Любители на котки – Тема 85

• 41 433
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
По повод на откритите паразити в котката, споменати по-назад- не изпадайте в паника. Две ,три хапчета по схема, почистване у дома, решават проблема. Разстройството може би е причинено точно от паразита. И глисти са имали моите котки, и тении-лекуваме и всичко е наред.  Simple SmileА това се е случвало само, когато са ми новоприети у дома. Та най-важния извод- влезе ли коте у дома, минава по всички процедури на обезпаразитяване.

Катюшка е пораснала много! Heart Eyes

Mayya, Маца е от рядко срещаните оранжеви женски. Grinning Обикновено са мъжкари.
Сетих се и, че съм виждала на снимка само един трицветен мъжкар.

Както всяка вечер, квартирната Муци ме посрещна. Яде, а после се милвахме. Grinning

# 106
  • София
Та най-важния извод- влезе ли коте у дома, минава по всички процедури на обезпаразитяване.

Катюшка е пораснала много! Heart Eyes

Mayya, Маца е от рядко срещаните оранжеви женски. Grinning Обикновено са мъжкари.
Сетих се и, че съм виждала на снимка само един трицветен мъжкар.

Както всяка вечер, квартирната Муци ме посрещна. Яде, а после се милвахме. Grinning
Ами, рядко срещана. Пред блока има една-почти същата.Не знам мъжко или женско коте е.
Та заплашвам моята, че ако не ме слуша, я сменям.  hahaha 

# 107
  • Варна
 hahaha Говорѝ си, говорѝ!
Муца ми замяука силно отвън преди малко. Отивам да я видя, а тя дебне нещо в храстите и му приказва. Взех фенера и накрая го намерих-врабче, с жълто на клюна. Здраво беше. Ми не можах да се въздържа и ѝ го взех-литна си детето в съседния двор. А тя е нахранена и само щеше да играе. Crossing Arms

# 108
Катюшка, има ли вероятност котето да си е напичало гръбчето на това място на радиатор зимата примерно ?

# 109
  • София
Чувала съм, че чисто оранжевите са почти винаги мъжки, но има изключения. Оранжево-белите са и мъжки и женски. А трицветните са само женски. Ако има мъжки атрибут, не означава, че е истински мъж, а по-скоро, че има нещо сбъркано.  Wink

Скрит текст:
Веднага се сетих за Дидитка. Отдавна не се е появявала в темата. Дали вече си има бебче?

Муца ми замяука силно отвън преди малко. Отивам да я видя, а тя дебне нещо в храстите и му приказва. Взех фенера и накрая го намерих-врабче, с жълто на клюна. Здраво беше. Ми не можах да се въздържа и ѝ го взех-литна си детето в съседния двор. А тя е нахранена и само щеше да играе. Crossing Arms

Калпазанка!  Grinning

# 110
И аз се сетих скоро за Дидитка и за другите момичета.
Защо вече не пишат - Мис Нели, Бу, Фея, Икси, Лейди В?
За Феята ясно, тя няма повече животни, но другите newsm78

Това за оранжевите котки не го знаех.

# 111
  • Варна
Таня, сигурна съм, че знаеш за кое трицветно коте говоря-братчето на едно сляпо коте, предлагано за осиновяване от Летс адопт. Там писаха, че е мъжко и уникално. Grinning
Като говорим за научни работи, и аз се сетих за Дидитка. Grinning

А-ха да снимам Муца, и се заразхождаха хазаите. А тя от тях бяга и се покри. Ей, не обичат котки тук и това е.

Как така Фея няма животни повече?

# 112
  • София
А защо Феята няма животни? Нали за американската Фея Кръстница говориш? Или за друга?

Може би им е омръзнало да пишат в темата.  Sad 

Таня, сигурна съм, че знаеш за кое трицветно коте говоря-братчето на едно сляпо коте, предлагано за осиновяване от Летс адопт. Там писаха, че е мъжко и уникално. Grinning

Сетих се.  Wink

# 113
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте!
Много време не съм се вясвал при вас. Виноват! Cry
Бях ви показвал моята (улична) Роси

Нямаше още две год.навършени и я заплодиха. Като дойде време да ражда изчезна.
Вече 20 дена я няма никаква... сигурно не е оцеляла милата...много ни е мъчно с жена ми Cry
Дали има някакъв шанс? Дано стане чудо...

# 114
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз щях да питам как така Феята да няма животни повече?

На ИКСИ животните останаха при бившия й мъж в бившия й дом. Според мен за Маша, Писанчо и Кичето наистина е най-добре да си живеят там където са свикнали, колкото и да й е мъчно на Вили.

midkoo, може да си е харесала по-далечно място за раждане на малките и сега да е заета с тях. Peace

# 115
Феята се премести да живее в друг град и е дала и котките, и онова красиво, голямо куче на приятелски семейства.
А и тя е споменавала тук, че и мъжът ѝ е алергичен към котки.

Мидко, може и да се върне. Стискам палци!

# 116
опънат,та чак разчекнат   Joy
Много мързел има тея дни  Laughing  Дайте идея какво да му давам за козината,имам чувството че повече му пада  Thinking
Izma,благодаря ти  Hug

# 117
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много сладко опънат.  Heart Eyes
milenka333, според мен това с космите си го внушаваш. От всички косматковци падат косми. Peace

Izma , не знаех за Фея, че така е станало. Sad
Ееее, много ще ми липсват Лили и Рижик. Sad

# 118
adelinda, да, сега като се замисля наистина през зимата постоянно беше до радиатора и спеше и седеше в близост до него. Истината е, че въобще не се чеше и не се е променила по характер, не е унила, което ме кара да отхвърля варианта за гъбички.

Много сладки котенца видях да ги нагушкате от мен! Heart Eyes

# 119
midko, Роси е много сладка!

ти потърси ли я?

Общи условия

Активация на акаунт