КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Привет красавици! Прибрахме се тази вечер от село и ето ме при вас. Да рапортувам какво заварих и какво свърших. Розите ми цъфтят като за световно. Невероятна красота. Имам 2 вида бели. Едната си е обикновена бяла, а другата е сватбената роза ( wedding rous )-бяла, а средата и е много нежно розова. Докато е на пъпка е прекрасна! Имам много наситено жълта. Мисля, че се казваше Сан Себастиян. Имам и Мистър Уинстън-тъмно червена и много ароматна, имам една много интересна- на пъпка е оранжева, а докато прецъфти става светлорозовожълта. Имам още тъмно розова, светло розова, цикламена и бледолилава. Имам и двуцветни-бяла с розово и светлочервена с бяло. Търся много усилено Черна магия. Това е най-тъмночервената роза, почти към черно, като кадифена е и е най-ароматната роза. Ако някой я има, да свирка.Изрязах над 120 прецъфтели розови цвята. Каскадните ми рози са от двете страни на портата и те много са пораснали. Надявам се догодина да се срещнат над вратата и да образуват кеф ти австрийското, кеф ти българското знаме hahaha Навярно от многото влага розите са с огромни цветове-16-18 см. в диаметър. Цветната ми градина е тревясала, но нямах време да се боря с плевелите. Почистих терен за гергините и ги насадих най-после. А какви лилиуми имам-красота. За сега са цъфнали 3 оранжевожълти и 2 винено червени, а има да цъфтят още много. Бялото цвете, което възбуди любопитството ви се е приготвило да цъфти. Като прецъфти, ще раздавам. Е, кажи-речи това свърших. ММ насади няколко корена домати и лук. Да се радват внучетата. Обичат да берат домати, краставички, тиквички. Още нямаме тренинг, та се поуморихме. Спретнахме една скара, обядвахме, починахме си и се прибрахме.
МАРИНКА, стягай се да садиш гергини. Няма само аз да се гъзурча hahahaСлед интелектуалната умора ще ти е добра малко агрофитнес Joy
МАИЧКААА, радвам се да те видя сред пишещите посестрими. Не се тревожи. Имаш само извинени отсъствия.ylinfant smile3541 Misc Baby BottleКак се държи Теодор? Дали ще дойдеш на срещата на 21.06?
ИВЕ, не можах да гледам Холандия. На вилата още не сме сложили Булсатком, но и това ще стане, като се върнем от морето.Ще гледаш ли Англия Италия? Дръж топлото там, на морето, че другата седмица идваме с внучетата. Simple SmileВиж какво прави Коста Рика #Crazy
ЯЖКЕ, добре си си починала. Изпълнила си 50% от условието за красУта 4470
РИБКЕ, и аз се пробвах да навия ММ да не се разправяме със зеленчукопроизводство, но той извади много силен коз-правел градина заради внучетата. Тя, нашата градина е 10-12 квадрата hahaha
РИМАРЧЕ,чета те и се радвам, че не споменаваш тУтУнЯ. Дръж се миличка!  bouquet В края на годината, като раздаваме Оскарите, ще те наградим като Най-волева мацка newsm10.Абе вас да не ви готвят за космонавти, та ви гледат с тия пръчки на НАСА? smile3533
ФУРИЙКЕ, как можеш да пишеш такива неща? newsm78 Можело да не се чете. Всеки по-дълъг пост го чета все едно е бестселър.
АЙША, и аз ще кажа като Боряна: То бива, бива кротко дете, ама чак пък толкоз? rotfImbo
БОРЯНЧЕ Hugк'ви са тия папарашки снимки. Момичета, хайде да се разпознаем коя коя е newsm78
ДИДИА, що се кОсиш с разни там колежки-недоразумения. Накажи ги с презрение и ги остави да се развиват.
ТАНИТА, ще се радвам, ако ви поканят в Скат. Направо си е за гордост smile3525 smile3501 Закъсняла съм да ви пожелая успех днес, на празника на квартала ви, но вярвам, че не сте се посрамили.
А СЕГА СЕРИОЗНО ЗА ХОЛЕСТЕРОЛА.
ЛУСИ, ами аз като гледам всички сме от един отбор.
 От две години и ние с ММ пием Крестор, но тук не искам да пиша за медикаментозно лечение, а за една рецепта на проф. Мермерски, за справяне с холестерола.
Сварява се зрял боб само с вода и малко сол. Без нищо друго. Всеки ден се яде по една купичка, когато искате-сутрин, обед, или вечер. Това се прави един месец. После холестерола ни беше 4.2 и 4.4. Известно време не пихме Крестор, но после пак го почнахме. Тази година не сме си правили проф. прегледи. Ще стане наесен.
Аз май ще кандидатствам за Оскар за най-дълъг пост. Фурийка, ще те конкурирам Simple Smile Лека нощ!
ПП ДЖИЛИ Hug Наздраве!!!
АЙША, писали сме заедно Simple Smile
ТАНУ, е, не мога да не ти отговоря. И това цвете не е. Моето е друго tooth
Хайде отново ЛЕКА НОЩ!

