Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои масла са подходящи за грижа за лицето, косата и предотвратяване на косопад?
Къде мога да намеря висококачествено масло от опунтия /бодлива круша/?
Кои масла се препоръчват за борба с целулита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои масла са подходящи за грижа за лицето, косата и предотвратяване на косопад?
Рициново масло, бадемово масло, авокадово масло, пшенично зародишено масло, шипково масло, розмариново масло, тамануво масло, орехово масло, тиквено семено масло и зехтин са препоръчителни за грижа за кожата и косата. За грижа за лицето и косата се препоръчва рициново маслото, черно ямайско рициново масло, кокосово масло, шипково масло, хвойново масло, розмариново масло, лененo семено масло , амла маслото от гроздови семки , чаено дърво етерично масло и репейско маслото. Освен това се препоръчва ракетов плод (морски зърнастец), портокалово масло и конопенo масло. За сгъстяване на косата или предотвратяване на косопад се препоръчват масла като рициново масло, ямайско рициново масло, какаово масло, боабабско масло, японско камелия и тамануво масло.
-
Къде мога да намеря висококачествено масло от опунтия /бодлива круша/?
Масло от опунтия / бодлива круша / може да се намери в различни онлайн магазини, като например био козметични уебсайтове. Освен това форумът споделя опит с поръчка от български уебсайтове, като „Ривана“. Важно е да проверите качеството на продукта и рейтинга на продавача, особено ако поръчвате от чуждестранни уебсайтове.
-
Кои масла се препоръчват за борба с целулита?
-
Какво представлява черно ямайско рициново масло и за какво се използва?
-
Колко често можете да правите маслени маски за коса?
Те май от доста време не са зареждали, помня че доста време чаках докато го заредят пак. Бяха ми предложили обикновено рициново
Затова вече пиша предварително продавачите, казвам им какво точно искам да получа и предупреждавам, че ако ме излъжат и ми пратят друго, ще пусна диспут да ми бъдат върнати парите.