Любители на котки – Тема 85

• 41 505
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Ох, боже!  Crazy Прелестна е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 436
  • Варна

Нали  Hug
Голяма е хала, с много готин характер Simple Smile Видях я една сутрин до закуските, на път за работа /работя извън града/ и се зарекох, че ако и вечерта я намеря, ще я взема ... Там беше ... Къпах я 4 пъти за да заприлича на себе си Simple Smile

# 437
  • София

И аз като Рушветова Взималова  Mr. Green мисля, че е невероятна прелест!  Heart Eyes

Наш Мъро в момента е пловдивчанин. Щастлив е. Обикаля, проучва, слуша как пеят птичките и котараците ...  Laughing 

# 438
Ина, невероятно красива са бебетата!!! Еххх, ако можех да осиновя всички бебета в света Flutter Представяте ли си да имате около себе си не 1, не 10, а стотици мъници около вас? Кой би бил по-щастлив на света от мен!
Check Please, щом толкова път са издържали, са големи смелчаци! Аз съм се зарекла, когато някой ден вземем още едно коте, редовно да го качвам в колата, заедно с каишка на врата. Не дай си боже ни се наложи да пътуваме на дълго, искам да е подготвено и да не се стресира, да знае, че няма нищо страшно.

# 439
  • Варна
Благодаря Ви Simple Smile

# 440
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мира, много е красива Simple Smile Ей такова коте съм се зарекла, че ще ми е следващото Grinning Само че не веднага... че си чакаме бебето сега и искаме да видим как се оправяме с бебе и 1 коте, преди да пробваме с бебе и 2 Grinning

И бебетата на  Ина са прелестни... тия сини очи...  Heart Eyes

# 441
Kъсметка е можело да се казва и Прекрасница Flutter Голяма красавица е!

Интересен факт: Котешката козина има едно много полезно свойство-тя  може да абсорбира разлятия в морето или океана нефт, като така спомага за запазването на природата чиста и спасява водните обитатели от отравяне.

Ами че значи в къщите ни е много чисто!!! А можем и да събираме космите на любимците ни и да ги изхвърляме в Черно море Crazy

# 442
Kъсметка е можело да се казва и Прекрасница Flutter Голяма красавица е!

Интересен факт: Котешката козина има едно много полезно свойство-тя  може да абсорбира разлятия в морето или океана нефт, като така спомага за запазването на природата чиста и спасява водните обитатели от отравяне.

Ами че значи в къщите ни е много чисто!!! А можем и да събираме космите на любимците ни и да ги изхвърляме в Черно море Crazy

това ми напомня за един случай, в който на път при спиране на бензиностанция видях едни много хубаво рижаво коте залято цялото в бензин - опитах се да направя каквото мога, тъй като то се лижеше постоянно и бягаше - избърсах го със салфетки, колкото можеше да попият бензина - много ми се иска да е оцеляло...

# 443
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ТанчеHug
в момента съм с допълненията Рушветова Взималова покрай вътрешнофорумния хумор в една тема. Утре може да съм с други допълнения или без. Ама и с тях, и без тях, съм си на Силвестърчо мамо-бабата. newsm47

# 444
  • Варна
Heart Eyes И от Мила, Женя и Маги:
Скрит текст:

За снимката са натъкмени от детето-използвала е момент, в който са сънени и все едно е семейна идилия. Laughing

Сиско е мамин глезан.  Laughing

# 445
  • София
Моите две хубавици преживяха успешно 48 часа международен път, включващ три ферибота и много време в кола. Черната се оказа голям непукист. Ходеше си с каишка гордо и въобще не се притесняваше. Другото беше доста ошашавено, но бързо свикна и то. Сега са вече спокойни и ги избива на много ядене.

Юначета малки , сладки!!!  Heart Eyes

# 446
# 447
  • София
Късметка е прелестна! Heart Eyes

# 448
  • Варна
Преди 1 час един идиот помете с колата си едно мъничко котенце.Не спря дори.Милото така пищеше.Слязох долу веднага.Една жена му извадила езика,ухапа я и си отпусна главата.Езикът му стана светло сив.Приятелят ми веднага слезе,заведохме го в Обединена ветеринарна,но..."Умряло е,съжалявам".Държах му главичката настрани през целия път,не исках да повярвам,че е мъртво.Докога ще карат като обезумели...Почивай в мир мила рожбичка  Cry

# 449
  • София
Мила, и ти внимавай за здравето си, поради преживяното.  Hug
Такива неща се случват и ще се случват. Понякога нищо не може да се направи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт