КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Пак за банските ,има странични ефекти ,на мъжките не знам ,не дават инфо

# 556
  • в малка спретната къщурка
Добра среща!
След традиционния ритуал край масата,вече съм свободна.Днес от сутринта превалява и след работа се мотках само в къщи.Заредих вече и втората пералня и ще си я чакам за финал.
Роси,много ми е странен този холестерол newsm78.Преди години нямаше такава техника, "с много Д-та"  и хората бяха здрави,а сега хиляди изследвания и народа болен.Като отидеш на лекар,няма как да не те изкарат с дефект.Не го мисли холестерола.
Римар,много интересен преглед при вас?Какви ли ще са резултатите?Ще чакам да споделиш.
Рибке,правилно сте направили на вилата.То трябва да ходите там да почивате,а не да садите зеленчуци.Как ми се иска празния парцел до къщата да го няма и да си се занимавам само с цветната градинка,но няма да ме огрее.
Айша,аз също приготвям във фурната върху хартия за печене много неща.Хем да кажа здравословно,хем тавата ми чиста.Миналата вечер правих тиквички,по рецепта на Танита/тя беше я споделила,пробвах и ми хареса/.Тази вечер кюфтетата също пекох във фурната.За компа ти,носи го на доФтор.Когато го натъпча с вируси и моя откача с включване и изключване.
Янче,аз вкарвам вирусите с игрите.Ти от къде ги намираш?
Светалчо,питаш за режима на почивка.Фурийчо е по железен от мен и държи на 75-77 кила.Мания му е да се качва на кантара всяка сутрин.При мен май ламята се събужда и все ми се яде сладко.
Ивлин,познати са ми по вече от фразите.Много ми е приятно да гледам Криворазбраната цивилизация.Направо си ми е в графата"Любима".
Джили,как ми се иска да съм до теб.Мармарис е много приятно място.Пий една бира и за мен.Ще се разплатим на следващата среща. Joy
Габка,райграса расте на всяка секунда.Когато някой каже,че ще сее райграс ,за да не копае.Започвам да му говора за косене и поливане,за да е наясно с последиците..
Мамси,приятно пребиваване при мама.
Фло,приемам предложението ти за колективен агрофитнес.Хем ще сме заедно,хем ще си хойкаме,хем градините пИрфектни.
Борянка,иска ми се да чета стиховете ти.Споделяй ги.
Яжка,всички забравяме какво да пишем,докато изчетем.По важно е,че не се забравяме. Joy
Толкова много писах,че кандидатствам за приза:Най дълъг пост.
НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ЧЕТЕ.ЯВНО НАВАКСВАМ ПРОПУСКИ.

# 557
  • София
Римар, при нас бяха само обикновенните прегледи, пръчки не са ни връчвали. Само това остана.
Луси, направете си изследване в друга лаборатория. Поне тук така правят хората. От ЕГНто е всичко, няма как да сме като 20 годишни.
Танита, забравих предния път - честита награда! Малко, но от сърце.
Фури, защо да е най-дълго - пиши си да има за четене.
Косене, поливане, ливади и китки - не са за мене. Писала съм - продадох парцел в Симеоново за панелка в Дружба 2. Всеки казва, че съм се минала. Ами не съм - мястото само разходи и проблеми ми носеше. А апартаментчето - приходи. Баща ми беше по косенето - само това можеше, нищо че се водеше главен агроном на НРБ. Хич не се хвърляше да прави лехички, да сади и да плеви.
А днес се сетих за забравено, не загубено дете - моя милост. В Търново, където е сега Военното у-ще имало раздадени парцели. Другата местна висша номенклатура се гъзурила да сади и окопава. А баща ми ходел там само да е на чист въздух. Та съм била на 2.5 год, завел ме и ме курдисал на 1 пейка на сянка с книжка - да седя там и да разглеждам. Тръгнал на раздумка при съседите, заигали се на карти и после си тръгнали с колата на един от тях. Прибрал се в къщи, стъмнявало се. Баба ми го попитала - къде е детето. Е, тогава се плеснал по челото - забравил си детето. Взел такси и се върнал обратно. Аз кротко съм си гледала книжката на пейката. Помня, че краката ми бяха изтръпнали, висяха. За компенсация с таксито ми направил обиколка на града - обичах да се возя.
Дълги години се хвалеше с постижението си и кроткото си детенце.

# 558
Е ,та ,то бива кротко ,ама чак толкова...Не се тревожи ,да не мислиш че много ми се копае ,ама като ми  е пред очите..и децата не вземат ,само колкото да ги посрещна ми трябва ,ама как да стои празно...насадила съм дървета ,17 различни и  чакам да пораснат и засенчат ,да не копая...и тогава ще ходя само по купони ,да не вярва човек чак.
Холестерол и  аз си имам и трябва да ходя на проверка ,ама друг път ,те и децата имат ,стига да не е в опасност друго,да е малък още холестеролчо.Иначе прави проблеми,и то големи. Станахме никакви вече хората ...химия навсякъде ,абе не знам ,да не се правя на важна че разбирам.Всъщност копането ,грижите в градината са движение ,това ми е основната полза ,хвърча като  фурия още ,а наборките почиват на десет метра ,но и такава ми е породата май. Всичко е относително ,да завърша за днес философски и лека ви нощ ,мацки ,никакви баби не сме ,това е само прикритие...

# 559
Боже!Спектакъл !Холандия! newsm10 newsm10 newsm68

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 00:15 от Ivllin

# 560
Благодаря на поздравилите ме за първото място! Heart Eyes Hug Two Hearts

Утре/вече днес/ и в неделя, два дни е празника на квартала ни "Аспарухово пее и танцува", нашия хор е домакин, ще изпеем голяма част от репертоара си, има да се "качваме и слизаме от сцената"..... преди "водосвета на отчето- след водосвета", преди официалното откриване- след.... а имаме две-три колежки над 85 години, ама им се пее и не се отказват! Laughing

Понеже имаме нов репертоар, обадили са се на Бони Милчева от СКАТ, чакат само дата да определи и да гостуваме в "Ако зажалиш", а може и да не ни огрее, знае ли човек!
Като си спомня предишното ни участие на 01.07.2011 г., софиянки как ме чакахте на ЖП-гарата и после срещата ни в заведението, как Кари дойде по-рано в България, за да съвпадне гостуването й с моето участие в СКАТ, направо ми се пълни душата и сърцето!  Two Hearts
Чудесни спомени имам, току-що разгледах отново снимките! Дано пак да се случи! thumbsup

И аз имам повишен холестерол и все не се наканвам да помоля джипито да ме "изпрати на проверка"! smile3538

За изгубени деца- преди много години и ние с Дилянчето преживяхме кошмар, както си седим и бърборим в МакДоналдс в центъра на Варна, изведнъж разбираме, че Бори го няма! Да е бил на четири- пет годинки! Ужас! Тя разплакана го търси на първия етаж, аз на втория и в дамската тоалетна...... никъде го няма! Като си спомня и сега ме свива стомаха!
Само след малко Бори излиза от мъжката тоалетна, горд че сам се е обслужил, защото преди дни баща му го е водил там и са влезли естествено в мъжката тоалетна, а ние двете въобще не се сетихме да погледнем там, защото все още влизахме с него в дамската!  Laughing
Не се сещам вече, сигурно сме благодарили на Бог, Богородица и всички Светии, но ни е голяма обица на ухото! Shocked

Лека нощ, стискайте ми палци за утре- "дано на игрището в парка слънцето много да не пече и да се представим добре"! newsm10

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 03:59 от Tani-ta

# 561
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Приятен съботен ден!
Днес ще сме по разходки,защото не става за градинска работа.Само остава да си измислим забавление и да начертаем посоката.Има вероятност да съм на 12 часова нощна смяна още от днес.Ще съм в очакване на обаждане.

[/b]

# 562
  • София
Добро утрооо

Още се протягам , пиейки кафенцето и умувайки - какво да правя, че на обяд имам среща с приятелка.

Айша, уби ме с твоето приключение - много кротка си била, дете за чудо и приказ.

# 563
Добро  съботно  утро момичета !

" Където и да ходите, вземете си само лятното настроение и не го мислете много – времето навсякъде ще бъде с вас. И с усмивка."

Емил Чолаков

# 564
  • София
   Добро утро,момичета!
 Тази сутрин реших да не стана,а се обърнах на другата страна и....сега се излюпвм. То бива спане,бива...но днес поставих рекорд.
  Танче,радвам се на наградите ви.Браво,заслужавате ги.Дано пак да ви поканят в София и пак да те чакаме.Но,аз си спомням изненадата в драконите. Все се надявам да се повтори. Знам,че някои от момичетата имат деца в София и все се надявам да ги нагледат и да се видим!

# 565
                  Привет,момичета!
                  Много четене ,много  нещо!В главата ми е пълна каша,ама ще се пробвам да видя какво точно ми е останало в умната главица! Mr. Green
                  Флоооо,благодарско за минаването през градинката,ноооо......аз си имам ММ - той се занимава с треволяци,цветя,дървета,храсти и каквото се сетите още! Laughing  Моята длъжност е да ги пазя,че постоянно ги мести и не винаги се справям със задачката!Точно за това нямам идея къде ми е белия здравец,че отново му е сменено мястото,а със сигурност знам,че имах такъв.
                  Танче,честити награди и нека финансовата расте всеки път,в който я получавате!Весел празник днес и утре!
                  Джили,и аз съм кандидат за другарче и дано успеем да се организираме ,ако не наесен поне догодина.Сега - приятен фитнес,плаж и други занимания.Събирай слънчице и за нас! Hug
                  Маринка, сигурна съм,че си отличника на курса!Няма начин да не е така - нали си от КГБ! Wink
                  Луси,не си слагай на сърце холестерола , че като ти гледам кулинарните произведения направо си е мъъъничко холестеролче!Кой би могъл да издържи на вкусотийките дето ги слагаш!:lol:
                  Варненки,открихте ли сезона вече?Топнахте ли се в моренцето?
                  Янче,без деца е по-лесно ,но е гадно,че все пак си на работа.
                  Аз вече съм в отпуск и още не мога да осмисля това!Все ми се струва,че ще закъснея за работа. Mr. Green Последната седмица ми стопиха нервичките едни колежки,но поне вече знам точно какво жУвотно стои пред мен!Направо съм изумена от простотията човешка. ooooh! Всяко зло за добро - така поне съм наясно кой,какво и къде!
                  Изчезвам за сега,защото съм по пижама и си допивам кафенцето с цигара!Хич нямам намерение да си увеличавам пенсията точно по този начин. Mr. Green
                 На всички неспоменати и споменати много  Hug Hug Hug от мен!

