Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 509
  • 896
  •   1
Отговори
# 405
А Еко програмите просто пестят вода и ток или има и нещо друго?

# 406
и аз си имам твоя проблем с препаратите, даже прерастна в медицински при мен. От няколко години съм с екологичните таблетки ГГ и съм повече от доволна от измиване и безопастност. Party
Откъде ги купуваш? Преди си ги взимах от Карфур, но сега там нищо няма.

# 407
  • Балчик

Да, само пести вода и ток, но  е подходяща само за не силно замърсени стъклени и порцеланови съдове. А био програмата ако имаш такава работи само с препарати, съдържащи някои специални био добавки, ензими. Те позволяват да се мие ефективно при ниска температура всякакви съдове+ тенджери и тави, разграждат мазнините.

# 408

Да, само пести вода и ток, но  е подходяща само за не силно замърсени стъклени и порцеланови съдове. А био програмата ако имаш такава работи само с препарати, съдържащи някои специални био добавки, ензими. Те позволяват да се мие ефективно при ниска температура всякакви съдове+ тенджери и тави, разграждат мазнините.

Благодаря за разяснението. Нямам био програма. То на моята миялна има цифром и словом 5 (пет) програми. Но са ми достатъчни.

Бях чела, че като се мие в миялна с таблетки, се измиват и старите наслоявания по дъното отвън. Имам един тиган, с който не ми се разделя, че ми е много удобен, но отвън на дъното има загоряло, като черно наслояване. Няма ефект от миенето в миялната, т.е. пускала съм го 4-5 пъти, но нищо. Иначе отвътре си е измит идеално, но дъното няма измиване... newsm78 Confused В краен случай ще приложа черното Саво за фурни, ама рекох, ако може в миялната, да не се занимавам с други препарати... Crazy

# 409
някой днае ли къде в софия има таблетки ГГ?

бях в кварталния карфур и в този в мола на цариградско - нямаше

# 410
  • на Мелмак
И на мен ми е проблем ГГ таблетки  Confused
Добре , че последно намерих гланца , та поне това имам сега .
Гледах ги преди 5-6 месеца в Карфур в Изток до СБТ , но сега ми е много далече там ,но ако има ще отида  Peace

# 411
Момичета, имам следния въпрос към вас.  Ако по време на работа на миялната машина спре токът, тогава какво се случва с вече предварително зададената програма.  моята машина няма отделно копче за източване на водата, така че се чудя след пускане на тока какво се случва.

# 412
Момичета, имам следния въпрос към вас.  Ако по време на работа на миялната машина спре токът, тогава какво се случва с вече предварително зададената програма.  моята машина няма отделно копче за източване на водата, така че се чудя след пускане на тока какво се случва.

Като се поднови електрозахранването, машината продължава оттам, докъдето е била стигнала.

# 413
    Ако сте писали, дайте линк, моля, ако не - какво ще кажете за съдомиялните на Wirlpool, гледам, че до края на годината са с 6 години гаранция в Техномикс. И служител там ги препоръчвал /да не вземат бонуси за това? ooooh!/

# 414
  • София
Ами ние си взехме... август май беше такава, от тях. Много съм доволна, аз много исках  точно тяхна, трудно намираеми са в софия, случайно видял мм този магазин, влязъл и я взел директно. Ако нещо по-специално те интересува - кажи, ако мога да ти отговоря.
(ние си ги бяхме харесали заради джетовете им Simple Smile)

# 415
и аз си имам твоя проблем с препаратите, даже прерастна в медицински при мен. От няколко години съм с екологичните таблетки ГГ и съм повече от доволна от измиване и безопастност. Party
Откъде ги купуваш? Преди си ги взимах от Карфур, но сега там нищо няма.

в Карфур в Пловдив ги има, и вСтара Загора също. За София не знам, може би свършват по-бързо. Аз по принцип викам служител от персонала и питам за липсваща стока. Не че ми намират де, но ей така да се  размърдат  Mr. Green

# 416
И на мен ми е проблем ГГ таблетки  Confused
Добре , че последно намерих гланца , та поне това имам сега .
Гледах ги преди 5-6 месеца в Карфур в Изток до СБТ , но сега ми е много далече там ,но ако има ще отида  Peace

не ми се вярва да ги има още щом е преди половин година

реших проблема с таблетки на КК - намалени са тази седмица

# 417
  • софия
Здравейте, тъй като ми предстои закупуване на този тъй полезен уред, бих искала да попитам за мнението Ви за тази машина
http://www.tehnomix.bg/whirlpool-adp-500-wh

Благодаря предварително!  bouquet

# 418
  • София
С такава сме от август - доволна съм.

# 419
Здравейте, тъй като ми предстои закупуване на този тъй полезен уред, бих искала да попитам за мнението Ви за тази машина
http://www.tehnomix.bg/whirlpool-adp-500-wh

Благодаря предварително!  bouquet
Добре изглежда, цената е добра също. Питай дали има защита от преливане /аква стоп/, че не видях, а аз държа на това....Другите екстри са си о к. Пък и 6 години гаранция - супер.

Общи условия

Активация на акаунт