Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Това какво е  newsm78

Колажа е мой, но каква е тази карта  newsm78

# 616

Това какво е  newsm78

Колажа е мой, но каква е тази карта  newsm78
Привет, Мамче..смях се на съкращението ти..."розата", дето се питаш..дали те е хванала..вече.. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А, що се отнася до "картата"..просто колаж....с твоят колаж! newsm78

# 617
Erkan Petekkaya'nın yeni hedefi!
(DHA)- SANATÇI Erkan Petekkaya, ticaret yapmaktan büyük keyif aldığını, daha önce açtığı kasap, geçen ayın sonundaki 'Sosyete Pazarı'ndan sonra en kısa süre içerisinde restoran açacağını söyledi.
Magazin - 09 Haziran 2014 12:31

ТУК

# 618

(DHA)- SANATÇI Erkan Petekkaya, ticaret yapmaktan büyük keyif aldığını, daha önce açtığı kasap, geçen ayın sonundaki 'Sosyete Pazarı'ndan sonra en kısa süre içerisinde restoran açacağını söyledi.

хабер в снимки и текст тук

# 619
Кралице

Цитат
Привет, Мамче..смях се на съкращението ти..."розата", дето се питаш..дали те е хванала..вече..

Нищо друго не ни остава, освен да приемаме на шега старостта с нейните подробности.... Thinking

# 620
# 621
                      Здравейте мили момичета, не мога без вас. Липсвате ми.

Ще ви преведа нещо от филма.
                                  Стигнала съм до 44 серия.

Непосредствено след погребението. Ръза чака Дила пак в техния ресторант на брега на реката. Дила пристига с  колата. Прегръщат се горещо, както те си знаят.
Ръза  -  Ти  закъсня. Аз се притеснявам за теб.
Дила  -  Чак сега се освободих. Много хора ни посетиха.
               Сядат на столовете до една маса.
Ръза  -  Дира, любима, нещо много се притеснявам за теб. Ти ще се върнеш ли в този дом?
            Сеит бей го няма. Няма смисъл да живееш повече там.
Дила  -  Или....ти предлагаш  веднага да се върна в нашия дом.
Ръза  -  Да!  Там да сме   двамата - само това искам да стоя близо до теб.
Дила  -  Любов моя, ние току що погребахме Сеит бей. Аз не мога да захвърля неговия дом и да дойда да живея с теб.   Какво ще кажат за това хората...
Ръза  -  Каква работа имаме ние с теб с тия хора?...
Дила  -  Ти си прав, но знаеш, че аз имам задължения....
Ръза  -  И до кога???
Дила  -  Нека да помине малко време. Нека всичко утихне...
Ръза  -  Дила, аз се боя за теб, разбираш ли, боя се като зная, че ти ще живееш под един покрив с това куче, на име Азер...
Дила  -  Любими, не се притеснявай...Той нищо не може да ми направи....
             Половината от имуществото принадлежи на мен.  Ако нещо с мен се случи, то след това него ще търсят...
Ръза  -  Ти да не мислиш, че той е умен човек.  Той е болен...той е маниак....
            Ти вече не разбираш...
Дила  -  Защо крещиш??? Какво не разбирам??? За какво говорим???
             Какво трябва да направя???
Ръза  -  Аз съм разтревожен за твоя живот....За това говоря....
Дила  - Казваш, че аз не мисля за себе си!!  Мислиш, че аз съм слаба???
Ръза  -  Дила, този човек е психопат!  Неговите постъпки  са непредсказуеми...
Дила  -  Не крещи!!!   Аз мога да се защитя!!!  
Ръза  -  Дила, този човек е много опасен.
                   Ръза хваща Дила за ръката високо под мишницата и я придърпа.
Дила  -  Ръза, повече така никога  не ме дърпай!!!
Ръза  -  Да се успокоим!!!!
Дила  -  Аз съм спокойна. Ти започна да крещиш...Ти се успокой....
Ръза  -  Добре....
Дила  -  Защо не ми се доверяваш??? Искаш всичко да е под твой контрол...
             Ръза, ако искаш да си с мен, то престани така да ми се месиш....

Азер се кара със семейството си. Ще вечерят. Дила не е на масата.
Азер  -  Г-жа Дила,  Вие искате специална покана ли?  Моите нареждания се отнасят за всички!!!!
Дила  -  Не съм гладна.
Азер  -  Като че ли имаш важен разговор по телефона.  Или ще ти позвъни твоя любим!!
Дила  -  Ако искам да ям, не ми е нужно твоето позволение.
            Аз сама ще се храня.
            В този дом, в това имение, на тази земя, на всичко, което касае Баразоулу, аз ще правя това, което искам!!!

