Навярно от многото влага розите са с огромни цветове-16-18 см. в диаметър. Цветната ми градина е тревясала, но нямах време да се боря с плевелите. Почистих терен за гергините и ги насадих най-после. А какви лилиуми имам-красота. За сега са цъфнали 3 оранжевожълти и 2 винено червени, а има да цъфтят още много. Бялото цвете, което възбуди любопитството ви се е приготвило да цъфти. Като прецъфти, ще раздавам. Е, кажи-речи това свърших. ММ насади няколко корена домати и лук. Да се радват внучетата. Обичат да берат домати, краставички, тиквички. Още нямаме тренинг, та се поуморихме. Спретнахме една скара, обядвахме, починахме си и се прибрахме.МАРИНКА, стягай се да садиш гергини. Няма само аз да се гъзурча
След интелектуалната умора ще ти е добра малко агрофитнес 
МАИЧКААА, радвам се да те видя сред пишещите посестрими. Не се тревожи. Имаш само извинени отсъствия.
Как се държи Теодор? Дали ще дойдеш на срещата на 21.06?ИВЕ, не можах да гледам Холандия. На вилата още не сме сложили Булсатком, но и това ще стане, като се върнем от морето.Ще гледаш ли Англия Италия? Дръж топлото там, на морето, че другата седмица идваме с внучетата.
Виж какво прави Коста Рика 
ЯЖКЕ, добре си си починала. Изпълнила си 50% от условието за красУта

РИБКЕ, и аз се пробвах да навия ММ да не се разправяме със зеленчукопроизводство, но той извади много силен коз-правел градина заради внучетата. Тя, нашата градина е 10-12 квадрата

РИМАРЧЕ,чета те и се радвам, че не споменаваш тУтУнЯ. Дръж се миличка!
В края на годината, като раздаваме Оскарите, ще те наградим като Най-волева мацка
.Абе вас да не ви готвят за космонавти, та ви гледат с тия пръчки на НАСА? 
ФУРИЙКЕ, как можеш да пишеш такива неща?
Можело да не се чете. Всеки по-дълъг пост го чета все едно е бестселър. АЙША, и аз ще кажа като Боряна: То бива, бива кротко дете, ама чак пък толкоз?

БОРЯНЧЕ
к'ви са тия папарашки снимки. Момичета, хайде да се разпознаем коя коя е 
ДИДИА, що се кОсиш с разни там колежки-недоразумения. Накажи ги с презрение и ги остави да се развиват.
ТАНИТА, ще се радвам, ако ви поканят в Скат. Направо си е за гордост
Закъсняла съм да ви пожелая успех днес, на празника на квартала ви, но вярвам, че не сте се посрамили.А СЕГА СЕРИОЗНО ЗА ХОЛЕСТЕРОЛА.
ЛУСИ, ами аз като гледам всички сме от един отбор.
От две години и ние с ММ пием Крестор, но тук не искам да пиша за медикаментозно лечение, а за една рецепта на проф. Мермерски, за справяне с холестерола.
Сварява се зрял боб само с вода и малко сол. Без нищо друго. Всеки ден се яде по една купичка, когато искате-сутрин, обед, или вечер. Това се прави един месец. После холестерола ни беше 4.2 и 4.4. Известно време не пихме Крестор, но после пак го почнахме. Тази година не сме си правили проф. прегледи. Ще стане наесен.
Аз май ще кандидатствам за Оскар за най-дълъг пост. Фурийка, ще те конкурирам
Лека нощ!ПП ДЖИЛИ
Наздраве!!!АЙША, писали сме заедно

ТАНУ, е, не мога да не ти отговоря. И това цвете не е. Моето е друго

Хайде отново ЛЕКА НОЩ!
, в банята ,
обядвахме и реших да ходя малко на зей пазар ,та се прибрах в 19 часа. Купих си една туника , клин 3/4 и разни джунджорийки... 

Дано днес времето не ви провали мероприятието.
После ме бяха нарочили за талисман. Първият ми кабинет беше на стадион Васил Левски, на централния вход, та не беше никакъв проблем да присъствам на всичките мачове на националния ни отбор по футбол, задължително бях с бялата престилка и с едно медно котле им поливах вода. Ритуалът винаги се спазваше до последната подробност. И наистина, щом бях на стадиона-побеждаваха, само веднъж не отидох и паднаха. Разбира се, случайност, а кой знае