КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 580
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Вижте каква съм красотна
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 08:04 от Ivllin

# 496
  • в малка спретната къщурка
Яжка,направи си кафе с водата.По грешка Фурийчо беше изпил цяла бутилка с такава вода.Трябваше да свети до сега,но нищо не му стана.Божеееее,закъснях тотално,но все още се мотам тук.

# 497
Добро утрооо момичетаа Hug

Жабче,Янче,Фури,Маринка Яжка,Иви ! Hug Hug

Яжке - при нас на работата всяка година идва старозагорския  Галактион да пее за здраве и правят курбан ,та раздават на всички участъци и отдели по 1 бутилка  от мин.вода - светена вода.
Еми хората,които правеха ремонта в сградата ни я бяха изпили ,независимо,че пишешще на нея - "светена вода" Grinning
Живи и здрави са си. Grinning

А за това колко съм завеянааа newsm78- и аз на банкомат - много се замота нещо - пише моля изчакайте.
Чаках,чаках и ми писна. Натиснах отказ,взех си картата и тръгнах. Беше към 17.30 ,народа се прибира от работа.Стълпотворение. Нали сме енергийното сърце на Бг newsm78
Чувам,че някой вика - госпожо,госпожо ,госпожата с червената коса Joy Joy- обръщам се - един господин ми маха и казва - ами не си взехте парите от банкомата Shocked- 400 лв.
Олелеее. Благодарих,изчервявах се ,исках да го почерпя ,но ми бе отказано любезно.„
Та има още и "кръстени" хора.
Борянка,Валка - колежки по мотика и агрофитнес. И аз тези дни усилено се трудя.В сряда връзвах домати. Поклоних се на всеки корен по 2 пъти - общо 400 пъти Joy Joy
Вчера валя,че ме отмени в поливането. Но колко трева имааа. Не ми се мисли. Надявам се до неделя да се преборя.

Жабче - добре,че са се оправили нещата Hug Hug
Ама си мацкааа - важиш ,важиш още Grinning Hug Hug

Снощи като никой път си легнах по-рано - към 23 часа.Павел беше у наши познати- помагаше за някакви ел.истории. Обади се ,че ще закъсненее. Аз съм заспала.Събуждам се от  влизане с гръм и трясък и - Мирее - ами този таратор  дето е останал на плота какво да го правя?
Чак след това разбра ,че ме е събудил. А познайте кога заспах при наличието и на това пълно Лудие. А той блаженно си замърка още като легна.
Извод : не си променяй навиците   Grinning Grinning

Лек ден на всички споменати и неспоменати Hug Hug

# 498
  • София
Добро утро!

# 499
И от мен добро  утро !

# 500
  • София
ДОБРО ДА БЪДЕ УТРОТО! ЖЕЛАЯ ОЩЕ ПО-ДОБЪР ДЕН!
Прегръдки за всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ЯЖКЕ, как е кафето със светена вода? Патентовай го Simple Smile

# 501
Добро утро за някои, за други - добър ден!
Както и да е! Спокоен и ползотворен ден да е за всички Hug

Фло, цветето да не е платикодон?

Има го и в синьо.
А глицинията от семена ще цъфне кой знае кога. По-добре пациентката да ти даде коренче.

Жабче, разгледах снимките на Краско манекена! Да ви е жив и здрав, има си го заложено още от сега! Няма какво да му мислите - да продължава и много успех!

Маринка! Ще се караме! Това си е моят автопортрет. По-точно - селфи. hahaha
Снимам си си аз, а друг ми пуска снимките hahaha Joy hahaha Joy
И това ми е селфи - сред природата. И ви казвам "Здрастииииии!" hahaha hahaha

За лютите чушлета - плюс сол, олио, оцет, аз им сипвам малко вода и захар. Убива лютото.

За изгубените дечица нямам думи! И на мен ми се е случвало с голямата дъщеря на плаж. Страшен ужас!!! А пък за внуче да не говорим!
Моя не съм го губила, да не чуе дявол, но като беше на месец и нещо го изтърколих от количката на улицата. И не, че бях виновна - просто количката се разглоби. Не знам как я беше сглобявал баща му. Но толкова много се уплаших, както никога за моите деца.

Яжке, осмели ли се да си направиш кафе със светената вода?

За гъбите какво да ви кажа? Толкова много ги обичам, че ги слагам във почти всяко ядене по малко или повече, зависи какво готвя. Да не чуе дявал, за сега с дегустирането се справям. И да не мислите, че бръстя всичко наред hahaha От най-отровните не берем.

Докато се натутам, станало време за кафе:

Лек ден!

# 502
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Тану, таквиз камбанки имам и аз - и синички, и белички, в момента цъфтят.
Фло-то да Земе да ги наснима тез бели цвекета, чи сЪ изнервих вечИ да ги мисля.

Яжке, много ти съчувствам! Най мразя да няма вода. Ток по-издържам да няма, ама вода - направо луда ставам, като няма. Еле па като не си предупреден да си напълниш някой и друг съд, поне за 00 да имаш. Хайде, за кафе - все ще си купи човек една бутилка от магазина, ама за другите нужди...
Сега всеки ден минавам през твойто Иваняне, (нали е отбит пътя за Банкя), гледам наляво къщите сред зеленото и си викам, мойта Яжка е там някъде...

Вчера беше един прекрасен ден за мойта демокрация... Явор и Ели дойдоха на вилата, цял ден почти им се радвах. Приготвих им любими неща, които са трудоемки и вкъщи не ги правят, а по ресторантите не са така хубави като домашните - крем-супа, пържени тиквички и мляко с ориз за Ели. (Явко не обича). А тя каза: как може някой да не обича толкова вкусно нещо, като мляко с ориз! Вървеше през цялото време след мен, аз съм се навела над печката или масата, а тя ме прегръща отзад през кръста и само повтаря :Ти си най-добрата баба, много си добричка. Е как да не се размаже човек ми кажете...После се разходихме до центъра, купихме си сладолед, споделихме си някои момичешки неща, възмутихме се на някои постъпки на Госпожата, поръчахме си по-добри учители за наесен - пети клас...А бе много хубаво беше, жалко, че толкова рядко я виждам вече.
В другото семейство, с бебето, вече се справят сами, тъй като бебето вече може да излиза навън. Снаха ми е много оправна и самостоятелна и аз сега съм в малко деликатно положение - хем искам да й помогна - да изгладя, да сготвя, да простра - хем пък гледам да не й се натрапвам. Като я питам има ли нужда от помощ, тя казва - не, аз се справям, но ела, ако искаш да ни видиш. 

Луси, дано по-скоро се осъществи софийската сделка, че тогава по-често ще идваш в София и по-често ще те виждаме.

Фури, я кажи Фурийчо поддържа ли си формата? (Теб те видях, ти я поддържаш.)  И аз съм се захванала с тази диета, но моят организъм много скръндзав ще излезе, трудно се разделя с килограмчетата. Joy Joy

# 503
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добър ден , девойки мили!  bouquet
Да се разпиша преди плаж и докато Краско закусва.
Тая сутрин сме дейни , рано станахме , че аз ходих до банкомата да връщам обратно парите по книжките - от мойта в на дедко.  Mr. Green Вече всичко е по местата си.  Laughing
Тая нощ много жега и детенце не спа спокойно , та преди малко стана. Crazy
Днес сме запланували плаж , басейн , през банята в нас , ресторант , евентуално пазар ,
пак у нас и сън.  Laughing Графика направен , остава да се изпълни.  Mr. Green
Светалчо , добре са те зарадвали дечицата. А , дано е по честичко.  Hug
Иве , страхотен маникюр. Hug на испански е маникур , колко и смешно да ми е. Laughing
Айде , че вече сме с банските и дава зор. До довечера.  Hug
Тану , Фури , Яжка , Фло , Янче , Роси , Гъбка и т.н. девойки  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Хубав и слънчев ден!  bouquet

––––––––––––––––––

Виц
Реклама по радиото:
- Чувствате се остаряла? Грозна? Дебела и непривлекателна? Няма страшно! Подарете бутилка водка на мъжа си и веднага ще си върнете предишната младост и привлекателност!

# 504
Лято е...
с дъх на море,
безбрежна синева,
нежност на вълна,
ласка на бриз,
писък на чайки,
зов за Любов...

http://vbox7.com/play:3f54ee3c&al=1&vid=149083

# 505
  • София
Красавици, привет  bouquet Пиша от тръстиката. За днес стига толкова. От работа се гърбавее, не се хубавее. Изчетох ви и сега ще се постарая всички да ви уважа Simple Smile
ТАНУ, не е това цвете. Моето е друго. Grinning На гъбите и аз съм почитател, но освен кладница и култивирана печурка други не взимам, брани от тук там. Миличка, я си сложи очилата, та да видиш, че Марина е сложила моя снимка от студентските години. ВИЦ: Дядо, ти правил ли си селфи? Дядото отговорил: Не сине, с елфи не съм го правил. ЦЕл живот само с тоя караконджул, баба ти го правя Embarassed
СВЕТЪЛЧО, как се радвам на дългия ти пост. И теб, и ТАНУ ви изчетох като роман. Радвам се за всичко добро, което се случва с теб и около теб-децата ти са били у вас, поглезила си ги с мамини и бабини гозби. Прати малко мляко с ориз. И аз го обичам, но не се сещам да сваря, когато сме сами с ММ. Варя по един казан, когато зетко дойде. Браво на оправната ти снахичка. С моята снаха сме се разбрали, че като имат нужда ще викат SOS, а иначе да се бутам-излишно е. Виж, на гости мога да отида всякога. Всяка жаба да си знае гьола, мястото в гьола и реда на квакане. hahahaИначе ще стане пълна лудница. Не се нерви за китката Naughty. Може и да си я виждала, а може и да те изненадам. А по въпроса за смяната на мъжО newsm78 как да го сменям, като е толкова готин. Ще го запиша на фитнес, да вдига тежести, да помпа мускули и нЕма къде да ходи-трЕбе да ме вдигне #Crazy
ЖАБКЕ, добре се организираш, щом хем внуче и деди гледаш, хем и за нас намираш време. МОЛОДЕЦ Simple Smile А след вица си спомних, че като бяхме млади и ММ отиваше по горите на учение, му приготвях разни вкусища ( не, че там не ги хранят, но пусти мерак, съчетан с лИбоФ )Та една от служителките се шегуваше и казваше; к'во се стараеш толкова? След учението като ударят по две ракии и гаргата на гургулица им се вижда Joy
РИБКЕ, а твоя пост ме накара да се размечтая...На 23.06.пътуваме с ММ и внучетата към Слънчев бряг. Тогава ще си тананикам...Ееееееее и замириса на море...
ставам, че ме чакат задачки, а сами не искат да се свършат. Мен ме чакат.

# 506
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ако се интересувате от новата мода в банските костюми, воала:

Скрит текст:

Аз отивам да си купя, че току-виж свършили...

# 507

Светълчо, вземи си най-малко два цвята  Laughing

# 508
Здравейте и от мен.
Рибке!На фона на братя Аргирови ви чета и пиша.
Вече съм на тръстиката,до обяд в къщи бях Пепеляшка.
Тука е голяма горещина и няма кандидати за СТОЛА. Laughing
Хубави ,напоителни постове.Светалчо!Знам че е много приятно да глезиш децата си а при теб и любима внучка.И аз обичам мляко с ориз,но не и сегапрез лятото,пусто много ми е трудно да сваля някой килограм,знам че не може да стане ,но се пъна  и това е-щитовидната жлеза почти съм си я "изяла" откъде да дойдат хормони ,та да ми оправят метаболизма.Днес в почивката попаднах на хомеопатия-комбинация от три Шуслерови  соли спомагат за редукция на килограмите,ще пробвам и ще кажа.
Фло големи перипетии при вас,добре че детенце бързо се е намерило и дъщеря ти е била толкова добра.
Аз дете не съм губила,но Тошко ми е изчезвал за 10 часа и бях в безтегловност-Първи клас на обяд ги пускат и той се грабва да изпраща приятел до Владиславово това е през 3 квартала,все още не познава,града,чакаме ,чакаме ,ревеме ,чакаме и той се,прибира в 20.00 вечерта ни лук ял ,ни лук мирисъл и като ми каза после през какви дерета е минал и се фрезих,но при вида му че жив и здрав изчезнаха и "Макаренко и конското"
Тану,и аз преди не обичах гъби,но като млада булка ММ все искаше гъби с масло на тиган,след години се престраших и сега ядем редовно и на тиган и на каша,но само от магазина печурки.
Жабка,днес пак банкови операции,като оня виц.."Абе въртим едни пари..." Laughing
Но пък графикът ви е моя МЕЧТА.
Светалчо,много въжете по тези бански,а някой го е дръпнал и АХ Laughing
Мери така е и ние сме от ТЯХ
Хайде ,че някой се покашля отвън,няма глас горкият Laughing

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 15:04 от Ivllin

# 509
  • София
СВЕТЪЛЧЕ, тая мода у наше село беше актуална лани... Joy Joy Joy
КОЛЕГА ИВЛИН, спорна работа, ама като ти гледам маникура ( тъй е в Испанско, по Жабката ) по ще ти приляга крак върху крак, в едната ръка цигаре, а в другата, каквото ти е на сърце...  love001
ТАНИТА, как се представихте на надпяването? Слушах, слушах, но нищо не чух по CNN да са казали. Ти си кажи.

Общи условия

Активация на акаунт