Дила излиза, качва се по стълбите и отива в нейната стая.
Азер  -  Ти нищо тук нямаш!!! Всичко свърши...свърши...
            Даже и г-н Сеит, който те доведе в нашия дом и него го няма!...
            Тук има само един стопанин и това съм аз...Разбра ли ме????Разбра ли???
                        /крещи като луд/.
            Сеит бей вече го няма...Има само Азер...Нека всички това да запомнят!..
            Иначе ще ви заставя да го запомните!...

На стълбата - Ерен ханъм и Дила.  Ерен я моли да напуснат конака и още утре да заминат за Истанбул. Дила й казва, че той нищо не може да й направи....
Дила  -  Той прекрасно знае, че ако с мен се случи  нещо той ще бъде първият заподозрян!!!

Ръза в неговата къща. Угрижен, мълчалив, мрачен, сърдит. Взема телефона, за да се
             обади на Дила, набира я но не й се обажда...После оставя телефона на масата.

Дила си е в стаята. Заключи си вратата.  Азер тропа, крещи да отвори вратата. Ще я счупи.

Дила отключва вратата. Азер влиза и заключва след себе си.
           Много е важно тук.... 
            Дила отваря едно чекмедже и в него се вижда пистолет.

Азер  -  Дила, махай се от тук!
            Но преди това ще върнеш всичко, което ти преписа моят баща!
            Както дойде с един куфар, така  си отивай без нищо.
Дила  -  А какво ще стане, ако аз не си отида?
Азер  -  Аз ще те изпратя! Само че не пеша, а в тези дървените сандъци, как ли ги наричаха???
            Аха,...да....Тези сандъци се наричат ковчези!!!
            Знаеш ли ги?...В тях карат мъртвите....Аз ще те изпратя в гроба ти!!!
            Дила, аз така просто няма да ти се предам!!!
            Аз ще ти взема цялото имущество, а след това ще те убия!?!!  Ти знаеш, че аз така ще направя!!!

Дила  -  Как не те е срам, Азер!!! Ти така ще направиш!!!  Направи го!!!....
             Но какво ще правиш после???
Азер  -  Дила, Азер винаги действа обмислено!!!!   Така ли е?...И за теб всичко ще измисля!
            Не се ядосвай!....
Дила  -  Ти си прав...Значи ти винаги действаш обмислено!!!!  Така ли е????
             Нали знаеш, че аз имам една много близка приятелка!
             Аз й предадох едно писмо.
             Ако нещо с мен се случи, тя ще отвори писмото!!!!
             Джанан ми е много близка.
             И виновният ще си ти, ако ми се случи нещо....

Азер  -  Как мога да те убия. Аз сам ще замина в АДА....

Дила  -  Ще заминеш, без съмнение ще отидеш....Но това писмо ще бъде такова, че ти ако ме
            убиеш и в АДА няма  да отидеш...
            Аз знам какво си направил със своята любима!!! Казваш, че я обичаш...че ще умреш
           заради нея...
           Но....ти....я....изнасили,....Азер!!!
           Ти се мерзко, подло създание....За теб любовта е насилие!!!!
           Правилно ли разбрах???? Ти не искаш да разбереш от кого научих всичко това!!!А....
            Не искаш ли да разбереш???....Не ти ли е интересно???.....
            Разбрах от твоят баща!!!!...От Сеит бей!!!....
           Преди да издъхне ми разказа за твоята зверска постъпка!!!!
           Защо той не остави наследството си на теб??
           А....защо не ти прости???
           Азер, знаеш ли какво ми каза:  -  Дила, аз съм  баща на  пътник за оня свят.
           Аллах няма да го държи на земята....Ти чуваш ли???.....
           Баща ти умря от горчевината, която ти му нанесе. Него го уби ТИ, Азер!!!!
           Никой за това не знае!!!  Но това е истината...
           Ако хората научат ще убиеш живота на Фатма.Това аз няма да ти позволя!
           А ти до края на живота си ще бъдеш в затвора за изнасилване.
           Ти не можа да го проумееш, докато Сеит бей беше жив, но сега се налага да
            проумееш....И всичко да си дойде на мястото.
            За твоя позор аз на никого няма да разкажа....
            Ти сега вече разбра ли ме????......Разбра ли ме???......

