Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 4

• 33 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Гледам, че сте се заговорили за тоалетите Simple Smile Нашата девойка като уважаваща себе си кокетка вече е дала заявка да е с тъмно синя рокля с плисета, до коляното, бяла (или в краен случай много светло синя) жилетка тип "болеро", обувките си ги е избрала вече в един магазин... Даже и за прическата си е помислила - кок, около който ще има плитка Rolling Eyes И аз като изпълнител остава само да намеря въпросната рокля и да се специализирам още в коковете. Блазе ми! Laughing
Телефон отдавна е отреден за нея един мой стар апарат (слайдер моделче, много опростено), на който е решила да залепва камъчета ooooh!. Ако учителката позволи да носят, ще й вземем карта, ако не - ще трябва да почака за телефон. Но в интерес на истината, ако остава в училище на занималня не виждам за какво ще й бъде. Виж, ако е на частна и идват да ги вземат, ще настоявам да има телефон, че всичко се случва.
Да ви питам, мислите ли да давате нещо специално за първия учебен ден на децата си? Аз имам много хубав спомен от моето детство. Когато със сестра ми тръгвахме на училище бабите и дядовците ни подариха часовници. Толкова горда бях, така го обичах този часовник, така си го пазех... И реших да й подаря нещичко - едно колие, което моя позната направи специално за нея - слонче върху часовников механизъм. Ще й го подаря с пожеланието да й носи късмет слончето (тя ги обожава) и да е "винаги в час". Споделих това с моя приятелка и тя ми разби илюзиите - каза, че децата не се трогват от такива неща и едва ли ще го хареса, че било излишно и т.н... Вие как мислите?

# 46
Dive щом си имаш такава кокетка, определено ще и хареса колието. Съдя по моето момиче, много обича такива неща и където види по магазините иска да и купувам. Това с подаръка е добра идея, може и аз да се замисля.

# 47
Аз за първия си учебен ден получих една огромна Милка. Simple Smile Сега ги няма в БГ, то и тогава ми е странно от къде са успели да го намерят нашите.
Беше сигурно към 1метър.

За Калина съм приготвила часовник, купих го още зимата. Тя имаше, но се повреди и счупи, а обича да гледа колко е часа и вече много успешно го познава.

# 48
  • София
Dive, страхотна идея за подаръка за 1 клас. Не се бях сещала. Сега остава и да измисля момчешкия вариант Simple Smile

За телефоните - този на сина ми е най-обикновен телефон, даже и камера няма. Той много иска телефон с "пръсти", т.е с тъчскрийн, но няма да го огрее Simple Smile

# 49
За тоалетите- панталон или дънки и риза ( много обича да ходи с ризи), нищо специално няма да купувам.

Телефон има от няколко месеца, когато стана нещо непредвидено и си беше тръгнал сам от английски, добре че в следващата група има възрастни хора, които го познават по физиономия и го бяха върнали преди да излезе на паркинга. Апаратът е нов, но е обикновен. Картата е SIM  на Globul с някакви безплатни минути, даже не знам какви, баща му се занимава. На училище не го носи, но догодина сигурно ще го носи. Интересен беше точно два дни, после спря да му обръща внимание.

Подаръкът за първия учебен ден ще е някаква книжка, най-вероятно енциклопедия.

# 50
  • В светлината на слънцето
Ох, бях забравила за подаръка. ooooh! Когато каката тръгваше на училище, сама пожела часовник. Хареса си един във формата на цвете и в цветовете на роклята й - синьо, бяло и червено. Познайте колко го носи? Няколко дни. И сега часовникът събира прах някъде из апартамента. Но тя по принцип мрази да се кичи с каквото и да е. От един-два месеца прояви интерес към момичешки дрънкулки, преди това - тц. Идея нямам какво да взема на брат й. newsm78 Той би оценил часовник, но дали би го носил... не знам. Thinking Със сигурност ще получи подарък и то нещо по-различно. Няма да е книга, защото книги получават в седмицата поне по 2-3 пъти - още малко и може да отворим книжарница. ooooh! Няма да е и играчка. Има време, ще мислим по въпроса. Grinning

# 51
А цветя носихте ли на госпожите за завършването сега?

# 52
А цветя носихте ли на госпожите за завършването сега?

Аз ще нося утре на тържеството.

# 53
  • sf
Носих вчера на тържеството, както и бяхме купили на госпожите и лелята по един подарък общ от групата. А в петък като взимам малкия, ще им подаря по една ушита от мен картичка, че му е последния ден.

# 54
  • София
Ние събирахме пари за подаръци на госпожите и лелката, ще се вземат и цветя за тях. Индивидуално аз лично няма да нося.

# 55
И ние събирахме пари за подаръци и цветя на госпожи, лелка, директор, домакин, ама ми се иска и той да поднесе лично цветя, защото аз така го уча.

# 56
  • София
Аз пък не мисля, че госпожите заслужават чак такова уважение, предвид цирка, който ни спретнаха за тържеството и явната липса на желание да направят нещо. Директорката не съм я виждала от поне 2 години. Домакин даже и не знам кой е.
Не е въпрос на учене в случая.

# 57
Ми то и нашите си имат сериозни кусури, ама ще поднася цветя утре.
Пък и моето възпитание е такова, че при случай не мога да отида с празни ръце.

# 58
  • София
Е, айде сега, ти ме изкара невъзпитана, а аз просто не бих искала да съм лицемерна. Мисля, че подаръците и цветята от грпата са достатъчни.

С празни ръце няма да отида, ще нося почерпка за децата.

# 59
В класа на Калина всяко дете си поднесе цвете самостоятелно.
Не сме се разбирали нищо общо да правим(то не че и има много как), но хората се бяха постарали да вземат по едно цвете.
Също всеки родител носеше и по нещо за почерпка на децата.
Това ми е допадало за всеки празник, че без да се казва изрично, всеки носи по нещо и децата след тържеството хапват, пийват по сокче.

Общи условия

Активация на акаунт