Любители на котки – Тема 85

• 42 213
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Ина* , много хубава красота , това мама ли е?  Grinning

# 256
Хи-хи , той е мъж , ама е свикнал да го бъркат за момиче  Laughing
Аз имах предвид че 'голямата красота' те е 'обгърнала'  Flutter А на Ина* красотата вече трябва да е дама, понеже има перли на главата? Crazy

# 257
Прекрасни котаци и писанки сте показали.  Heart Eyes

Аделинда О, онзи ден беше избягала от кашона.  Mr. Green

# 258
Ха ха,трябва ама не е, таткото е  Laughing аз си правя с него каквото си поискам.Украсявам си го с разни неща  Mr. Green

# 259
Украсявам си го с разни неща  Mr. Green

Щом поддава Grinning

# 260
Здравейте!
С моята черна принцеса ще пътуваме този петък със самолет за първи път.Приготвила съм всичко-паспорт,чипирана е,ваксинирана,запазихме място на самолета.
За съжаление ще пътува като багаж горкото - бяха свършили местата за кабината.Жал ми е,че няма да мога да я виждам и да ходя при нея.Тя е кален боец в пътуванията с влак и кола,обаче никога не е пътувала със самолет и се притеснявам за нея.
Друг проблем - на връщане ще пътува с брат ми,а не с мен защото в моя полет нямаше места за животни въобще.Тя е записана на мен като собственик,но в нашите си архиви.Дали би имало проблем на софийското летище,брат ми има същата фамилия като мен?
Благодаря ви предварително за отговорите!
И ето да не сме зян и да се представим
Скрит текст:
Багира - почти две години Simple Smile

# 261

Поддава,поддава.Като го натиснем със свекърва ми и си го гушкаме и правим каквото си искаме с него (миличкия) Mr. Green

# 262
Скрит текст:
Здравейте!
С моята черна принцеса ще пътуваме този петък със самолет за първи път.Приготвила съм всичко-паспорт,чипирана е,ваксинирана,запазихме място на самолета.
За съжаление ще пътува като багаж горкото - бяха свършили местата за кабината.Жал ми е,че няма да мога да я виждам и да ходя при нея.Тя е кален боец в пътуванията с влак и кола,обаче никога не е пътувала със самолет и се притеснявам за нея.
Друг проблем - на връщане ще пътува с брат ми,а не с мен защото в моя полет нямаше места за животни въобще.Тя е записана на мен като собственик,но в нашите си архиви.Дали би имало проблем на софийското летище,брат ми има същата фамилия като мен?
Благодаря ви предварително за отговорите!
И ето да не сме зян и да се представим
Скрит текст:
Багира - почти две години Simple Smile

Пиши после как е пътувал в багажното,че май и Фин го чака това- над допустимите кг е вече за кабинен багаж

# 263
  • Варна
Sisi, малките котенца имат ваксина на около 2-3 месеца, малко по-късно следва годишната ваксина. После-само веднъж годишно. Прекрасни са децата! Laughing Heart Eyes

Ина, няма да е лошо да помислите за кастрация на прекрасника, за да няма още и още котенца за осиновяване. Моля. Grinning

ПалечкаHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Муценцето се явява да се наяде и изчезва.  Crossing Arms Ами галенето! Crossing Arms

# 264
Взех си коте - съвети за нови собственици . :

http://petvet.bg/Articles/kotki-3/vzeh-si-kote-saveti-za-novi-so … wcatowntips110614

# 265
Страхотна снимка на Руфъс и Бюти! Hug
**Sisi**  Hug

Палечка89, Ина*,  tartelette, пускайте по-често снимки!
Големи сладури!

# 266
  • София
Някой търси ли си котка? Моята скоро роди 6 малки и им търся дом  Wink

# 267
  • Be realistic - plan for a miracle.
Има огромен брой изоставени мъничета по всяко едно време, търсещи дом. Огромен брой.

Ако не сте достатъчно отговорна да кастрирате котката си, се надявам да сте достатъчно отговорна поне да не ги изхвърлите на улицата.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 13:10 от Sway

# 268
Струва 20 лева кастрацията...

# 269
Около 50 лв е кастрацията, но не в това е въпроса. Надявам се все повече хора да се интересуват за ползите от кастрацията, както и да случват на добри ветеринари.

Общи условия

Активация на акаунт