Дила отключва вратата, отваря я. Азер излиза без да продума дума.

Дила плаче.   Ръза звъни на телефона. Пита я как е?
Дила  -  Ръза, всичко е наред, любими мой! Обичам те, както винаги.

/продължавам след малко. Много е важно - Ръза на гроба на баща си./

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 21:11 от sisi55

# 622
Това Кралицата вече ни го разказа. Рускините са превели хабера. Ще го сложа в скрит текст, за да се уверите в достоверността на превода....

Скрит текст:
Эркан Петеккая ( Erkan Petekkaya)

Известный актер Эркан Петеккайа,решил лечится от алкоголя таким способом.Он попросил жену,чтобы она сняла его на камеру,когда он придет домой пьяным,и потом покажем фотографии ему.
После трудных 10 дневных лечении,он окончательно бросил алкоголь

В один момент,Эркан Петеккайа часто употреблял алкоголь,но потом за 2 месяца бросил.Жена Эркана,Дидем Петеккайа сказала: Он мне сказал,когда приду домой пьяным,снимай меня на камеру.

Когда Эркан пришел домой в таком состоянии,она показала ему запись,и он решил начать лечение.Когда Эркан увидил себя на видео,он сразу же решил лечь в больницу,и пройти 10 дневное лечение.После лечения,Эркан больше не употребляет алкоголь,и чтобы не портить отношения с сыном Джано,сказал что будет всё налаживать новыми проектами. За перевод спасибо Лакису Моисиди!

# 623

Erkan Petekkaya — Милый мой,твоя улыбка:)

# 624
Интервью Эркана Петеккая для арабского канала МБС и передачи " Экстра Турк". Эркан Петеккая который недавно открыл рынок "Малтепе", рассказал немного о своих увлечениях.

Эркан: "Я наслаждаюсь от торговли. На заработанные деньги я не покупаю виллы. Это тоже может и сделаю, но я люблю быть ближе к народу. Например: на моем рынке примерно 2000 семей в день покупают хлеб домой. Это меня делает счастливым. Занимаюсь мясом. В течении 15 дней собираюсь открыть ресторан. Я не очень сам люблю делать покупки. Еще я не люблю когда женщины по 500 раз заходят и выбирают себе одежду. Всю одежду покупает мне моя жена. Я не увлекаюсь модой, и Поздравляю тех кто увлекается ею. Я одеваю то что я сам люблю. Я люблю все что мне нравится. Если человек одевает, то что ему нравится он чувствует комфорт. А женщины они отличаются от мужчин. Мы одеваем брюки рубашку и туфли, нам этого достаточно. А у женщин на свадьбу, день рождение, вечеринки у них на все отдельный наряд."

# 625
# 626

Много благодарим, Сиси  newsm10...интересно е! bowuu

# 627
ERKAN PETEKKAYA'NIN ''SOSYETE PAZARI''NDA SİNAN AKÇIL RÜZGARI ESTİ

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya "Maltepe Sosyete Pazarı"nda ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ı ağırladı.

Ayaklıgazete.com'un haberine göre Maltepe'de açtığı "Sosyete Pazarı"yla gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Erkan Petekkaya pop müziğin en ünlü isimlerinden olan Sinan Akçıl'ı ağırladı.

Şarkılarıyla müzik listelerini alt üst eden Sinan Akçıl "Maltepe Sosyete Pazarı"nda sevenleriyle buluştu. Erkan Petekkaya ile "Sosyete Pazarı"nı gezen Sinan Akçıl sevenleri tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Sahneye çıkan Sinan Akçıl yüzlerce hayranıyla bir araya gelerek sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserin ardından ise hayranlarına imzalı albümünü dağıttı.

снимки тук

# 628
Така, значи и ресторанта му вече е наред на Еркан бей, той е на дневен ред....ето и при рускините го има в превода, става въпрос навярно за кебапчийницата...от Адана, кебапа дето ще прави..и ще води техни хора, бях ви казала..явно за това иде реч...щото, четейки ги..не става ..ясно..много...че за него, говори.. hahaha hahaha newsm78

# 629
Сиси благодаря за разказа. Браво на Дила за всичко, което каза на Азер. Най-после този несретник би трябвало да е проумял, че той е убиеца на баща си. Сеит бей не можа да преживее стореното от Азер....Заради него брат му умря, сега заради него си отиде и баща му....Вместо да бъде толкова нагъл, би трябвало да се замисли какво причини на най-близките си....

Общи условия

Активация на акаунт