- и аз на банкомат - много се замота нещо - пише моля изчакайте.
- обръщам се - един господин ми маха и казва - ами не си взехте парите от банкомата

От най-отровните не берем.

на испански е маникур , колко и смешно да ми е. 

Пиша от тръстиката. За днес стига толкова. От работа се гърбавее, не се хубавее. Изчетох ви и сега ще се постарая всички да ви уважа 
На гъбите и аз съм почитател, но освен кладница и култивирана печурка други не взимам, брани от тук там. Миличка, я си сложи очилата, та да видиш, че Марина е сложила моя снимка от студентските години. ВИЦ: Дядо, ти правил ли си селфи? Дядото отговорил: Не сине, с елфи не съм го правил. ЦЕл живот само с тоя караконджул, баба ти го правя
Иначе ще стане пълна лудница. Не се нерви за китката
. Може и да си я виждала, а може и да те изненадам. А по въпроса за смяната на мъжО
как да го сменям, като е толкова готин. Ще го запиша на фитнес, да вдига тежести, да помпа мускули и нЕма къде да ходи-трЕбе да ме вдигне 
А след вица си спомних, че като бяхме млади и ММ отиваше по горите на учение, му приготвях разни вкусища ( не, че там не ги хранят, но пусти мерак, съчетан с лИбоФ )Та една от служителките се шегуваше и казваше; к'во се стараеш толкова? След учението като ударят по две ракии и гаргата на гургулица им се вижда 

Препоръчани теми