Любители на котки – Тема 85

• 42 196
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Ох, момичета, извинявайте, че не пиша за нашите любимци, ама майка ми дойде в къщи и се опита да погали моята котка''-идиотка''. Одра и почна да съска.  Shocked
Бре това животно, котка ли е, змия ли е  newsm78.
А точно майка ми и баща ми я спасиха, после я донесоха при мен.
Само с мен е нежна. Всеки друг- мъж, дете-скача и дере. Не знам вече какво да направя!!! 

Отрежи и ноктите . Ако другите миришат силно на парфюм или други животни може да е агресивна. Да не посягат рязко да я галят , а бавно с ръката първо да ги помирише , после ако даде , малко по-малко .

# 316
  • София
Мерси, adelinda
Aз и нокти трудно режа. Като види ножичката бяга и се крие. Гледам да я щадя, че милото е изтърпяло 5 операции от тумори на млечните жлези.
А майка ми я познава много добре. Оставям я на нея, като ходя по чужбина. Идиотка си е  hahaha

# 317
Здравейте!
Пристигнахме,всичко е наред.Само ако не знаете за вбъдеще-животинките трябва да имат вода от вътрешната страна на клетката.
Котето е доста ошашавено ,обаче почва да се оправя.Много й дойде днес..
Иначе сме от Франция.Решават си проблема много гадно - немаркирано намерено животно има 2 седмици,преди да бъде евтаназирано.А и има много повече закони за защита на животните.

# 318
Някой има ли мнение за д-р Даскалова от Първа частна ветеринарна клиника - Пловдив, защото ме интересува тази оферта http://grabo.bg/plovdiv/za-liubimetza-05urv за реваксинация. Дали да й се доверя, или да отида при д-р Коко, който е лекаря на малкия. При него цената е 30 лв, а в офертата е наполовина. Не знам дали надценката е голяма (при д-р Коко) или се използва по-евтина ваксина (при д-р Даскалова)
Не съм чувала за намаление на някакви здравни услуги (така да го кажем), странно ми е. И ние сме при Коко, не бих го сменила заради по-ниска цена при някой друг (а и той не взема скъпо, според мен не е голяма надценката при него) Peace

# 319
Бюти почина днес.  Cry

Снощи беше добре, хапна, вървя, всичко беше наред.
Днес сутринта беше зле, не се движи, не яде.. пи само малко водичка, душицата ми тя.
Почина, преди да я заведем на ветеринаря.

# 320
Съжалявам Сиси , въпреки усилията, без майка имат малък шанс  Cry

# 321
  • София
Сиси, много съжалявам.  Cry Не съм гледала никога толкова мъничко коте, но съм чувала, че въпреки човешките усилия, не винаги оцеляват без истинска мама.  Sad Направила си всичко възможно, но понякога нашите сили и желания не са достатъчни.  Hug

# 322
О, боже, много съжалявам, Сиси. Но как така изведнъж Sad

# 323
Може вирусче да го е поразило . И моето котенце което давах умря , за един ден се влоши и въпреки, че закарахме в болница и вливаха течности и антибиотик умря  Cry

# 324
Миличката Бюти! Много съжалявам!

# 325
Бюти почина днес.  Cry

Снощи беше добре, хапна, вървя, всичко беше наред.
Днес сутринта беше зле, не се движи, не яде.. пи само малко водичка, душицата ми тя.
Почина, преди да я заведем на ветеринаря.

Много съжелявам, горкичката.. беше тоолкова мъничка, жалко наистина ...  Cry

# 326
  • Пловдив
Жалко за мъничето.

# 327
  • София
Sisi, и от мен най-искрени съболезнования.  Cry

# 328
Благодаря ви, момичета.

Много ми е мъчно и тежко, чувствам се много, много зле.
Ще ми липсва малката ми писанка, душица златна. Дано е на по - добро място там. Sad

Ще се отпиша от темата, защото ми е тежко и не искам, да ви натоварвам, а и когато гледам снимки на котенца, ми става още по - зле.

Пожелавам ви здраве и късмет.  Hug

# 329
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
**Sisi**, много тъжно! Cry Отишла си е малката душица. Sad
Някой ден след време може пак да се върнеш тук. Hug

Момичета, нямаше как да пиша няколко дни. Ако някой иска да гледа форума, списъците с темите и темите, както на снимките в скрития текст, и ползва мозила, да ми пише на ЛС! Peace
Скрит текст:

Не съм плащала данъци скоро, затова засрамено  Blush се коригирам.

От февруари д-р Коко (Пловдив) има апаратура за кръвни изследвания. Пълното кръвно изследване става готово за около половин час и струва 46 лв. Тринадесет показателя се анализират. Виж за ензими пращат в човешка лаборатория. Peace

Общи условия

Активация на акаунт