КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 580
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Привет, привет! /така казва Маша от телефончето на Криси, чете се с руски акцент Simple Smile /.
Маринка, как  е курса ? С тази бабиера и мен ме стресна  Laughing
Жабка, видях ти снимките във ФБ, ЕКСТРА СИ СИ !!!
За хъркането ще си замълча, ама само да вметна, че затова не ми се ходи с преспиване на други места  Embarassed
Луси, тези прелестни сладки с формата на сърце сигурно ще ги сънувам  Wink Обичам сладки и сладкиши с плънка, особено с мармалад  и конфитюче, мммммммммм  Heart Eyes
Коментирахте гъби, та и  аз да кажа,че у дома хич не се тачат. Купувам много рядко и ги правя като гарнитура с ориз. Много тежка храна са, само белтъчини. Виж от въглехидрати не ми става тежко  Mr. Green
Луси, като прочетох преди няколко дни за пуканите чушлета, та и аз вече два пъти правя. Първите не бяха много лютиви, но днешните са барут  Laughing Сложих им много магданоз, софийски копър и чесън. Станаха СТРАХОТНИ  Grinning

# 481
Добър вечер момичета !!! Hug
Къде сте днес , нещо оредяхте..... А.... повече няма аз да откривам деня... Днес по  неотложни причини трябваше да стана рано и реших първа да се разпиша , а то ето  на карък съм.... Laughing
Борянка  Hug много ми хареса  притчата .....Много е реална..... да. има разни хора....
Тану Hug и аз ще ти кажа  като Светалчо за гъбите..... Ти като опитно зайче.... Айде... стига  .... да пази Бог , но белята веднъж става....
Мери Hug радвам се ,че съм ти била полезна в разядката..... Аз постоянно си купувам от Кауфлант по малко люти чушки и така си ги правя. Имам си една кутия само за тях. Свършат ли пак...,винаги присъстват на масата.   
Айша и при нас тази вечер  доста валя ,че и малко  град имаше ... , а след обяд на няколко пъти слънце грее и силен дъжд се изсипва в продължение на половин час  и то беше на няколко пъти...
Сега пак заваля....

Днес съм щастлива ,че след  близо 4 месечно ходене  по мъките с тези бюрокрации  за това ,че все някой не си гледа работата ....Нещата най -после се случиха на първи етап в Пловдив. Сега следва втори етап....в София.... Grinning С ММ отидохме  в едно заведение да полеем случката...
 Спирам ,че гледам и филм.
Приятна и спокойна вечер на всички... !!!! smile3524 1countingsheep

# 482
  • София
Привет красавици! Картинката на Марина ни взе акъла. Направо онемяхме-глътнахме си езика.Това предупреждение да слушаме ли е? hahaha
РИБКЕ, ИВЕ, АЙША Hug Hug Hug Hug
МЕРИ ПОПИНЗ, ние също много обичаме тази разядка, както я нарича Луси, въпреки, че не страдаме от липса на апетит hahaha
БОРЯНЧЕ, няколко пъти прочетох това, което си ни изпратила и лично на мен много ми хареса. Цял следобяд го поглеждам и подреждам приятели и познати в съответните графи-страхотно забавление. Опитайте и вие.
А вчера внучката ми Катерина се загубила. Отишли с другата баба на плаж. Басейнът се намира съвсем близо да тях. Рядом, както казват братушките. Къде е гледала бабата, какво е правила Кати? newsm78По едно време сватята звъннала за помощ. Зет ми веднага хукнал към плажа, след него Елица и Елиа и слава Богу за десетина минути са я намерили. Те и друг път са ходили там, но вчера е имало много хора и затова сватята не я е видяла, а са били много близо една до друга. Горката ми сватя, жива я ожалих, като си представих как се е чувствала. Добре, че Елица е много разумна, та не са се стоварили облаци над главата на австрийската баба. А и аз ходатайствах да не я притесняват. Стига й това, което е преживяла горката. Та такива ми ти работи по света и у нас Simple Smile
Момичета, ако за тази неделя не се организираме за среща, хайде за понеделник, че китките дето ще ви ги нося не знам колко дни могат да издържат. Не ви казвам лека нощ, че може пак да надникна Simple Smile