# 566
  • София
 Момичета, вие свършвате темичката, а аз не мога да сколасам хем да ви изчета, хем да пиша. Май повече чета и не остава да пиша.
Много празници по близнашко време!! Това е хубаво. Губят ми се имена, затова на всички празнуващи весели празници и успешни, красиви и късметлийски дни!!!
 Бебчо ми взема всичкото свободно време. Колко е хубаво по пантофи да отидеш и си видиш внучето.Много е сладък - нали знаете как се учудваш на всяко движение, физиономия и звук.
Тази нощ го гледах да се наспят мама и тати, та сега на мене ми се спи. Въпреки това е хубаво да гледаш бебенце. Спомняш си какво е било с твоите деца, с другите внучета - въобще, незабравими моменти са.
Доколкото разбрах се заформя среща на 21. 06. Ако трябва да купя 2-3 ваучера?? Маринка??
Чета за цветя - и аз съм им фен, но нещо ги занемарих тази година. Фло, индришето ти се е хванало. Ще донеса вкоренени листа от стайна теменужка и някои други...
Няма да откажа някоя чепка сакъзче. Здравец садя всяка година и зимата го загубвам.
 Маринче, само едната роза ми се е хванала, та и пъпка има вече. Другата умря - голяма гледачка на цветя съм. Що цветя съм уморила. Например орхидея вече съм се отказала да гледам. Били много лесни за гледане, но при мен нямат шанс. Каскадните бегонии също. Петуниите ми изгарят на слънцето. Сега садя такива, дето не искат много гледане - ако пропусна някое поливане да не е фатално.
Някой питаше за паразити по цветята -засаждам семена от рицин в саксиите, порастват 20-тина см., отскубвам и засаждам други, ако има още паразите. И щитовидната въшка умира, че тя е много досадна.
За цъфтеж на сакъзите се поливат с разтворена хлебна мая. Цъфтели като луди. Пробвайте /пак някой питаше/.
Много разхвърляно пиша, но мислите са ми при бебчо. Не споменавам никой, че станахме много/ дай боже още/ и да не пропусна някой.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquetВсички!!!

# 567
Ехооо, срещички, аа?  Пак пропускам - то аз все през 2, през 3 се класирам ...

Къде сте - черпя

Има за всички пожелали, вземайте си  -

Скрит текст:

Маичка-съкварталке, радвам се ,,да те видя тук'', макар и толкова отдалеч ...

Тук при мен гледат мач, лее се бира и е ужасно шумно ...

Май не ми е тук мястото, ами да се ориентирам към стаята и креватчето ...

Лека нощ и да спите в кош.
Да сънувате това, което ви е най-на сърце ...
До скоро.

# 568
  • София
 Джили, защо да не ти е там мястото? Я си пийни биричка,  леглото ще те чака. Като се върнеш ще направим среща в твоя чест.
При нас нищо ново и интересно - вали, май застудява. През деня се мотах по центъра, нищо не си купих.

# 569
Светалчо, страхотни бански! Успя ли да си купиш?

Мери, от къде ги изкопа тия момчетии?
А аз  си мислех, че Борат е гол hahaha
Скрит текст:

Фло, няма да се караме за снимката. Явно си приличаме като близначки Joy hahaha
Ти за това ли се отказа от разкрасителните процедури? Да ни си загубим приликата! Joy
А за цветето продължавам да гадая. newsm78

Джили, като чета с какъв кеф описваш Мармарис чак ми се ходи и на мен. Но и аз, като ТМ не обичам
морето. По-точно - курортите. Уморяват ме хората, глъчката, жегата......

Маринка, според... както..... снимката....вече ставаме тризначки hahaha

Танита, честита ви победа! Заслужена е!

Борянка, чудесно стихотворение! Hug Мен не ме бива по стихоплетството, въпреки че понякога се налага да "съчинясвам" по нещо тематично за децата от ДГ.

Айша, наистина си била уникално дете! Друго някое е щяло да се стресне, да плаче, да обикаля...

Мая, сега имаш най-прекрасното занимание! Наистина е удивително как всеки звук и мимика на бебетата ни карат да преоткриваме света!

Да ви призная, аз не знам какъв ми е холестерола. Не съм си правила никога изследване. Много съм небрежна. И за диабетния профил се мотая... Трябваше да ходя рано пролетта, а аз само се размотавам.

Лека и спокойна нощ на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт