Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 392
  • 896
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Според мен пък 15 см за шкаф не са плюс, но за миялната са. И ние сме трима  и пак бих предпочела 60, а не 45 см,  за повече хора съвсем.

# 721
Според мен пък 15 см за шкаф не са плюс, но за миялната са. И ние сме трима  и пак бих предпочела 60, а не 45 см,  за повече хора съвсем.

Да не говорим е и цените на 60 см са доста по прилични спрямо 45 см Simple Smile
При нас след като ни монтираха кухнята - объркан проект и са ни оставили само 45 см място се наложи да сме с такава ииии върши работа не е да не върши но ако бе 60 щеше да е много много по добре. А и какво ще сложите в шкаф с 15 см по широк, колко често ще го ползвате, може да го компенсирате със шкаф във всяка част на кухнята, може със стенни шкафове, но миялната ще я ползвате всеки ден и ако 2 пъти в седмицаа ви се наложи да я пускате по 2 пъти няма да ви е много приятно, да не говорим че разхода на енергия и вода между двата вида е приблизително един и същ

# 722
  • Добрич
Еее, ама вие сега май тръгнахте да ме разубеждавате  Crossing Arms Laughing Laughing
За съжаления нямам много място за шкафове, така че тези 15 см ще са в полза на шкафовете.
Не те разубеждаваме-казваме ти аргументи "против" 45см, щото "за" вече ти казаха. Ти си избери. Което ти е най-на сърце, то ще ти е най-добре.

# 723
Спокойно си купи 45 см съдомиялна, ще ти върши чудесна работа Simple Smile Все пак и шкафове си трябват Peace

# 724
Купи си, каквато си искаш. Тук само можем да ти помогнем в избора, но си реши сама  Peace

# 725
И при нас е малко мястото, но тия 15 см. не ме оправят, така че взехме 60 см. миялна. В резултат нямам долен шкаф с чекмеджета /кухнята ни е много малка/, но съм си организирала нещата, а и както вече казах 15 см. не решаваха въпроса. Трима сме и всеки ден пускаме миялна, събота и неделя понякога пускаме по две. Когато имаме малко съдове, ползваме функцията половин зареждане.
И 45 см. да вземеш, има интензивни и бързи програми - примерно на нашата мие на 60 градуса за 54 минути, която ползваме през уикендите - всичко е измито и след 1 час пак можеш да почнеш да я пълниш. Peace

# 726
  • Сред мелниците
Може ли да преместя темата от сантиметрите /на миялните/ Grinning
към препаратите Praynig
Не знам обаче как да си служа с течните препарати. Този,  рекламирания и тук на стр. го имам от доста време, но не разбирам в едно и също отделение ли трябва да заредя  и двата разтвора? Нещо не му виждам смисъла , като ще се отмият още при първото изплакване?
За таблетката си мислех, че топчето, което е за гланц се разтваря последно, ама тук и двете течни  newsm78
Пречка ми се в шкафа от сума ти време и не го ползвам защото не го разбирам.

# 727
Течния го слагаш като прах, направо наливаш в отделението за прах/таблетка. Пускаш сол и гланц. Ползвам го най-вече за чаши, много добре измива.

# 728
  • На брега на реката
Може ли да преместя темата от сантиметрите /на миялните/ Grinning
към препаратите Praynig
Не знам обаче как да си служа с течните препарати. Този,  рекламирания и тук на стр. го имам от доста време, но не разбирам в едно и също отделение ли трябва да заредя  и двата разтвора? Нещо не му виждам смисъла , като ще се отмият още при първото изплакване?
За таблетката си мислех, че топчето, което е за гланц се разтваря последно, ама тук и двете течни  newsm78
Пречка ми се в шкафа от сума ти време и не го ползвам защото не го разбирам.
Нещо не ти разбирам въпроса, но ще се опитам да отговоря. Течните препарати се поставят на същото място, където се слагат таблетките или прах. Гланцът си има собствено отделение. А ако говориш за геловете на Сомат (двойните) те се слагат заедно в едно отделение.

# 729
  • Сф
Благодаря на всички момичета, включили се в дискусията 45-60см.
Тези 15 см мисля да ги включа в едни други 40-50 см и да ги направя на 2 дълбоки шкафа за тенджери.
Защото нямам никакво място за тенджери, и дори 15 см ще са ми от полза.
след някоя и друга седмица ще се включа пак да обсъдим конкретни модели. Hug
Много благодаря, отново  Hug

# 730
Здравейте, от снощи е монтирана и е в експлоатация нашата помощница, но имам едно малко притеснение. Заредихме всички необходими препарати, сол, гланц, използвахме таблетки, всичко според указанията и вашите съвети, разбира се, но след като отворихме тази сутрин машинката по стените й имаше много конденз. Моля кажете каква може да е причината? Може би причината е, че пуснахме машинката в 22.00 часа, а я отворихме в 08.00 примерно.  newsm78

# 731
  • На брега на реката
Това не бива да те притеснява, съвсем нормално е. Като я отвориш, остави я за 10-15 минути отворена и всичко ще е наред, дори и да не я оставяш отворена не е проблем, нищо няма да и стане на машинката.

# 732
Много ти благодаря, до сега не съм ползвала никога съдомиялна и съм малко, като  Crazy, но ще се справя. Ако имам други притеснения пак ще се допитам до вас   bouquet

# 733
Нормално ли е да ми светне индикатора за сол, месец и половина след зареждането? Машината се използва всеки ден, но все пак ми е странно. Аз ли не я пълня достатъчно, или просто много бързо свършва.  newsm78

# 734
  • на Мелмак
Да , нормално е , особено в регион с твърда вода , не знам как е в Бургас .
Аз , в началото я бях настроила на макс и ми свършваше за 20 дни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт