Любители на котки – Тема 85

• 42 204
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Шери е много сладка  Heart Eyes Дано намери дом скоро! Пробвахте ли да споделите и във фейсбук, там има групи, които са активни и четени от много хора?

Имате поздрави от Стейси, която си има ново любимо място за дрямка  Grinning
Скрит текст:

# 301
Да, първо там я споделих Simple Smile Благодаря, Стейси е голяма красавица Simple Smile

# 302
Здравейте, искам да ви представя моят красавец. На година и половина е и е най-милото същество на света. Казва се Майло.

Сега му търсим дама. Вече е достатъчно голям за създаване на семейство  Laughing

# 303
Колко е нежничка Стейси  Hug Много хубава дама Hug

Нещо Янко ми се струва нашишкавял, едно коремче има. То в купата все има храна, трябва да почна да го ограничавам. Утре ще ходим да се мерим.

Добре дошли на новите котета и стопани.

# 304
tartelette , стана ми интересно къде живееш Simple Smile? Защото казваш, че няма бездомни котки. Въпреки скъпата кастрация, явно хората там са по-информирани. Тук в Бг все още много хора не са запознати с ползите от кастрирането, и най-вече създаването на потомство, което не го чака нищо добро на улицата.

# 305
  • Варна
Стейси е прекрасна! Heart Eyes

Май е дбре, че ак ми се скаа кавиатурата, че виждам ак има жеаещи да размнжават, най верятн без иценз за развъдник 

# 306
  • Варна
Благодаря Ви за топлия прием Simple Smile
Тази малката сега ме дебнзе на дивана, от всички страни атака, докато не падне, ама не се дава  Mr. Green

Скача на мишката докато цъкам, на клавиатурата щото шуми ... Хамава работа, забавна  smile3532

Дано я запазя  Praynig

# 307
  • Be realistic - plan for a miracle.
Видях я вчера, много е сладичка, с тия големи ушички и рошава главинка Simple Smile Бебенце  Heart Eyes Измисли ли име?

# 308
  • Пловдив
Някой има ли мнение за д-р Даскалова от Първа частна ветеринарна клиника - Пловдив, защото ме интересува тази оферта http://grabo.bg/plovdiv/za-liubimetza-05urv за реваксинация. Дали да й се доверя, или да отида при д-р Коко, който е лекаря на малкия. При него цената е 30 лв, а в офертата е наполовина. Не знам дали надценката е голяма (при д-р Коко) или се използва по-евтина ваксина (при д-р Даскалова)

# 309
  • Варна
Късметка се казва Simple Smile

# 310
  • София
Ох, момичета, извинявайте, че не пиша за нашите любимци, ама майка ми дойде в къщи и се опита да погали моята котка''-идиотка''. Одра и почна да съска.  Shocked
Бре това животно, котка ли е, змия ли е  newsm78.
А точно майка ми и баща ми я спасиха, после я донесоха при мен.
Само с мен е нежна. Всеки друг- мъж, дете-скача и дере. Не знам вече какво да направя!!! 

# 311
  • Варна
Ох, още нямам котешки шампоан, а трътката понасмърдява, мога ли да я изкъпя с друго? Минах я през една вода само, ама не е ок  Thinking

# 312
  • София
Ох, още нямам котешки шампоан, а трътката понасмърдява, мога ли да я изкъпя с друго? Минах я през една вода само, ама не е ок  Thinking

Навремето нямаше котешки шампоани и използвах бебешки.  Wink Добре е да не е много миризлив, че не обичат силните миризми. Внимавай да не влезе вода в ушите. "Трътката" е много сладка.  Grinning

И тигрицата Шери е прекрасна! Дано има късмет и скоро да намери най-подходящия за нея дом!  Hug

Стейси, не се ядосвай!  Mr. Green  Ще ти запецнат и другите клавиши.  Wink

Скрит текст:
От време на време и моите букви изчезват. Онзи ден имах проблем с Ч-то. Трябваше да напиша "ще чакам". Хубаво, че погледнах преди да пратя.  hahaha

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 09:58 от Тaня67

# 313
  • Варна
Т*ня, *р*б*емът е, че ще е така д* есента Тук съм да*ече *т фирмата, к*ят звам за рфиактика и евентуан наесен*******

Кткарките да си чистват кавиатурите редвн т к*сми ри с*ециа*истите, за да не из*адат в мята ситуация Laughing

Резервният вариант е рез те**еф*на, н* там е мъка Laughing

# 314
  • на морето
Влитам притеснена - как сте варненки ?   #Crazy Sick #Crazy
Сега научих за трагедиите и бедственото положение ! Дано всичко с вас и близките ви да е наред !!!! Peace Peace Peace Peace Съболезнования за така нелепо загиналите ! 

Общи условия

Активация на акаунт