Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 426
  • 896
  •   1
Отговори
# 615
Защо чиниите ми излизат на лилавеникави шарки?! Чашите са си перфектно измити...

и при мен е така, след като изхвърлих един сервиз, не им обръщам внимание  dance

Пробвай да си намалиш степента на гланца Peace

# 616
Защо чиниите ми излизат на лилавеникави шарки?! Чашите са си перфектно измити...

и при мен е така, след като изхвърлих един сервиз, не им обръщам внимание  dance

Пробвай да си намалиш степента на гланца Peace
не слагам изобщо гланц, ползвам комбинирани таблетки и слагам допълнително само сол

# 617
  • Балчик
Цветните петна могат да са поради прекалено мека вода. Ако ползвате комбинирани таблетки, няма нужда от висока степен на солта. Ако и на минимална степен е така- не позлвайте тези таблетки, а обикновени, без сол. Причина може и да е продължителна програма при висока температура. Може и да е предизвикано от препаратите от двуокис на кремък. Но най-вероятно е прекалено мека вода.

# 618
  • Варна

Така че  избрахме 6-тото чувство на Урлпул.
Няма такъм кеф - с отделния рафт за прибори.  Огромно място за тях, остава ти половината втори рафт свободен. Много по-голяма е. Има трета перка и мие съдовете и отгоре.  Има програма с едно изплакване повече, която няма нито една друга. Просто несравнима.
Препоръчвам!
Ако я няма при вас, поръчай я през техномаркет онлайн - доставката е безплатна , но искай запечатка.

За модел ADP 500 ли става дума?

За кой модел става дума?

Моля ви, кажете ,към кои марки да се насоча при избора на съдомиялна 45 см? Praynig Praynig
Максимум 700 лв newsm78

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 11:27 от Velina_p

# 619
  • Сред мелниците

Така че  избрахме 6-тото чувство на Урлпул.
Няма такъм кеф - с отделния рафт за прибори.  Огромно място за тях, остава ти половината втори рафт свободен. Много по-голяма е. Има трета перка и мие съдовете и отгоре.  Има програма с едно изплакване повече, която няма нито една друга. Просто несравнима.
Препоръчвам!
Ако я няма при вас, поръчай я през техномаркет онлайн - доставката е безплатна , но искай запечатка.

Моделът е ADPF 941 IX

Има опция за миене само на една от  зоните, но на мен място никога не ми стига така че не съм я пробвала.

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 14:29 от В (като Вятър)

# 620
  • София

Така че  избрахме 6-тото чувство на Урлпул.
Няма такъм кеф - с отделния рафт за прибори.  Огромно място за тях, остава ти половината втори рафт свободен. Много по-голяма е. Има трета перка и мие съдовете и отгоре.  Има програма с едно изплакване повече, която няма нито една друга. Просто несравнима.
Препоръчвам!

За кой модел става дума?

Моля ви, кажете ,към кои марки да се насоча при избора на съдомиялна 45 см? Praynig Praynig
Максимум 700 лв newsm78

Уирлпуул имат и до 700 лв модери.

# 621
  • Сред мелниците
Уирлпуул имат и до 700 лв модери.
Цената при нас беше доста по-ниска от сегашната защото в деня наречен черен петък  Grinning Техномаркет беше намалило няколко модела , тази конкретно с около 150 лв. При нас просто беше съвпадение времето по което се наложи да сменяме миялната и този знаменит ден.  Впрочем като отидохме да гледаме двата моделя които бяхме харесали не знаехме за намалението.
Често пускат интересни промоции всъщност и ако няма нещо спешно може да се наблюдава сайта. Този и другите подобни.

# 622
  • София
В смисъл да отиде и да си ги разгледа просто, те разликите не са огромни, най-много по-евтината да е с кошнички например.

# 623
 Здравейте! Искам да ви попитам каква е тази сол, която слагате в съдомиялната? И къде я слагате?
Аз слагам само таблетка. Сигурно пропускам нещо?

# 624
Слага се, за да се предпази йонообменника и се препоръчва даже и при мека вода. При нас водата е много твърда и задължително ползвам сол.

# 625
  • Сред мелниците
В смисъл да отиде и да си ги разгледа просто, те разликите не са огромни, най-много по-евтината да е с кошнички например.
Точно така.  На родните търговци не винаги им се занимава да качват всички характеристики на сайта и често е трудно да сравниш.
Но принципно при покупка на техника винаги първо си набелязваме някакви модели с характеристики , които ни се струват важни и после - в магазина. Без да видя на място не купувам такива скъпи неща. Но се случва да купим не това за което сме отишли, защото не сме обърнали внимание на нещо.

# 626
  • София
а, на бг сайта на уирлпуул доста подробно са описани, но какво ще има налично в магазина - друг въпрос, а и на живо някои неща ти изглеждат по-различно.

# 627
Мъжът ми много настоява да ми вземе съдомиялна, обаче според мен така ще ми се увеличи работата в кухнята. В смисъл че някои неща ще трябва да ги плакна преди да ги сложа вътре, а пък аз щом ще ги плакна, направо ще ги измия на ръка.

# 628
  • Русе
Мъжът ми много настоява да ми вземе съдомиялна, обаче според мен така ще ми се увеличи работата в кухнята. В смисъл че някои неща ще трябва да ги плакна преди да ги сложа вътре, а пък аз щом ще ги плакна, направо ще ги измия на ръка.

Слушай мъжът ти и не се чуди много много, докато иска все още да ти купи Simple Smile Simple Smile. После ще разбереш, че въобще не си права.

# 629
Така си мислех и аз преди да си купим миялна. Сега вече не си мисля.... Peace Страхотна помощ е, да не говорим за големите тенджери и тави. Наистина някои неща се разкисват и изтъркват, но е голямо удобство! Peace

Общи условия

Активация на акаунт