# 571
Момичета бързам да се класирам , че днешният ден отиде...
От сутринта се каня да пиша , но то от хайманосване ,време не ми остана.
Сутринта ,,,,,,,кафе и тръгнахме с ММ да направим един преход през парк Лаута. Не е далеч от нас. Много е приятно там ,че си е гора и много зелено. Ходихме около 1,30 часа . После в къщи , свърших малко слугинска работа  newsm79 newsm28  food002 1dishes, в банята ,  bath обядвахме и реших да ходя малко на зей пазар ,та се прибрах в 19 часа. Купих си една туника , клин 3/4  и разни джунджорийки... Laughing
Джили  Hug почивай си активно , давай на душата каквото иска... Laughing
Танитка , честита победа !!! Все така  да сте !! Успехи и на днешните и утрешните ви празници "Аспарухово пее "!
Майче, най-после се появи на хоризонта. Какви приятни и хубави емоции си имаш. Колко е хубаво когато мирише на бебче. Цункай му розовите петички от мен kiss
Айша, така се смях  ,как баща ти  те е забравил..., а ти каква кротанка си била... ,направо детето чудо... Laughing
Казваш ми да си направя повторни изследвания. Ще ги направя ,но  към края на месеца . Тази лаборатория ,която правя изследванията се счита за една от най-точните в Пловдив.
Като гледам , младите масово имат завишен холестерол. Зет ми и той е с завишен. За нас както и да е , на години сме , младите да нямат ...
Фло сигурно овърша всичко на вилата.
Ние с ММ утре ще ходим на вилата за два дни. То днес след обяд валя порой , сега пак заваля , та  ще видим каква ще я вършим утре... ,но ММ си е наумил да ходим и аз нали съм послушна , тръгваме... hahaha
Видях снимки на  Кремчето във Фб ,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Вяла се е из Френско... Много хубави места са посетили...
Момичета , пак няма а ви спомена всички , но така ми се спи ,че спирам.
Лека и спокойна нощ казвам  на всички и ви поздравявам   с песента " Зора е"....за утре сутринта да си я чуете... Grinning

">#t=21[/video]
Фло Hugписали сме заедно..... Браво на вас , свършили сте много работа.Радвам ти се за розите. Голяма красота са. Аз имам тъмно червена кадифе, но ти сигурно искаш още по тъмна...
Непременно ще го направя това с фасула. Благодаря ти... !!
Лелееееее каква буря на вън ,ужас ,дъжд ,вятър... гърмежи...
хайде лека и мека   love001

# 572
                 Що ли пък реших да надникна по нощите  Laughing та сигурно ще сънувам бялото цвете на Фло! Wink
                 Я да пробвам и аз - Фло това ли е цветето???
Скрит текст:

Иииии лека нощ! smile3524

# 573

Добро утро ,мили приятелки !!! Hug
 Поднасям ви кафето и тръгваме за вилата.