# 483
  • София
Фло, ужас! Добре че се е намерило детето. А тя инструктирана ли е за подобни случки. Ани от както проговори я бяха десирали да си казва адреса и имената на мама. После и моб. телефон знаеше наизуст. Че тя през деня беше по улиците с дядо си, а той със склероза и забравя.
Предствям си какво е преживяла бабата.
Пуканите чушки са постоянно присъствие в хладилника ни. Дано Памен не се осети, че днесзабравих да купя, старите са свършили.  Embarassed
Тану, за гъбите и аз да помрънкам - опасно е, заслужава ли си риска. То всички гъби могат да се ядат, но някои само по веднъж. У нас много рядко купуваме печурки от магазина и не повече от 0.250 кг за гарнитура към ориз или подобно. 2 -3 пъти взех и кладница от Лидл, но пак са култивирани.

# 484
  • София

Брей, ама аз днес май наистина съм ви стреснала с вида си! Никакви ви е нямало цял ден!  hahaha
Само ИВлин се е престрашила да ми се изплези. Виж каква готина бабка съм сутрин! Ама съм я сложила против злите сили и демони. Да не ни завидят лошите и да се намесят тук.  Mr. Green

Мери, видях ти цветенца много хубаво са цъфнали и как добре стоят на прозореца ти! Курсът усилено продължава. Напредвам, напредвам. Бавно, но славно. Правим упражнения, още сме на Уорд. Другата седмица Ексел. После още една програма и така. За хъркането хич не се плашете   - ще бъде в хор!  Heart Eyes
И аз рядко купувам гъби, защото са тежка храна, а за брани да не чуя. Даже на Влади май не сме му давали въобще. И аз потвърждавам това, дето казва Светлето. Навремето шефката на токсикологията в Пирогов каза същите думи - че тя и колегите не вкусват дори култивирани гъби.

За Жабката у фейса - немам дума -мацка супер и момче бонбон!  Heart Eyes

Айша, Джили сигурно още пътува - бая път е натам. И тук се изсипа като из ведро, гърмя и трещя така, че детето отиде да си легне и викна дядо си да се гушка в него. Сега вече е кротко, но много сиво и мрачно.

Луси, ще ти честитя като си финализира и сделката в София!  Heart Eyes

Борянче, мило, чудна притча четох. Благодаря ти!   bouquet

Ами, Фло  аз съм готова за среща, само че не знам за кога искам.  Joy Не за друго, но чакам някой да ме разходи из провинцията. Пък, дали ще ме огрее никой не казва. Та, ще следя кога е срещата и ще решавам на момента.  Heart Eyes Добре, че всичко е приключило добре с нашето момиче Кати. Не бива да се паникьосва човек и добре са постъпили твоите дечица, Фло.  Heart Eyes

Поздравче за всички!

# 485
Да ви се отчета за днес ,яко вършах ,много работа свърших дори по моите мерки и теглилки...Ще ходя на среща на випуска и бързам да я довърша работата ,но пак ще остане...за мая като се върна ,да не свърши пък.
дете и аз съм губила ,отидохме тримата на море ,решихме да вземем билети за връщане ,ама големия не ще да се качи в претъпкан автобус.Малкия се мушна и замина ,аз останах с пъзльото. после баща им вика ,че съм го обичала повече ,ма  знаете ,че не е така. Вземаме такси ,той реве и си дава парите за сладолед,все едно ще стигнат. Отиваме на автогара Бургас и няма дете. Няма знак и нищо.
Обикалях ,няма ,опрях се на един стълб от лампа и  ревнах.После ударих два шамара на баткото  и както си рева ,гледам на будка за сироп нашия изгубен човек.Ходил до тоалетна и после за сок.На връщане същото нещо ,той в първия дошъл автобус ,ние се молим преди да тръгне следващия да ни качат ,че пак не ще ,а парите са малко ,броени и . и се върнахме три дни по рано. Уплаших се ,като стигнахме ,докато не влязохме в квартирата да видя че е там беглеца ,не ми спря сърцето да хлопа.та мога да си представя какво е изживяване .
А люто правя периодично,хубаво е ,за ценители.

# 486
  • Видин
     И аз по нощите да ви видя! Hug
      Борянката, аз тамън си помислих,че си свършила всичката работа! Wink То няма свършване,особено като има и двор и една камара зарзават! Голямо преживяване си имала!Хем ми е гадно,като се сетя,че и ние сме си губили децата,а хем ми е смешно,като си представя как сте гледали след автобуса и как баткото го е отнесъл. Sad Joy
      Аз съм се губила,като съм била на 6 г.,на Бургаския плаж, в разгара на сезона.Майка и татко имаха приятелско семейство от Битоля ,които всяко лято идваха на нашето Черноморие.Една събота и неделя отиваме до Бургас да ги видим.Леля Драга беше много модерна жена .Тогава хит беше сабото!И не само,че беше модерно и красиво,но и чаткаше,като вървиш.И тъйййй,отиваме ние на плажа целокупно.Обаче на мен акъла ми все в сабото на леля Драга,което остана в квартирата.И решава нашта в един момент,че много я напиня да се курдиса в него.И тръгва към квартирата,обува сабото и почва да прави тегели по тротоара със самодоволна физиономия тип"Някой да не ме е забелязал!"В това време целия плаж е вдигнат по тревога.По радиоуредбата тревожен женски глас съобщава,че се е загубило момиченце тип "мишелинче",майка ми не знаела на кой свят е...Абе,пълна лудница! В един момент някой се чактисва,че може да съм се върнала в квартирата.На бегом се втурват и....отдалеч ме виждат как тегелосвам.Добре,че е бил мъжа на леля Драга да ме спаси,щото иначе съм щяла да изям боя...

Маринче,IT специалистите са много търсени и най-важното добре платени! Ето кой ще взема голяма заплата! Joy А колкото до нощните "серенади",направо съм си Лучано Павароти! Joy
       ,Лусимного се радвам,че половината сте го свършили! Ще чакаме да скъсате лентата на финала!
      Жабката,[color=blue]не разбрах само кой е по-добър манекен- ти или Краско! Видях снимките във Фейса.Ма мнооого готина ![/color]
        Фло,представям си как се е прицепила сватята ти! Shocked Но пък евалла на Елица,че се е сдържала!Пусто мамино и татино възпитание! Grinning
         Айша,Мери,то май всички сме гъбофоби! И у дома не се тачат,ама хич! Я хапнем 1-2 пъти в годината ,я не!
          Малииии,тази вечер има пълнолудие! Аз ще отивам да полудувам,пардон,побудувам! 1countingsheep
           Лека и нелуда нощ от мен,мили дружки! Hug

# 487

Ще се върна утре /пълнолуДие е/[/b]

# 488
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Joy Joy Joy Е , кажете сЯ не сме ли от една кръвна група.
Разсмях се от сърце. Аз нищо не съм загубила , ма дедко.  Laughing
Но , нищо де , брой се от голЕмото семейство са и мъжОВЕТЕ. Mr. Green
Та решаваме с Краско да се разходим в късна доба на хлад.
Приготвихме се и аз изведнъж реших да си взема книжката мойта и на дедко.
Викам , дай да ги взема може да ми потрябват да изтегля пари ако не стигнат за нещо.
И ходихме на въртележки , ядохме захарен памук. Краско се омаза подобаващо и
отидохме към общината , че там има мивки и спокойно мога да го измия и
оправя дрехите му омазани с памука. И к'во ... звъни дедко и вика няма ми документите ,
виж колко пари може да изтеглиш другите блокирай , че ми липсват документите.
От там светкам се , че съм предусетила нещо и влизам в банката , тя е на 30 м. от общината
и прехвърлих от неговата книжка в мойта всичко на банкомата и спокойно го давам от към финанси. Обадих се да го уведома да е спокоен и той и така. Той е убеден , че ги е оставил на леглото в камиона , но ги нямало и вика обръщам всичко сега дано ги открия. Та товааа и ние се помотахме още и е с'а ми звъни и вика сетих се , че ходих на една бензиностанция до тоалетна и може би там съм забра'ил документите. Та звъннал на наши приятели на децата им и момчето отишло и те там били. Някакъв човек ги намерил и ги предал на персонала в бензиностанцията. Даже и парите към 120-130 евро били вътре. Та сега завъртЕл камиона в обратна посока да 'Оди да си ги взима.  Mr. Green
Та всеки ден едни и същи трески ни тресът.  Mr. Green

Росииии , голяааамо честито за сделката.  Hug Сега и софийската да се случи и
да отдъхнеш.  Heart Eyes Не помня дали ти благодарих от името на дедко. Голям елексир е. Hug

Фло , важно , че всичко е с добър край. Аз Краско все за ръчица или очи и на гъзО тургам ,
че после не мога да го издокараме с дедко същия.  Mr. Green

Ивеее , ти затваряш , аз отварям.  Joy

Затъпявам ли , не знам , имах и друго за писане , ма запецнах с историята на дедко.  Mr. Green

# 489
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро!
Малее, колко сте изписали пак - докато прочета всичко и то станало време за ставане! Ама няма да стана преди да ви сервирам кафенцето:

Ха да ви е късметлийски денят! Hug Hug Hug

# 490
  • в малка спретната къщурка

Янче,дано е късметлийски денят ни!
Отивам да се трудя,дано довечера имам време за пред компа.

Тропнете си едно хорце за тонус и настроение. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 491
  • София

Добутро! А, така, по ред на номерата. Янче, Фури,  Heart Eyes

И от мен нещо чудесно за начало на деня!  Laughing

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152079880317234

# 492
  • София
   Добро утро!
   Днес ставам с г..а нагоре,черен ми е света.Нямаме вода,а аз не съм наляла и капчица.В хладилника имам колкото за кафенце в една малка 0,5л бутилчица,но е от църква/светена/Голям грях ли е да я изпия на кафе?
   За губенето,просто не можете да си представите колко съм добра!Такива случки никой друг не може да има. Последното губене на дебитна карта беше сутринта преди да тръгна за срещата в Ст.Загора.Теглех пари,когато Джили ме изненада в гръб.Грабнахме се да се целуваме и прегръщаме и не се сетих да си взема картата от банкомата.Усетих се,че съм я забравила след десетина дни,когато пак трябваше да тегля.Тогава чак я спрях.Нямаше щети,но още не мога да отида да си поръчам нова.
  Но върха на моите изпълнения е сл: Прибирам се/след като съм била и на втората работа/ и на входната врата установявам,че съм си забравила връзката с ключовете в работата.Но не мога да се върна за тях,защото и там няма никой-вече е 21ч. Добре,че колегата ми е стар ерген,та няма кой да му се сърди за вечерните разходки.Отиде,взе ми ключовете и се срещнахме в метрото,за да ми ги даде.И се прибрах с последния автобус .
   Казвайте за светената вода,за да си направя едно кафе за разсънване!Днес не съм на работа,поне с миенето мога да почакам....Ужассссс

# 493
И аз идвам ,Моля!
Добро утро!
Жабче,Янче,Фури,Маринка Яжка! Hug
Е Фури рано рано ме разигра,благодаряяяяяяяяяяя
Жабче, Hugлошото е станало,добре че има ДОБРИ хора и са ви помогнали
Момичета,бъдете истински щастливи и нека късмета да е с вас!
  bouquet

# 494
Яжка  Hugстопи си лед от фризера

Общи условия

Активация на акаунт