Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да кача снимка на котката си за разпознаване на пола?
Как мога да кача снимка във форум?
Как да определим пола на котенцата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да кача снимка на котката си за разпознаване на пола?
-
Как мога да кача снимка във форум?
За да качите снимка във форум, можете да използвате платформи като прикачи.ком или да качите снимката си във Facebook и след това да споделите връзката в рамките на форума. След като качете снимката, можете да я споделите във форума, като използвате функция за прикачване на изображения. Снимките могат също така да се качват във форум, като първо се качат в хостинг за изображения като snimka.bg, picbg.net и други. След това вземете адреса на изображението от съответния сайт и го поставете между таговете за изображения в полето за писане на темата.
-
Как да определим пола на котенцата?
-
Как да се справя с котка, която отказва да пие вода?
-
Как да реагирам на случаи на стрелба по котки в населено място?
А вечер като си лягам и се намества между краката ми, което хем през зимата ме топлеше, хем не мога да мръдна, много се въртя нощем. И само да направя опит да се обърна на другата страна край - фръцва се и заминава нанякъде. Но като цяло си е същото диване, даже по-зле е станало отколкото като беше малко. Както са казали старите хора колкото по-старее, толкова по-алее. Сега на 5и ще стане на година и два месеца, как си лети времето! Преди дни си игра с една цена от бисквити и й се залепи за опашката. Нямате си и напредстава как се въртя, за първи път я видях да й се вие свят, залиташе после като пияна, едвам я хванах да я махна цената от опашката. После си легна, опъна се и задиша тежко. Ама след 5 минути беше в пълна готовност за нова щуротия. Между другото веднъж даже беше заспала в голямото гюведже, от онези, които я снимах миналото лято как скача от един шкаф на друг. И тръгвам да я взимам отгоре, а тя хубаво се скрила и не я виждам, чудя се какво тежи толкова. И накрая като я видях вътре лошо ми стана, тамън си сменяше козината и си представяте какво беше вътре, учудвам се как не намерихме поне един косъм в манджата после (естествено добре го измих гюведжето). Да не забравя и неосъзнатите опити за самоубийство. Преместихме се и вече сме на... 10 етаж! Обзавели сме се навсякъде с мрежи, но вече им нямам много доверие. А Катеринка нали е любознателна и само да се отвори прозореца и първа! Гледа, ама понякога се е случвало да става много опасно. Веднъж като се качваше на гардероба, прозореца беше отворен назад. И нашата взела да се засилила и скочила на самия прозорец отгоре, но се подхлъзнала и пропаднала между мрежата и самия прозорец. Добре, че тогава влизах в стаята, лошо ми стана! Бързо отидох и отворих прозореца напълно и голям късмет - нашата се уплаши и веднага скочи и изтича в другата стая, а мрежата секунди след това се вдигна нагоре. Така веднъж ми направи номер и в банята - там прозорчето е по-малко и нависоко, но тя може да скочи на 2 метра височина, та и повече. Там също има мрежа, ама от преди, заради мухите. Там също обича да наблюдава, но веднъж взела да си направила дупка в единия ъгъл на мрежата и пак късмет - тъкмо влязох, а тя половината навънка. Та така с Катето, това е по-интересното от последните месеци, въпреки, че всеки ден с нея е приключение. След такъв подробен доклад, сега е ред на данъка!

Остава заклещено между прозореца и мрежата в най-ниската точка, притиска го собственото му тегло, не може да мръдне нагоре и ... 
Скоро и със снимка!