През ноща при нас беше потоп.... Нещо ужасно и страшно . Водата  протече през прозорците ,макар и да е ПВЦ дограма. Обирах водата по пода. Цветята като ги гледам , направо ги е смачкал дъжда. Котката се изплаши от светкавиците и гръмотевиците , тича и ръмжи от страх и накрая се скри под дивана ...  Срещу природата сме безсилни.
Момичета ставам да се оправя и да тръгваме , да видим  как е положението на вилата.
Хубав ден !!! Kissing Heart lovekiss sun sun sun

# 574
Привет в неделя, момичета!  wavey

Благодаря от сърце за поздравленията за двудневния ни празник на квартала, ние на шега му казваме "СБОР-а"! Heart Eyes Hug Two Hearts
Благодаря ви и за пожеланията за успешно представяне! Случи се! thumbsup
Скромно казано, представихме се дори над нивото си! Joy

Преди сегашната ни диригентка, хорчето ни се е ръководело от мъж, който сега ръководи ученически духов оркестър в гр.Долни Чифлик, на трийсетина километра от Варна. Вчера и те участваха с изпълнения на празника. Дори ни свириха на три от нашите песни, без да сме правили репетиции се получи страхотен синхрон!
Свирят децата, пеят бабите! Голяма работа бяхме! Laughing
Като засвири тази ми ти духова музика, като "задумка тъпана", като ме "хвана нещо за гърлото"....... ахаааа да се разрева!  tooth
После споделих с колежките, всички сме били "на едно дередже", явно ни е обзел някакъв сантиментален спомен от манифестациите на 24-ти май! Laughing
Хубаво беше, не се изживява всеки ден такова нещо! tooth

После седнахме около масите под тентите на биричка, кебапчета и картофки и гледахме другите участници, че като заваля един проливен дъжд към 15.30 часа, вятър..... лятна буря!
Отложиха участията за днес в късния следобед, че преди това си има програма.
С дядо Стефчо се прибрахме с такси, мокри до кости, както бяхме под тента, направих салата и пихме по ракия "профилактично", да не се изпоразболеем и днес сме пушки!
Като се наобядваме, пак сме на празника, само да не завали!
Празника днес ще приключи с концерт на БТР, не съм ги слушала на живо, дано времето да е с нас! thumbsup

Чета ви с мерак, радвам се на градинарките, на цветарките, на кулинарките, на екскурзиянтката, на курортистката .... и особено на най-младите бабчета! Heart Eyes Hug Two Hearts

Живи-здрави, че пак ме "хвана нещо за гърлото!  newsm10

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 10:04 от Tani-ta

# 575
  • в малка спретната къщурка
Добър ден!
Станах рано,но пак легнах,колкото да си размътя главата.
Небето се е прихлупило.Мрачно е.Разходих се сред цветята.Порадвах им се.Набрах си букет карамфили за вазата и хващам ютията.След вчерашната разходка,днес ще си стоим в къщи.Трябва да си почина,защото довечера съм на 12 часова нощна смяна.

Прекрасен неделен ден Ви желая!
[/b]

# 576
  • София
Добро утро момичета,от близо и далеч!

Благодаря на ЛУСИ за кафето и жизнерадостната картинка. От мен - ириси, за настроение. Имам и такива, но вече прецъфтяха, а сега жълтите цъфтят. Красиви са! Леле Луси, потоп е било при вас. Ние затова вчера се прибрахме, вместо днес сутринта. И над наше село като се смрачи, като засвятка, та ни пра дъжд из целия път. Свършихме, каквото свършихме и беж към дома. На вас желая спорна работа, редувана с приятна почивка и подобаваща напитка Simple Smile
ДИДИА неее, и това цвете не е tooth Имам го снимано, ще ви го покажа, ако се срещнем на 21.06.
Предположенията могат да продължат Joy
ТАНИТА, и аз съм от ревливите-филм да гледам, деца на сцена, възрастни хора, стихове да чета, все нещо и мен ме хваща за гърлото. И не само ме хваща, ами си и поревавам. На мокро място са ми сложени очите newsm45 Дано днес времето не ви провали мероприятието.
Сега съм по-кратка, че ме чака КПП-то. После пак Hug
ПП ФУРИЙКЕ, е ненадмината си по създаването на настроение. Пиша и слушам. После ще танцувам, а още по-после ще готвя, ще пусна пералната, а след нея и мен ще ме чака ютията. Проза, съпроводена с музика. Така е по-леко. Hug

# 577
  • Кубрат/ Пишурка
 Хайде и аз да се отчета набързо!
Тази сутрин се прибрахме от село. Не беше толкова страшно! Бурята от петък в Кубрат през Беловец е минала само като дъжд.Нямаше поражения. Вързахме лозето, ММ го опръска, после окоси райграса.Имаме тъкмо 5 корена краставици hahaha, ама Гергана, та аз ги вързах. На лука му теглихме по една майна - после ще го търсим из гюрлюка. И това май! И моите лилиуми са нацъфтели и в трите ми градинки. А това, дето го е показала Дидия за сега само е избуяло, но дори пъпки още няма - така и не му знам името! Розите ми останаха 2 - тъмночервена и една според Фло - много интересната Joy До миналата година имах и бяла, но какво и стана newsm78 изсъхна! Тя беше много стара, още свекърва ми я беше садила, значи около 20 годишна! Сигурно и е минало времето!И трендафилът ми е цъфнал.Градинската ми хоя е направила едни хурки - по 2 м. ама още не е цъфнала, само невенът цъфти.
 Майче, завиждам ти - така искам да ми замирише на бебенце! Това е най-сладката миризма!
Аз съм още една седмица на работа, после една седмица - отпуска, после пак две седмици на работа, че имаме съвет и матури и като изляза на 14 юли - чак на 1 септември съм на работа!
 Танче, честит сбор!
Фло,превари ме Hug И аз имам ириси, но моите отдавна прецъфтяха. Започват да цъфтят първо белите, после сините, а накрая всички пъстри.
И мен ме чака КППто и затова ставам. Лек ден!

# 578
Здравейте момичета!
То станало обяд.
Аз вчера свърших КПП-то-пране,чистене готвене гладене и днес съм вятър ме вее....
След вчерашният дъжд,днес е облачно и хладно и май така щяло да бъде една седмица,това лято не може да си намери място.
Фло снощи гледах Уругвай  Коста Рика,взех си дозата хубав футбол,браво на Костариканците,като моторетки бяха.Но за Англия и Италия нямах  сили и заспах
Я чакай и аз да пробвам с бялото цвете

Луси приятен  релакс,гледайте повече да почивате и по малко да косите.
Фури дано да е леко 12 часовото дежурство,но какво ще му е леко ,като не си в къщи.
Другата седмица ще имаме среща във Варна ,познайте с кой-Канадската пчеличка,който има желание и се намира във Варна да заповяда-в четвъртък,от 11 часа пред Козирката в Центъра,от там на бира и риба на Крайбрежната алея.
Приятно мързелуване и слугуване
hahaha

# 579
Хей момичета,сега разбрах днес е видовден.Прието е, че на този ден не трябва да се подхваща никаква работа, за да не се разгневят светците градушкари.
от Борислав Геронтиев
„Като празник от българския народен календар Видовден винаги се празнува на 15 юни. Като празник от календара на отделния човешки живот Видовден спада към така наречените подвижни празници – за него няма точно определен ден от годината и от човешкия живот. Понякога човек се заблуждава, че такъв ден – Видовден – няма. Понякога човек се самозалъгва, че Видовден няма да дойде. Рано или късно Видовден идва. И като дойде Видовден, вижда се грехът ни и ни се търси сметка за него. Много неща съм забравял в живота си. Никога не съм забравял, че има Видовден.”

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 11:12 от Ivllin

# 580
  • Кубрат/ Пишурка

Иви, те тези светци май отдавна са разгневени Joy
Фури, пуснах си Милица и Асен и да ти кажа, винаги ги слушам с едно двойствено чувство.Май и друг път съм писала - с Асен сме учили заедно в Шумен. Той беше един курс след нас, но беше в нашата компания, че ходеше с наша колежка, за която после се ожени. Имаха чудесно семейство и дете. Имаха общо предаване в шуменската ТВ. Бяха много задружни до.....появата на Милица, която е доста по-голяма от него. Магия ли му направи, съдба ли е, но казват, че нямал очи за никого другиго! Признавам,че са страхотен дует,но....

За холестерола - уж и моят е завишен, Ако и да не ям мазно. Бих пробвала бобеното лекарство, ама ми действа зле на стомаха, пък и много музикално,бееее Joy

# 581
  • София
ИВЕ, и това цвете не е Joy За Испания, онзи ден много съжалявах, без да съм ги гледала. Вчера бях за Мексико, но Коста Рика наистина бяха много пъргави. Взех да си мисля, че съм на карък за отбора, който поддържам, но вчера каръкът се разби. Подкрепяхме Италия, даже резултата предсказах( нали съм зодия Рак-усещам ги тези неща) Така, в 1994 пожелах на нашите национали да играят на рождения ми ден, а те се смеят и питат: А кога си родена? Казвам: На 13.07 ( бях чела програмата и видях, че на рожденият ми ден се играе полуфинал), та затова, това им пожелах и то взе, че стана footballПосле ме бяха нарочили за талисман. Първият ми кабинет беше на стадион Васил Левски, на централния вход, та не беше никакъв проблем да присъствам на всичките мачове на националния ни отбор по футбол, задължително бях с бялата престилка и с едно медно котле им поливах вода. Ритуалът винаги се спазваше до последната подробност. И наистина, щом бях на стадиона-побеждаваха, само веднъж не отидох и паднаха. Разбира се, случайност, а кой знае newsm78 Simple Smile
ЯНЧЕ Hug и целувки на Анджи. Четете ли задължителните книжки, или повече ви се играе?
Пиша и гледам репортаж от Пловдив. Апокалиптично е било. Потоп. Добре, че няма жертви. Хората казват, че е било ад под небето. Какво мисли тази природа? До кога така???

# 582
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Интересно.. newsm78 писах, публикувах ...пък ..къде отиде newsm78

# 583
  • София
   Привет! Привет!
   Луси,сега гледах вашия потоп.Страшно е било.Не може да няма поражения в градините.И при нас вчера се беше стъмнило,чуваха се мнооого далечни гръмотевици,но ни се размина.
   Флорче,много ми е драго да чета за твоята градинка.Нали знаеш,че китките са по-красиви и миришат по хубаво в родния край! За бялото цвете предлагам да видиш дали го има тук:https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0 … =1280&bih=637
    Момичета софиянки,моля кажете ми, къде мога да заведа Вики през август.Театрите и цирка са ваканция.Освен зоолог.градина друго има ли.Тя иска театър и цирк,обещала съм.Но не вярвах,че ще дойде чак през август и сега се чудя.
    Събора в Брезник  е на Видовден и винаги е в последния неделен ден на юни,но като дата е подвижен.Вероятно това е по стар стил. Много се тачи по моя край,както и св.Петка.
    Момичета, по-късно ще пиша пак.

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 13:24 от Яжка

# 584
  • София
Яжка, Видовден е днес !

Общи условия

Активация на акаунт