Любители на котки – Тема 85

• 42 195
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Момичета,а колко струва кастрацията при Карагьозов в Пловдив?
Май май ще е тази седмица ,защото моята принцеса дава признаци на пре-разгонване - отново Sad

# 331
Момичета,а колко струва кастрацията при Карагьозов в Пловдив?
Май май ще е тази седмица ,защото моята принцеса дава признаци на пре-разгонване - отново Sad

E-mail: Д-р Тихомир Карагьозов  t_karagiozov@dir.bg

Град: Пловдив
Факс: 0035932434019
Телефон: 0035932434019
Телефон 2: 00359888332859

# 332
Ех, жалко за мъничето! Sad Не е имало да живее.

# 333
От февруари д-р Коко (Пловдив) има апаратура за кръвни изследвания. Пълното кръвно изследване става готово за около половин час и струва 46 лв. Тринадесет показателя се анализират. Виж за ензими пращат в човешка лаборатория. Peace
Благодарим за информацията. Дано не ни се налага, но все пак е хубаво да се знае Simple Smile

# 334
Малко ни в клин, ни в ръкав в темата ви, но да питам...
Имахме котарак. Умря миналата година през ноември. Понеже беше над 8 годишен мисля, че не бих приела друга животинка някога по същия начин. Бях ужасно привързана към него. Взела съм го колкото шепа. Осем години спеше в спалнята ни...

Отскоро обаче една приятелка само ме ръчка, че ако си взема от улицата някое коте вкъщи вероятно ще му спася живота. Иначе какво - щяло да умре я под някоя кола, я от друго.

Чудех се... ще го обичам ли? Малко смотан въпрос, но...  Embarassed

# 335
Имахме котарак. Умря миналата година през ноември. Понеже беше над 8 годишен мисля, че не бих приела друга животинка някога по същия начин. Бях ужасно привързана към него. Взела съм го колкото шепа. Осем години спеше в спалнята ни...

Отскоро обаче една приятелка само ме ръчка, че ако си взема от улицата някое коте вкъщи вероятно ще му спася живота. Иначе какво - щяло да умре я под някоя кола, я от друго.

Ще го обичаш разбира се , макар и по друг начин . Има си специални животинки , които ни влизат под кожата , по-специални от другите, но няма причина и другото да не го обичаш, може би не толкова силно , а може и повече .

# 336
И аз съм се питала същия въпрос. Никоя животинка няма да замести котарака ти, той е бил специален и винаги ще остане такъв. Не бива да се чувстваш виновна, че ще обичаш и ще се грижиш за друга душичка, просто животът е такъв-едни си отиват и се раждат други. И всички са специални и неповторими. От личен опит мога да кажа, че новото коте ще спечели сърцето ти - ще го обичаш също толкова много, нито по-малко, нито повече, просто ще го обичаш. Дай шанс на още едно специално мъниче Hug

# 337
Здравейте! Много съм притеснена. Имаме котенце на годинка, безкрайно палаво, игриво и диво. От седмица всичко се промени. Лежи, спи, не играе, хапва символично. Отидохме на лекар - висока температура. Биха му антибиотик, за болка и Т. Малко след това живна, но днес след втората доза лекарства, пак е унило.Предупредиха ни, че едната инжекция боли доста. Какво още можем да направим? Дайте малко кураж!

# 338
Само ветеринарят може да каже какво още да се направи. Кураж и надежда малкото да се оправи! Praynig Замисляла ли си се да поискаш мнение и на друг специалист? Ако кажеш от къде си, може би някой ще може да препоръча ветеринар.

# 339
Това е третия лекар, на който го водим.Предните два го изкараха здраво. Водим го в бившия кабинет на д-р Маринов /бивш, защото докторът се пенсионира/- Варна.

# 340
 Praynig Дано да се оправи! Никой не може да каже какво му е, така ли Confused

# 341
  • София

Стефи (нали не бъркам коя си?), много съжалявам за котето!  Cry  Мишо ли се казваше? Спомням си, че беше двойник на Мъро, но нещо името му ми се губи. Взимай смело ново коте. Ще го обичаш не по-малко. Любовта ще е друга, различна, но ще е също толкова силна. Хем ще помогнеш на една душица в беда, хем ще си имаш мъркащо пухче у дома, което да те радва.  Hug

Антония, изследвания правил ли е някой? Трябва да се открие каква е болестта и то възможно най-скоро. Специално за Варна има бял списък в заглавния пост. Избери си някоя клиника, където ще могат да поставят диагноза. И побързай, защото при котките както възстановяването, така и влошаването протичат в пъти по-бързо отколкото при хората.

# 342
Точно от белия списък сме избрали.Казаха, че ако няма подобрение до понеделник, ще пускат кръвни.В почивните дни слагат широкоспектърен антибиотик.

# 343
Здравейте! Много съм притеснена. Имаме котенце на годинка, безкрайно палаво, игриво и диво. От седмица всичко се промени. Лежи, спи, не играе, хапва символично. Отидохме на лекар - висока температура. Биха му антибиотик, за болка и Т. Малко след това живна, но днес след втората доза лекарства, пак е унило.Предупредиха ни, че едната инжекция боли доста. Какво още можем да направим? Дайте малко кураж!

Моето едно се беше разболяло , 1 седмица инжекции и се оправи . По опасно е като са мънички , щом е на годинка , вероятно ще се пребори . Ваксинирай го по възможност като се оправи   bouquet

# 344
Мхм, аз съм, Тан.
Да, Мишо. Той и на име го доближаваше до вашия, и на фасон. Simple Smile

ето

Общи условия

Активация на акаунт