Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
                            Сладури, благодаря за комплиментите. Правите ме много щастлива.  Значи ме четете.

Продължавам  с 44 епизод.

Азер след като излезе от стаята на Дила, качи се в колата и посред нощ отиде на гроба на баща си. Между другото там е като че ли семейно гробищно имение. Там са всички от рода Баразоулу погребани. А за майка му никъде и нищо не казаха. След 30 години ще снимат нова продукция Дила ханъм и там вече ще дадат какво е станало с майка му и ние ще научим.

Азер  -  Здравей Сеит бей, това съм аз - твоят син Азер.  Татко, колко много исках да ти се харесам, но не успях.Не можах да стана такъв, какъвто ти искаш.... Татко, аз не мога да стана такъв човек като моят
            покоен брат Ихсан.
            Дойдох при теб, защото ти сам ме застави да дойда.
           Аз станах подъл, безхарактерен човек.  Аз станах убиец на собствения си баща.
           Татко, искам нещо да ти кажа. Слушай ме.
           Действително в тази черна земя трябва да лежа аз. Тогава подлеците щяха да са
           с един по-малко. Не съм очаквал това от теб.  Аз станах насилник,  изнасилвач....
           Но аз колко пъти съм ти казвал, че обичам Фатма. Ти не ме чу. Без нея не мога
           да живея. Татко, разбери го това най-после.
           Обичам Фатма.....Обичам я....Обичам я така, както кучето обича стопанина си....
           Татко, твоят луд син обича...силно обича  Фатма....
                                  Сеит бей, ти слушаш ли ме???За това аз съм нещастник, разбра ли....
            Аз няма да трая Фатма да е жена на друг мъж!!!
            Това е....Вече всичко ти казах за стотен път....Повече няма да повтарям....

В конака на Сеит бей дойде нотариуса. Каза, че идва по молба на Сеит бей.
          Сеит бей дал писмено завещание на нотариуса преживе.
          Написал го е в затвора и го даде на нотариуса, за да го впише в книгата.
          В кабинета на Сеит бей са Дила, Азер и нотариуса.

Нотариуса  -  Събрали сме се, за да ви прочета завещанието на Сеит бей.
                          Влиза и Султан.
Султан  -  И аз искам да слушам. Аз въм също снаха на Сеит бей и при  това съм бременна.
Нотариуса - Сеит бей преживе остави половината от имуществото  на Дила ханъм.
                   В последствие, Сеит бей в затвора написа в завещанието си, че цялото имущество подарява на Дила ханъм.

Азер  -  Минутка, минутка, има някаква грешка...
Дила  -  Господине, аз знам, че половината от наследството Сеит бей преписа на мен - частта на Ихсан.
             Друго не знам.
Нотариуса  -  Ситуацията се измени г-жа Дила.
                     През време на срещата с директора на затвора и по неговите убеждения измени  решението си.

Азер  -  Нотариус, внимателно чети. Моят баща ми беше завещал половината от богатството.
Нотариуса  -  Азер, тук е написано. Половината от наследството ще бъде прехвърлена на вашето дете, когато навърши 18 години. Или така - когато вашето дете навърши 18 години г-жа Дила се задължава да му прехвърли на него  половината от имуществото.  До тогава г-жа Дила ще се разпорежда с имуществото.

Султан  -  Как така.,  докато детето ми навърши 18 години цялото имущество ще командва Дила ханъм. Така ли?  Това е невъзможно!!!  Това е грешка!!!

Азер към нотариуса   -  Слушай ме, ти лъжеш!!! Кой си ти??? Мислиш си, че можеш да ми
                                    вземеш моето богатство! Каква е тази мръсотия??? Ти си решил и си
                                    говорил с Дила да ми вземете имуществото.
Нотариуса  -  Азер, тези документи са подписани  от Сеит  бей в присъствието на свидетел - директора на затвора. Така че попитайте него защо баща Ви постъпил така с вас.
                       С ваше позволение аз си тръгвам. Ако имате въпроси, обърнете се към съда.

Нотариуса си отиде. Останаха сами Дила, Азер и Султан.

Срещо в един ресторант  на Дила, Ръза и  Джанан.
Ръза  -  Сеит бей ти е преписал и втората половина от имуществото си, а преди това беше преписал
             първата половина, така ли?   О, г-н Сеит??!!
Дила  -  Ръза, няма нищо неясно. Човека даде всичко на мен.
Ръза  -  Но какво ще правим ние??? Какво ще стане с нас???  С нашето бъдеще???
             С  нашия живот???...
             Джанан, казвай какво да правим?

Джанан  -  Да, Дила, ти сега имаш цялото наследство, но ти не можеш да се откажеш от ръководството му.  Намери един човек, който да ръководи стопанството...
Дила  -  Сеит бей се отнесе към мен като към собствена дъщеря. Аз се заклех да бъда начело
             на ръководството. Сега как да се  откажа  от клетвата си???  Имам чувството, че няма да живея спокойно. Ръза, ти също беше там. Ти видя и чу какво каза.  Как сега можем да постъпим с  него?
Ръза  -  Мен ме беспокои само едно - това, че ти живееш под един покрив с Азер.
             Този човек нещо ще ти направи, Дила.
Дила  -  Скъпи, спокойно.
Джанан  -  Ръза правилно говори. Ако нещо се случи с теб???
Дила  -  С мен няма да се случи нищо, понеже цялото имущество на Сеит бей е мое. Наследството на Сеит бей е моята застраховка.
             Ръза, престани. Аз ще намеря професионален специалист - имуществото, имението, земята,полята, ливадите, животните и всичко останало той ще ги ръководи.
             Когато станат 40 дни от смъртта му  аз ще напусна този дом и ние с теб ще се оженим.
             Ще бъдем много щастливи. Довери ми се на мен....
Ръза  -  Аз ти се доверявам.

Действието се мести в конака.

До тук.  Всичко хубаво.  Има още от 44 - та серия.  До утре.

# 631
Така, значи и ресторанта му вече е наред на Еркан бей, той е на дневен ред....ето и при рускините го има в превода, става въпрос навярно за кебапчийницата...от Адана, кебапа дето ще прави..и ще води техни хора, бях ви казала..явно за това иде реч...щото, четейки ги..не става ..ясно..много...че за него, говори.. hahaha hahaha newsm78

Той нали не е по пазаруването, по модите, но пък знаем, че обича да си похапва...Нали веднъж беше казал, че може да изяде 1 кг месо....Така, че кебапчийницата е много важна  Naughty

# 632
Срещата на Дила и Ръза след погребението на Сеит бей....

# 633
# 634
# 635

Azer&Fatma - Duygusal sahne

..сега ще преведа тази сцена и този важен разговор...страхотно изиграно!  bowuu

Скрит текст:
В този профил са повечето клипчета ..от "Дила Ханъм"!  bowuu
Фатма: ..докато, дойда с теб, Азер..се върна при теб...
Ти, колкото си искаш ме умолявай, моли..колкото си искаш полудявай, откачай..погубвай се...тъжен, бъди...аз, с тебе..няма да дойда...
Един път, дойдох с теб..аз! Като..булка..един път, беше..тогава..
Но ти, онази Фатма я уби...
Погуби я..
Затри я, погуби я..
В онзи ден, в онзи момент когато не й повярва, дори ..дето не й позволи да говори..и да я чуеш.. и нарече това дете, копеле и не й повярва...ти тогава ...още уби, онази Фатма...
Ти, тази която те обичаше..уби...
Сега жиней, както...можеш...не ме интересува..
Азер: Каквото ..каза и ...ще кажеш..си права, имаш право...
Но аз, онова твое ...хубаво сърце, веднъж го спечелих....още веднъж, бих успял!
Само още един шанс ми дай...
Фатма: Така е...вярно е, веднъж го спечели...но, сега насреща ми..не е онзи, същият мъж...
Онзи мъж, беше..различен, съвсем..друг...
Този мъж, очите му..така гледаха...беше луд, побъркан...ама, беше влюбен в мен, този мъж! Когато го погледнех, в очите...отвътре, ме стопляше...
Но, ти...ти кой си?
Ти..онзи мъж, не си...ки?
Аз, този..насреща си, сега..когото ..виждам, не него..обичах...
От този..насреща ми, стоящият..ни баща, става...нито ..мой съпруг!
Затова с тебе..нямам, какво понече..да ..говорим..
Сега, вземи и тръгвай, отивай си....хайде!
Азер: Фатма....???

# 636

Dila Hanım - Dila&Rza ilk tanışma

# 637
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани, Кралице, Сиси, Злати  Hug

Нямам много време за форум тези дни, но...  Wink за един поздрав  Simple Smile

Много усмивки и хубави емоции ви желая!  Hug

# 638
Добро слънчево утро Нека денят ни  бъде изпълнен с много положителни емоции ,  усмивки и късмет .

Цвети благодаря за поздравите Успешен ден  Peace

# 639

Galip and Sabiha ( Son Bahar) - Je Ne Sais Quoi

поздрав

# 640

AYÇA BİNGÖL'ÜN YENİ DİZİSİNDEKİ PARTNERİ BELLİ OLDU !

Kanal D'de yeni sezonda ekrana gelecek olan,Yapımcılığını "D Productions" üstleneceği,Vural Yaşaroğlu’nun proje tasarımını yapacağı dizide Ayça Bingöl'ün partneri belli oldu.

Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yapacağı Benim Adım Gültepe dizisinde, son olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Kayıp dizilerinde rol alan Mete Horozoğlu yer alacak.

# 641

Мамче, Цвети... Hug Hug
Влязох с хабери тази сутрин...да ви зарадвам, много се вълнувах щото.. Айча Бингьол с кого ще си партнира в новият сезон... hahaha
След като и двамата с Мете /Сонер/, бяха в стар проект..в този, новият ...как ще стане тази работа им се чудим...че и при старата им режисьорка Зейнеп Тан....отново... newsm78
"Моето име е Гюлтепе" ще се казва проекта...

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 09:24 от akalska66

# 642

Скандал по време на снимките...
Незнам, дали Енгин бей не е напуснал филма, вече...след това неуважение..от страна на Къванч.. newsm78
Прочетох, другаде...че по време на снимки, вместо да подаде репликите си..играещият с/у Ръза /героят на Енгин бей/... Курт Сеит, изведнъж започнал да се хили...
"Що за непрофесионализъм, невъзпитан глупак, нервен е..заради, ниският рейтинг.."- реагирал Енгин бей..обиден! Аз съм на 70 години, що за неуважение е това..поне към възрастта ми...в друг проект с него, повече...няма да се снимам!- заявявайки..категорично! newsm78
Слагам ви и на рускините...написаното..

Скрит текст:
Скандал на съемках!

В среду во время съемочного процесса произошел некий конфликт между актерами Кыванчем Татлытугом, исполняющим роль Сеита, и актером, играющим хозяина прачечной Рызу, Энгином Шенкан.
Актеры дошли практически до оскорблений друг друга. Так, 70-летний Энгин Шенкан, уходя, произнес следующие слова: «Придурок! Он нервный из-за низких рейтингов!»

# 643
Кралице Благодаря за пожеланията  Hug хубав ден и на теб  Hug
Благодаря за хаберите. За Джемиле и Мете "четох" в пресата и разбрах, че ще имат общ проект. Но нали знаеш, че мен не ме вълнуват и двамата  Stop
Не знаех за конфликта между Къванч и нашия Сеит бей. Не мога да кажа кой крив, кой прав. Но се случват такива неща, още повече, когато някой актьор очаква бомбастичен рейтинг, а надеждите не се осъществяват. Те са актьори  и би трябвало да умеят да изиграват и такива моменти.
За новия проект на Еркан и Сонгюл обаче няма никакво инфо. Голяма тайна пазят всички, а аз вече съм нетърпелива  tantrum
Един хабер за Еркан...

ERKAN PETEKKAYA VİLLA ALMIYOR, İŞ ALANLARI AÇIYOR

10 Haziran 2014 Salı 07:02:56

Ticarette büyüyen Erkan Petekkaya: Kazandığım parayla villa almıyorum. İstihdam sağlıyorum.

‘ÖYLE Bir Geçer Zaman ki’, ‘Dila Hanım gibi dizilerle hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Erkan Petekkaya, Ortadoğu üzerinden yayın yapan MBC4 kanalına konuştu. Dizilerden kazandığını ticarete yatıran oyuncu, şunları söyledi: Ticaretten keyif alıyorum. Kazandığım parayla villalar, almıyorum. Onu da yapıyorum ama insanlara hizmet etmeyi seviyorum. Maltepe’deki Sosyete Pazarı’nda aileleri ile birlikte 2 bin kişi evine ekmek götürüyor. Bu bana mutluluk veriyor. Kazandığım parayı tekrar başka işe dönüştürüyorum.

DÖRT SİNEMA BİR DE MARKET

Et işi yapıyorum. 15 güne kadar bir restoran açıyorum. İstanbul'da sosyete pazarı gibi yerler haftada bir gün açık olduğu halde biz her gün hizmet veriyoruz. Dört tane sinema ve bir de büyük market var. Ben alışveriş yapmayı da çok sevmem açıkçası. Ölçüm belli. Kıyafetlerimi eşim alıyor. Kabinlere girince daralıyorum.

# 644
Знаете, Енгин Шенкан ..беше в "Дила панъм" в ролята на обичният Сеит бей..рано, излезе от него..защото, навярно имаше...други предожения...участва в един друг проект, който бе преждевременно...спрян, знаете...и отиде в този с Къванч..."Курт  Сеит и Шура"... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт