https://www.facebook.com/JaiMcDowallMusic/photos/a.6268482506915 … ype=1&theater

Отдавна не бях пускала антивирусната и ми изкара 212 вируса
Отметнах ги всичките, пуснах ги за изчистване, каза ми да рестартирам - рестартирах и ........ не мога да вляза в нета - няма такава уеб страница!Има скайп, няма Гугьл-хром
Сега, докато ми го оправят ще се мьча тука.Затова няма много да коментирам, че още не мога да свикна, само да кажа,че има вероятност и ние утре да сме на село и косата ми се изправя като си помисля какви ли треволяци ще има! А и за петък 13. Аз съм родена на 13ти и ми върви! Пък и наистина по-важно е,че е петък! 

Да го сложим и него на първа страница, какво ще кажете? 
Помагайте!
Тану, ти няма ли да се престрашиш? 

Абе, много таланти си имаме, няма друг кат нас.
Гледай си кефа и близките хора.
Отказах се и аз от безплатните козметични услуги. Ще ме гледате каквато съм си, натюр 
Къде побра тия 212 вируса, то жив вирус не може да се срещне по улиците и площадите. Всички са си дали среща в твоя комп 

с теб съм за каузата ти.... Аз с раз ги отказах преди 4 години. Оставих си една кутия на едно тайно местенце ,да знам че си имам ако видя голям зор , но така и устисках ,не посегнах към тях . Има още някоя друга за закъсали ги държа. Оказва се ,че ти става по широко около врата с финансите. Светлето много добре е описала всички позитиви. Действай не се отказвай, ние сме с теб !!!!

посмях с тези изрази от филмите ,сетих се за много от тях . Срещнах и един израз ,: "Турското ни кафе е виетнамско. " , а Джили пише че "Турското кафе е израелско " 
голяма поетеса си . Добре си ни описала и много ми хареса...

много е полезен този курс . Аз като работех постоянно ползвах WORD и EXSEL и толкова неща знаех , а сега почти съм ги забравила. може би като си ги припомня , ще се сетя , но не са ми потрябвали. Те са със много възможности , стига човек да ги знае как да ги ползува.
аз често правя твоите шницелчета - пишешки хапки , с подлучено мляко. Много ги обичат децата , но ми е забранено да ги правя , че е пържено. Всичко вкусно е забранено да му се не видеше. 

, но нещо не мога да го публикувам.
радвам ти се, почивай на макс в красивият Мармарис.
мила , възхищавам ти се ,че за всичко намираш време., че и пончо оплела на малката Маичка , а и на половината внучки от КГБ...
Голяма сладурка си....Мача и ние с внучката го гледахме до някъде двете , но на мен много ми се спеше и Ивайла остана сама , та го е гледала до 1 часа. Голяма фенка е на футбола , а и ние, но по- малко.
Идва от време на време един Иванчо , та ММ му дава косачката да коси , а той е доволен много на половинка ракия, а и една Дорче има та идва да ми помага да оплевим тревата в цветните градинки , но трябва да стоя до нея ,че минала година повечето цветя ми беше оскубала, та предпочитам да не ми идва , но тя настоява да помага , че все и давам дрехи , храна ,някое левче. Не е наред много с акъла , но то в това село имам чувството че са останали всички с хлопащи дъски....
та в това село все се намира кой да сложи по едно рамо , но на другото в Родопите ,няма кой, всички са такива като нас. Там ще пада голяма борба.

приятна вечер ,вече си публикувала ...
Подсети ме за прегледите. Да ви кажа вчера как протекоха в работата, че и за се включих. Нали все пак работя там, а други пък не искаха да минат.Препоръчани теми