Любители на котки – Тема 85

• 40 951
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте хора, аз искам да ви кажа , че не успях да намеря стопанин за малката Шери, но пък си остана при мен Simple Smile Сега е щастлива котка, даже в момента скача насам натам Simple Smile Та... имам проблем с нея, иска да изподере всичко що има в нас, а това не ми харесва. Та искам да й направя една драскалка - катерушка Simple Smile може ли идеи ....

# 571
  • София
Мая, ти бъзикаш ли се, тва да не е човек, че да го питаш дали ще прави така или не?

Котка се наказва наистина с временно игнониране, ама чак така продължително, просто излизаш от стаята и спираш да играеш с нея - така и в природатата котенцата спират да си играят едно с друго ако едното е прекалило. Ама чак на тъмничен режим, айде няма нужда, нищо няма да разбере така.

+1
Да, имаше бъзик.  Simple Smile Ама повече за да се стресне стопанина.
Тъмничен режим май не предвидих, ама сега ми даваш идея.   Joy Joy Joy

# 572
  • София
, като го питам иска ли храна тича при мен и се търка в крака ми само ако е гладен... Така че, според мен, зависи как го възпиташ от малко. Като беше малък излизахме с каишка и той си вървя по улиците без проблем, а сега като излезем стои само на 1 място и се налага да го нося  Laughing
Разговарят си,  щом го пита за храна, що не и защо е свършил калпазанщината.  Laughing
А и котарак-тюфлек, не иска да ходи, а иска да го носят.  Joy Joy Joy
Не знам какво ми става. От всичко ми е смешно.  Peace

# 573
Колко още катерушки  newsm78 newsm78 newsm78 В хола имаме една голяма (около 190см) и 2 малки, които са за ноктите предимно, някакви кръгчета с топки в тях. В спалнята има катерушка 150см, в офиса има 1 малка катерушка и на 1 ъгъл драскалка, същата драскалка я имам и в коридора. В кухнята само още не сме сложили, но скоро се изместихме в нова квартира и правя цялостен ремонт, та няма как навсякъде  Laughing Laughing Laughing Laughing има около 30, може би даже 40 малки топки и мишки, които като играе с тях вътре дрънчи нещо, както и в този брой включвам едни малки много меки топки в ярки цветове, които обожава. На ден играем заедно няколко пъти по 20 минути #Crazy #Crazy #Crazy аз все си мисля, че е презадоволен от играчки, катерушки и драскалки, но господина си точи ноктите на тапетите ми в хола и сега са целите в дупки, а един направо е разкъсан (залепиха ни ги преди месец).  Laughing Laughing Laughing Като го накажа започва да мяука много дразнещо и на 10тата минута не издържам. Не спира докато не стане по неговото. Понякога като затварям вратата на спалнята  Embarassed Embarassed Embarassed той идва, сяда отвън и мяука много изнервящо и става конфузна ситуацията  Laughing Laughing Laughing Преди време исках да го дам на други хора и след като опаковах всичките му неща се отказах Confused Confused Confused

Колкото до питоните - може би за това тук всички котки се продават, дори тези от приютите Peace като цената не им е ниска  Laughing на мен ми е чудно какъв човек трябва да си и какви психически проблеми трябва да имаш за да знаеш, че в другата стая има малко беззащитно животно, което ще бъде изядено Thinking Thinking А ако имат деца - какви ли ще са пораженията над самите тях? Много хора казват, че те са само животни и не може да ги сравняваш с децата, но ако не ти е жал за малко същество, което го побираш в ръката... Особено пък жени... Като тази, която бяхте дали тук... Явно е била много малтретирана като дете за да не й пука. Четох й и коментарите под снимките с някаква змия увита околко врата й  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

, като го питам иска ли храна тича при мен и се търка в крака ми само ако е гладен... Така че, според мен, зависи как го възпиташ от малко. Като беше малък излизахме с каишка и той си вървя по улиците без проблем, а сега като излезем стои само на 1 място и се налага да го нося  Laughing
Разговарят си,  щом го пита за храна, що не и защо е свършил калпазанщината.  Laughing
А и котарак-тюфлек, не иска да ходи, а иска да го носят.  Joy Joy Joy
Не знам какво ми става. От всичко ми е смешно.  Peace
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy bowuu

# 574
  • Варна
Според вас защо търсят по обяви котенца, евентуално за змии?
Та навън е пълно да "си набереш"! Но предлаганите са обезпаразитени! Или болни мозъци са намесени!

kishaa, то и ние я предложихме Магито с половин уста за осиновяване. Laughing Ясно беше предварително!

# 575

Колкото до питоните - може би за това тук всички котки се продават, дори тези от приютите Peace като цената не им е ниска  Laughing на мен ми е чудно какъв човек трябва да си и какви психически проблеми трябва да имаш за да знаеш, че в другата стая има малко беззащитно животно, което ще бъде изядено Thinking Thinking А ако имат деца - какви ли ще са пораженията над самите тях? Много хора казват, че те са само животни и не може да ги сравняваш с децата, но ако не ти е жал за малко същество, което го побираш в ръката... Особено пък жени... Като тази, която бяхте дали тук... Явно е била много малтретирана като дете за да не й пука. Четох й и коментарите под снимките с някаква змия увита околко врата й  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да не забравяме че и котките са хищници които ги храним с други убити беззащитни същества и ако ти самата ядеш месо ?
Малки котенца на улицата но диви .

Дори има тема в форума : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779151.0;topicrefid=19

Проблем им било да им намират храна на змиите , явно за това котки . Сетих се за друга тема, където момиче в офиса им имало змия и шефа купим мишка да я храни , но змията не я яла и тръгнала да я спасява, после друга мишка и така ..

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 22:47 от adelinda

# 576

Колкото до питоните - може би за това тук всички котки се продават, дори тези от приютите Peace като цената не им е ниска  Laughing на мен ми е чудно какъв човек трябва да си и какви психически проблеми трябва да имаш за да знаеш, че в другата стая има малко беззащитно животно, което ще бъде изядено Thinking Thinking А ако имат деца - какви ли ще са пораженията над самите тях? Много хора казват, че те са само животни и не може да ги сравняваш с децата, но ако не ти е жал за малко същество, което го побираш в ръката... Особено пък жени... Като тази, която бяхте дали тук... Явно е била много малтретирана като дете за да не й пука. Четох й и коментарите под снимките с някаква змия увита околко врата й  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да не забравяме че и котките са хищници които ги храним с други убити беззащитни същества и ако ти самата ядеш месо ?
Малки котенца на улицата но диви .

Дори има тема в форума : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779151.0;topicrefid=19

Проблем им било да им намират храна на змиите , явно за това котки . Сетих се за друга тема, където момиче в офиса им имало змия и шефа купим мишка да я храни , но змията не я яла и тръгнала да я спасява, после друга мишка и така ..

Здравей! Аз САМИЯ почти не ям месо, моя котарак хапва. Ако трябва да убия животно за да се нахраня, то ще стоя гладен. Надали убиват новородени животни за да нахранят няколко други. Не се намираме насред джунгла от това да зависи живота ни. Не купувам малки мишлета за да си играе котарака ми за кеф.

Колкото до мишките за питони - продават се мишки за хранене на питони. Имам познат, които има няколко змии. Не може да искаш змия, а да нямаш 8 лева за 2 мишки.

# 577
Аз не ям месо , но котките ги храня , също познавам хора гледат змии . Има алтернатива да се хранят с убити мишки . Принципно вървя малко по напред в "мисълта", че за мен мишка , котка , пиле или агне , куче или котка все ми е жал . Wink Да не ги съдим токова змиегледачите искам да кажа, а ако изпитват наслада да гледат животното как убива , явно наистина е проблем . Дори харесвам змии , но няма вегетарианки представители на техния род, ако имаше щях да имам  Confused

# 578
Аз не ям месо , но котките ги храня , също познавам хора гледат змии . Има алтернатива да се хранят с убити мишки . Принципно вървя малко по напред в "мисълта", че за мен мишка , котка , пиле или агне , куче или котка все ми е жал . Wink Да не ги съдим токова змиегледачите искам да кажа, а ако изпитват наслада да гледат животното как убива , явно наистина е проблем . Дори харесвам змии , но няма вегетарианки представители на техния род, ако имаше щях да имам  Confused

Става дума за въпросните хора, които взимат котета от други, надяващи се да им дадат дом, а те снимат клипчета как змиите им убиват и изяждат мъничетата...
 Права сте, че ядат убити мишки, но явно душевно болните не смятат това за приемливо - искат змиите им сами да си убият вечерята. Доколкото съм запознат има и замразени мишки, с които се хранят змии... Варианти много, стига да има желание  Peace Не искам да ме разбирате погрешно - и аз харесвам змии. Не харесвам някои от стопаните им! #2gunfire

# 579
  • София
профи-1 , редактирах се и се извинявам! Hug

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 01:53 от MayyaI

# 580
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моля ви се сменете темата  Praynig
Ако има нещо, което ме отвращава и плаши, то това са змиите, в т.ч. хранителният им режим. Sick

# 581
... И тя се бъзикна: като взема една пръчка, щяла да наложи ред и дисциплина. Та Женя се яви на момента.  hahaha
hahaha

...
Да се похваля, че спечелих катерушка от томбола на Нестле Пурина. Предполагам, че ще е някоя мъничка, но все ще е нещо необичайно за Мъро. Чакам с нетърпение да ми я доставят.  Laughing
Честито!!!
А после и снимки на Мъро с новата придобивка, нали?  Hug

Купихме си кантар и най-накрая претеглих Стейсито - по метода аз сама на кантара и после с нея в ръце. Ами нормално си е котето, 3.700 кг. за нейните 12 месеца. Бяха ме притеснили някои коментари от близки и приятели, че била охранена, а тя е с по-дълъг косъм и изглежда по-заоблена.
Ето я и нея:
Скрит текст:

# 582
  • София
Нашият "тулуп" Лари е 5 кг. на същата възраст, но е мъжки де. Има по някоя сланинка в коремната област, но и доста си порасна на дължина и наедря някак последните 1-2 месеца.

# 583
arrival , моята мацата едната сме я гледали няколко лета в селска къща и убиваше мишки , и ги носеше на прага да се фука . Един път 3 ги била наредила и майка много и се радваше . Селския котарак на майка и ги ядеше , един охранен черньо при все , че не е бил гладен .
 Гнусното е , че сме гледали малко коте , дали сме му любов и грижа и някой лъже , че го взема да го гледа, а го дава на змия . Иначе дали човек е убил мишката /котката /пиленцето /по ферми мъжките пиленца не рядко биват убивани за храна на змии /, дали змията сама ще си я убие няма особена разлика . Факта , че ние хората/някои се гнусим от убийството потвърждава моето вярване , че не сме родени хищници и убийци. Иначе моята котка никой не я учил да убива , на тях им е такава и играта , дори не разбира , че е за ядене убитото животно . Змиите , гущерите също могат да са социални и да са привързани към стопанина .

# 584
  • София

Честито!!!
А после и снимки на Мъро с новата придобивка, нали?  Hug

Купихме си кантар и най-накрая претеглих Стейсито - по метода аз сама на кантара и после с нея в ръце. Ами нормално си е котето, 3.700 кг. за нейните 12 месеца. Бяха ме притеснили някои коментари от близки и приятели, че била охранена, а тя е с по-дълъг косъм и изглежда по-заоблена.
Ето я и нея:
Скрит текст:

Супер си е Стейси. Не е пълна. И още е много млада-тича, играе. А с тази козинка е само за мачкане.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт