooooh!
И поздрава..великолепен, накрая с Юмер и Джерен..мерси! bowuu
До по-късно..момичета! Hug Hug Hug

# 604
# 605
# 606

Azer&Fatma - Duygusal sahne

..сега ще преведа тази сцена и този важен разговор...страхотно изиграно!  bowuu

Скрит текст:
В този профил са повечето клипчета ..от "Дила Ханъм"bowuu

# 607
А Кралице Hug, не мой така мила! Wink Градът ни има много талантиливи певци и групи!Да не спамя темата:Фамилия Тоника,Тони Димитрова,Кичка Бодурова.... Peace

Пак стана нещо с Форума ! Объркаха и часа на публикуване!Аман! ooooh!

# 608
Отново обновяване. Опитвам се от 2 часа не мога да вляза. Объркани са часовете на  постовете в списъка на Романтични сериали...Не знам дали ще успея да публикувам този пост.

Цвети  Hug Злати  Hug Кралице  Hug благодаря за всичко  bowuu
Много ми хареса притчата за приятелството. Лошото трябва да изтриваме бързо, но доброто остава за цял живот  Peace Благодаря Злати  Hug

Започна излъчването на Перла. Пънар - Айча Варлъер много беше шик....но я видяхме за малко....Американка  Peace

Скрит текст:
Къванч - Мехмет много млад тук, направо като пораснало дете. Хубав спомен за Ахмет Бора - Мехмет Фикри - вечна памет на големия актьор. Лелята на Мехмет - също много млада. В момента гледам актрисата - играе в Надежда за обич в ролята на Асуде. Но тук ролята и е много хубава. Много харесвам Гюлшен /дано не греша името/....Надявам се, че тук http://play.novatv.bg/kategorii/seriali ще качват сериала, но още не е качен....[/b]

# 609
# 610
# 611

Песента на Пънар от Перла - в изпълнение на Айча Варлъер....

# 612
Нищо лошо..само хубави неща за Бургас, снаха ..имаме оттам, моля...неисках да прозвучи..иначе, напротив....Злати!  Thinking Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy JoyИ снаха ми е Злати... bowuu
Немога да напиша..репликите..ще ги оставя за довечера... newsm78
При нас живака се е покачил на..34 градуса   ...адска жега е тук, прогнозата е за дъжд..по-късно..обилен с гръмотевици.. newsm78
Ще ..изляза, направо да ме..навали...  hahaha Joy Joy Joy

# 613
Ани Hug,аз ''Перла''съм я гледала няколко пъти!Нали от там си харесах Айча и си я гледах после и в ''Любов назаем"!  Grinning

Кралице Hug,не съм се обидила! Wink GrinningНе съм по фолка и не я слушам Теодора,но го знаех като инфо само! Peace Името ни злато.... Joy Joy

# 614
Златни сте милички   love001  love001  love001
Едно видео за Еркан, не си спомням дали сме го слагали....

До по-късно, отивам да пазарувам. Днес направих голям маратон, но забравих да си купя дори хляб...Дали ме е хванала розата вече  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт