Любители на котки – Тема 85

• 42 182
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • София и Морето от време на време
Палечка, ти не минавай така метър, а вземи ни покажи онзи пухкаф бял красавец, с който се гушкате.  Hug

# 241
Здравейте,не съм сигурна дали тук е мястото но имам нужда от помощ за три малки сладурчета.Нуждаят се от дом.Аз имам вече пет котки и няма как да ги задържа.Малчовците са от Пловдивският регион, ако някой има интерес нека да ми пише.Ето и снимчици на бебоците.Забравих да спомена,че са вече на 40-дни,хранят се сами и имат хигиенни навици.

# 242
Дано си намерят дом котенцата.  Praynig

Момичета, да ви попитам няколко неща, ако е възможно.  Hug
Скрит текст:
Бюти е на 30 дни, кога да започвам, да я храня с друго освен мляко, предполагам постепенно и по - малко се започва, но какво да и давам? Пастет, гранули накиснати в мляко и вода, с какво друго храните котките си?
А когато пораснат?
Давате ли им готвена храна, сурови зеленчуци, ако да, какви?

Котешката тоалетна, специално от магазина ли се купува, или може, да се сложи пясък в леген, например?

Ваксина на 2-я месец ми казаха, че се слага, после кога пак?
Колко често ги обезпаразитявате вътрешно и външно?
Благодаря ви.  Hug

Руфъс и Бюти
Скрит текст:

# 243
Сиси , аз съм давала бебешко пастетче, време е да я захранваш вече, като ще даваш и мляко. Котешка тоалетна , е направена специално ,  мокрото се втвърдява и няма миризма, време и е вече и да я учиш , аз съм ползвала чинийка на саксия докато е толкова мъничка . Също има на Бенто , една по дребна , направена за малки котенца. Сурова зеленчуци , не мисля че би яла, но има специална котешка храна от която имаш нужда. Когато порасне , аз лично храня с месо но го варя , други хранят с гранули , но ако решиш с гранули да храниш , в никакъв случай не давай от евтините, защото ще се разболее и умре вероятно . Има Орижен , Роял Канин ,те са към 20 лв. кг.
На тази възраст която е , само доктор трябва да я обезпаразитява , след което се слага ваксина , ще питаш доктора кога да се постави и следващата .

П.П. НОВИЯ ВИД НА ФОРУМА Е ОТВРАТИТЕЛЕН.

# 244
adelinda Hug
Аз сега я храня по около 5-6-7 пъти на ден (яде по малко), като знам, че постепенно се намалява и се стига до около 2 пъти. Вие по 2 пъти на ден ли ги храните?
Много мяучи, но сигурно е нормално, защото е бебе!?

Иначе тя живее в кашон и след, като я нахраня я стимулирам, да се изходи, да го правя ли върху котешката тоалетна или това, да стане, когато вече не живее в кашона, а я пускам навън, да обикаля постоянно?
Разбрах, че трябва да сложа котешката тоалетна до мястото, където спи?
След това в банята ли, да я преместя, как е най - удобно за всички?

Форума е ужасен.  Sad

# 245
  • Пловдив
Руфъс вади невероятен поглед. Много са сладки.
Аз малки котета съм хранила с бебешко пастетче и накиснати бебешки гранули. На РК има такива за бебета до 4 месеца. Имай пред вид, че в началото още не знае как става процедурата по храненето и ще влиза цялата в чинийката и става едно мазало ... Laughing За две хранения на ден е още много рано. Като почне да хрупа гранули гледай винаги да има в купичката. Наш Зарчо винаги има такива на разположение, обаче зависи и от котето де, щото има и лакоми и нямат спирачка. Сама ще си прецениш. За ходене до тоалетната продължавай да я стимулираш. В един момент тя сама ще тръгне да обикаля и да прави локвички и други работи тук там по пода. Наблюдавай я и като видиш, че заема позиция я слагай в нейната си тоалетна. Аз започнах с накъсани вестници в една подложка за саксия. А пък за живеенето в кашона скоро няма да можеш да я удържиш в него. Тя сама ще си излиза и ще опознава околностите.

И да новия вид на форума е пълна отврат!!!

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 11:53 от Mariankova

# 246
Ина* , малките са самата прелест!!!!!!!! Понякога ми се налага да пътувам с кола до Бургаска област, затова мога да предложа транспорт за малките, ако някой иска да ги осинови и ако имам път натам Wink

На мен форумът ми харесва Wink

# 247
Палечка, ти не минавай така метър, а вземи ни покажи онзи пухкаф бял красавец, с който се гушкате.  Hug
Hug Flutter

Скрит текст:

# 248
addicted2U благодаря ще го имам на предвид  Wink

# 249
addicted2U благодаря ще го имам на предвид  Wink
Moля Hug
Палечка89, голяма красота си имаш за гушкане! И как те е обгърнала на последната снимка Flutter

# 250
Хи-хи , той е мъж , ама е свикнал да го бъркат за момиче  Laughing

# 251
сиси , сигурно защото е сама мяука, но не е нормално .Слагаш ли и бутилка с топла вода увита в хавлия да гушка? Може и с плюшена играчка да пробваш ?. С биберон ли я храниш ? Да яде на корем , малко трудно се хранят някои , може да не дояжда примерно .

# 252
Слагам и бутилка с топла вода, има и плюшена играчка. Яде с биберон.
През повечето време спи, когато се събуди започва, да писука, храня я, пак писука, малко я пускам, да обикаля (писукайки) и после заспива.

Иначе на 2 пъти вече се изаква сама, намерих ако в кашона.

# 253
Да си покажа и аз моята любима красота,хи хи

# 254
Сиси , сложи в кашона малка купичка с бенто и и го покажи , нормално да писука когато се събуди , да ти каже , че е гладна  Wink Аз една щайга ползвах , гледах 4 броя,първо бяха в леген . Растат бързо , скоро ще е самостоятелна.,

Общи условия

Активация на акаунт