Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 433
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Привет, Мамче.   bouquet
Хабера за Еркан...говорил, участвал в някакво интервю по радио..някакво..
Много го "ядат" тези хора къде си влага парите...от спечеленото от успешните му..последни, такива..."Ойлето" и "Дилата"..цитират ги...понеже..
Заглавието е.."Не си купувам вили, работни места..."отварям"!-демек..Това ме прави..по-щастлив, отговаря!
ще цитирам...това, последното...

DÖRT SİNEMA BİR DE MARKET

Et işi yapıyorum. 15 güne kadar bir restoran açıyorum. İstanbul'da sosyete pazarı gibi yerler haftada bir gün açık olduğu halde biz her gün hizmet veriyoruz. Dört tane sinema ve bir de büyük market var. Ben alışveriş yapmayı da çok sevmem açıkçası. Ölçüm belli. Kıyafetlerimi eşim alıyor. Kabinlere girince daralıyorum.

Четири кина /киносалони/ и един маркет /магазин/...

Занимавам се с месо..До 15-тина дена, един ресторант ще отварям...
После, много интересно..говори, че места като МОЛ/а му, предвид че един ден в седмицата...работи, казва..за разлика от него, ние всеки ден...работим...
Иска да каже кината и магазина за месо..че, всеки ден..работят..
Аз, пазаруването не ми е по вкуса, не обичам...казва, размерът ми е..ясен, се смее...жена ми ми избира, всичко...да влизам в тези кабини и да пробвам...ме изнервя, да ви кажа....е казал!

# 646
Цитат
.жена ми ми избира, всичко...да влизам в тези кабини и да пробвам...ме изнервя, да ви кажа...

Joy Joy Joy Joy Joy Много позната история....Представям си, Дидем ходи пазарува с уговорката, че ако размера не пасне, ще смени покупката....След меренето в къщи, ако не пасне, пак отива в магазина, взема по-голям или по-малък размер....Нищо ново на хоризонта. А пък и Дидем има бол свободно време, така, че хич не я мисля....Не се чуди, какво да купи да сготви за вечеря, от къде да намери пари да плати сметките за ток, парно .....Да й имам проблема  Grinning
пп: Спомняте си как го беше нагласила с жилетката с котвичките... Joy Joy Joy

# 647
# 648
# 649

Хубавицата ни, ТЯ! Красива е... bowuu

# 650

Хубав и усмихнат вторник..на всички, до после...
newsm51 newsm47  love001 Two Hearts

# 651
Добър ден! Hug Hug Hug

Цвети HugАни HugКралице Hug wavey wavey wavey

Сутринта отидох да платя сметките,докато не е напекло! LaughingДо оня ден валеше,а сега търсим сянка! Wink Laughing

Благодаря ви за хаберите!За Къванч и др.актьор и аз четох в др.тема!Нали следя КСиШ и минавам за да проверявам за превод! PeaceАми не го харесаха турците този сериал!Това си е! Peace

Приятен и спокоен ден! smile3525  Heart Eyes

# 652
 wavey wavey wavey

Днес видях по ДФ реклама,че скоро започва ''Иффет''! Peace

# 653
Привет, ще умрем от жега тук при нас..днес е 37 градуса..и още не е заваляло..
А, прогнозата от вчера уж, беше..за дъжд, обилен и то...
Злати, привет  wavey..четох и аз във фейса ..че ще тръгва "Иффет" с Денис Чакър...
Казах ли ви аз, нашето филмче ще остане за зимата..ще видите! newsm78
Колко има още от "Надеждата"..колко епизода???

# 654
Кралице Hug,наближава и края на ''Сезони на любовта'',който е от 22,30ч.(аз и него гледам Grinning)!Така,че'' Дила ханъм'' може да е след ''Надежда за обич''! Peace

# 655
# 656
Кралице Hug,наближава и края на ''Сезони на любовта'', който е от 22,30ч.(аз и него гледам Grinning)! Така, че ''Дила ханъм'' може да е след ''Надежда за обич''! Peace

Благодаря ти...  bouquet  bouquet  bouquet

# 657
# 658
# 659
Злати  Hug благодаря за инфото....Вече се обърках какво да гледам, особено когато съм започнала някои сериал, а в същия час се излъчва и друг  #Crazy

Кралице можеш да правиш компания на Еркан да се поразхладиш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт