Любители на котки – Тема 85

• 40 868
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
А, това е извън шегите!!!  Stop Много е опасно! Котката на майка ми , така падна. Не беше страшно, защото е на 2 ет + партер -3 етаж. 

Аз говоря за гардероб, не етажи  Laughing Laughing Laughing в последствие се научи да скача върху спалнята, пак от гардероба.  Laughing Laughing Laughing Laughing не е останал закачен шкаф или гардероб, на който той да не е спал поне месец  Laughing Laughing Laughing сега много го е яд на новаа секция в хола, че е закачена и не може да стигне горе  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 691
Привет, коткопристрастени Simple Smile
Имам питане и нужда от съвет...
Препоръчайте ми добър ветеринар в Стара Загора. (Трябва ми за преглед, че имам съмнения за зъбките и венците на Карина и за кастрация.)
Предишната ми любима Пуфи я водех в Байвет и в последните години в една клиника на Стефан Караджа, но нещо Байвета не ми вдъхна доверие от скорошното ми посещение там, а за другата клиника чух негативно мнение от моя позната и се разрових из нета- имаше доста кофти неща...

Мяу Heart Eyes от Молината и Кари за всички Simple Smile

# 692
  • София
Брех, че красоти на последните страници! Heart Eyes

# 693

Душичка сладка Simple Smile. Благодаря за комплиментите за Масами Simple Smile, бузките му бяха много по големи и беше пухчо, но се оказа, че има вродено заболяване на крачето, което се отключи наскоро и ще го оперират и от лекарствата може би или и аз не знам и отслабна много Sad

# 694
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.............

Само с "Мяу" ли смяташ да минеш? Laughing
РосииииHug Hug Hug да намачкаш хубаво Молинозавърчето  Heart Eyes и КарТинка  Heart Eyes от мен и чичо им Сисо!  Hug

Unreal_ spoko  Hug ще стискаме палци и лапи да мине успешно операцията и Масами пак да напухкавее.  fingerscrossed
Но и да не стане, той пак ще си е твоето котенце  Heart Eyes. Казвам го от опит. Peace

# 695
Profi  Hug Heart Eyes да нагушиш моя приятел  Hug

Поправям се и в края на темата плащам данък, макар с лошо качество Simple Smile

КарТинка http://prikachi.com/images/763/7454763d.jpg

Молинка http://prikachi.com/images/769/7454769Q.jpg

Заведох Кари на вет- в Байвета в крайна сметка. Жената беше внимателна. Измери й температура- малко на границата е, но каза, че може да е от жегите. Коремчето е ок. Мернахме я- 2,400кг- фино чоченце е тя Simple Smile Зъбките също, няма и зъбен камък. Но венците са кърваво червени и мн възпалени и няма да се размине без антибиотик Sad(((
Днес ги обтри с някакво мазило и би инжекция. Утре пак.
Толкова мн я беше страх мишонката, че си скри главичката и не искаше да ме погледне после. А като се прибрахме ме ошамари... за пръв път ми посяга...Тя е адски мило и любвеонбилно котенце... ама й взехме тока с лекарката Simple Smile))

# 696
  • София
Ще опитам да ви покажа нашия мъник Heart Eyes

# 697

Малиииииииииииииииииииииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  loveuuu smile3535 smile3535

# 698
Кали , прекрасеееен е този мъник!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 699
.............

Само с "Мяу" ли смяташ да минеш? Laughing
РосииииHug Hug Hug да намачкаш хубаво Молинозавърчето  Heart Eyes и КарТинка  Heart Eyes от мен и чичо им Сисо!  Hug

Unreal_ spoko  Hug ще стискаме палци и лапи да мине успешно операцията и Масами пак да напухкавее.  fingerscrossed
Но и да не стане, той пак ще си е твоето котенце  Heart Eyes. Казвам го от опит. Peace

Да, разбира се аз го обожавам и винаги ще е така Simple Smile

Божеее какво сладко мишленце, много прилича на моя бандит като беше малък  Simple Smile Hug Heart Eyes

# 700
  • Варна
Меченце този сивичкият хубавец  Hug

# 701
  • София
Благодаря ви момичета,наистина е сладък бебока,още не се е отпуснал съвсем,но и това ще стане.
Партизанското му име е Хеван и е на 2месеца(ако може да ни включите в отбора) Praynig

пп:имам и питанка,може ли да го сресвам отвреме на време newsm78

# 702
  • София

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 703
  • София
А, това е извън шегите!!!  Stop Много е опасно! Котката на майка ми , така падна. Не беше страшно, защото е на 2 ет + партер -3 етаж. 

Аз говоря за гардероб, не етажи  Laughing Laughing Laughing в последствие се научи да скача върху спалнята, пак от гардероба.  Laughing Laughing Laughing Laughing не е останал закачен шкаф или гардероб, на който той да не е спал поне месец  Laughing Laughing Laughing сега много го е яд на новаа секция в хола, че е закачена и не може да стигне горе  Laughing Laughing Laughing Laughing
Извинявай!  Embarassed Embarassed Embarassed Май очила ми трябват вече!  Laughing Laughing Laughing

# 704
Красавец  Heart Eyes Еми като сме тръгнали и аз да си покажа лудата котка Simple Smile  hahaha  Heart Eyes -> Mon Chéri  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт