КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ЯЖКЕ, и теб ще те разочаровам. Станах разногледа от толкова много цветя, но МОЕТО ЦВЕТЕ ГО НЯМА hahaha hahaha hahaha.  Остава да ви донеса букет, на срещата на 21.06, въпреки, че аз много трудно късам цветя от градината си. Дано срещата да е в по-късния следобед, та да успея да се върна от село и да дотичам при вас. Отивам да полегна, а после ще видя с какво ще се забавлявам 1ironing knit smile3552 book

# 586
  • в малка спретната къщурка
smile3532 smile3532 smile3532

# 587
 Здравейте, готини момичета!
Преди малко се прибрах от Агро-то....ииии   ми се плаче.... Twisted Evil
Преди една седмица ( в петъкА) си взех отпуск, та да си навържа доматите, окопам тревата и набера граха ( дето е с оформени зърна). Тогава видях, че на доматите корените имат заболяване.Отрупани са с плод, а стъблото започва да чернее.Напръсках ги с три вида пестициди ( за по- сигурно).
Дойде ММ да си ме вземе с колата, а аз съм като претрепано куче ( ни приемам ни предавам).Чудя се, тоя му грах не ще можем с ММ да го очупим....и докато сме в колата звъня на свекърите, че им носим малко работа. Питам ги дали имат торбички и те казаха, че имат и им дадохме граха.
На сутринта с голямата щерка тръгваме на екскурзия. Преди да излезем от БГ се обажда свекървата, за да ми каже, че граха са го прибрали с голям "зор" във фризера на хладилника им......
Б@си,.......... newsm78...ииии разбирам, че са го сложили с шушулките ( ако не бях седнала, щях да падна от смях)..............
..................Екскурзията много ни хареса и все с щерката се успокоявахме,че не сме се родили в Афганистан или някъде в Африка Rolling Eyes..............
Днес от ранна доба отидох на агрофитнеса.....обаче доматите си съхнат.Всичко е в треви.....и мисля утре да си взема отпуска и дано има разсади на пазара, та да пресявам..............домати.
Оплаках се,............ вече дъждът спря и отивам да разхождам кучето.............че ММ се е тупнал пред ТВ-то и чопли грах и все ме пита ( провиква от хола):-Кога ще разходиш кучето?
Еее...отивам !!!
Лека и спокойна вечер от мен, момичета!

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 19:55 от cream_

# 588
  • София
Тук съм и след дъждовния потоп. Дремем в къщи, Пламен си готви анти-холестеролно ядене/бобец/.
Крем, като те чета, а и другите - ами то май няма смисъл човек да си губи времето и парите за  агрофитнес. С природата няма как да се състезаваме.
Фло, утре ще разкажа рецептата против холестерол на младите ми колеги. Че те са в стрес от изследването.
А защо се очудвате как съм си седяла и чакала баща ми? Ами аз си бях много спокойно, кротко дете. Седях си постоянно сама, разглеждах си книжки, нареждах си играчките  и общо взето изпълнявах каквото ми кажат големите. През деня ме гледаше болна от левкемия баба и трудно придвижващ се дядо. Та си знаех - да се оправям сама и да не им преча. Майка ми и баща ми ги виждах късно, преди лягане - те след работа си ходеха на заведение или по гости с компания. За да кротувам баба ми ме научи да чета на 5 г, и то по старо издание на Клетниците/със ъ в края на думите и други странни букви/. До първи клас бях опукала всички любовни романи на подлистници от преди 1944 г, после и разни криминалета. Е как после да чета задължителната литература за Чук и Гек и овчарчето Калитко? Ми не ми бяха интересни. Така си завърших и у-ще - със странични книги, всички тогавашни деликатеси и чекмедже с пари - ако се наложи да пазарувам.

# 589
  • Кубрат/ Пишурка

Айша, разсмя ме!Аз все си спомням дъщерята на моя позната - детска учителка. Събираме се  в една приятелка. Дъщеря и се казва Вяра. Сядат децата да играят - Верчето седи на леглото. В един момент майка й казва - Верче,можеш да станеш! И Верчето отива да играе!След 20тина минути майката пак казва - Верче, стига толкова! И то сяда детето - като някое роботче!Е, днес Верчето е с добра професия и работи,но приказката си остана.

# 590
  • София

Добра ви вечер,момичета. И аз се завърнах от вилата преди няколко часа. Докато изпера, изгладя и разните други битови задължения, накрая в банята първо хлапето, после аз и сега присядам да ви нагледам с едно очо.  Laughing

Много цветна е темичката ни, много предположения сте направили кое от кое по-хубаво, ама цветето на Фло май никой го няма. Ще го видим първо на снимка.  Heart Eyes

И аз пооскубах малко треви, разчистих прецъфтелите ириси (Фло, аз им викам перуники, да, от семейството на ирисите са) но при мен са само лилави, любим цвят. И моите рози цъфтят, повечето са червени, но имам и бяла, и жълта. Майче, онези, дето ги купихме с теб са тръгнали, ама дали ще цъфтят тази година - не зная. Ще чакам, че там бяха - лилава, жълта и червена. Иначе и при нас валя и трещя цяла нощ, че и днес не спря, едни калища, едно чудо. Ама пък иначе тишина и спокойствие, чуруликащи птички, пък и не беше студено, напротив доста топличк, въпреки валежите.  Децата ходиха на басейн в спа-хотела, дето се каним за националната среща. Бабиното момче докато стигнем,  още по пътя , започва да говори за басейна и кога точно  ще се къпе. Докато не му се каже, че веднага щом пристигнем  ще се гмурне в басейна не мирясва.

Момичета, трябва да обновим отново списъка за националната среща, говорих на място и ми казват хората, че като се разберем колко души ще сме ще направят и допълнителна отстъпка. 

А за софийската среща не разбрах приемате ли ми предложението или да си върнем старата дата през седмицата - 19,20 юли? Освен това да се преброим за ваучерите. Купила съм 4, Айша 1, резервирала съм още 2.

СОФИЙСКА СРЕЩА - дата и списък за уточнение
ПИЦАРИЯ   Pizza The Level

1. Кари - да
2. Марина - да
3. Айша - да
4. Римар - да
5. Яжка
6. Фло
7. Светълчо
8. Шпунц - нали?
9. Мамси - и ти?
10. Мая ?
11. Дидия?

За сега толкоз, спи ми се, а утре пак ще ставам рано.  Heart Eyes Лека ви нощ!

# 591
Добър вечер момичета ,преди часове са прибрах от срещата на випуска ,уморена ,но весела ,че се видяхме след 40 години и чудното,че сме си все същите,млади и луди,поне след първите пет минути така си изглеждаме в собствените очи.
тук темата си върви ,послушните деца са на свършване ,но послушните баби -никога...ето ме от вчера
Скрит текст:

# 592
  • София
Боряна, много топло при вас - без ръкави. Тук съм все със сако - ленено, но го влача.
Моя клас така и не си направихме срещи след завършването. Само няколко души се виждаме по веднъж годишно. Другите не ни удостояват с внимание. То и ние започнахме след появата на ФБ.

# 593
Вчера беше много приятен ден ,днес също ,преди това двата дни са били жега във Велико Търново.Сега при мен вали...

# 594
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

# 595
  • У дома във Варна
 newsm51

# 596
  • София

Добрутро, добрутро!

Борянче, готина си. Хубави са такива срещи с наборите. Гледам май навсякъде ги правят. В Костенец имаха 2-3 набора срещи в съботата, всички заведенията бяха заети.
Жабче, мерси за пожеланията! Ега Мега, пак в лаконичния стил. Явно нямаш сили за повече.  Laughing Laughing

Заповядайте на тази маса кой с каквото иска! И дано денят ви да е хубав, въпреки дъждовното време!

# 597
  • София
    Добро утро!
    Маринка,много красива маса си подредила! Аз първа се нареждам до теб с кафенце.За срещата в Костенец,предлагам всеки да каже за колко и кои дни е.Аз мисля да се наглася така,че да бъда макс. с всички.
    Борянче,много си хубава и доволна на снимката.Личи си,че сте си изкарали прекрасно.
    Жабче,благодаря за хубавите пожелания за седмицата!
    Айша,личи си доброто дете и сега в теб.Но си хитруша.Имала си време да обмисляш и да взимаш правилните решения.И сега не действаш първосигнално.Усетили сме го и разчитаме на съветите ти!
    Ега Мега пак бързо бега... Laughing
    Хубв ден,момичета!

# 598
Вали,вали,вали-писна ми !
Като гледам как цветята ми по стълби,прозорци,градина са като пребити милите ,свели главички   и тъжни,тъжни...
Съботата  и неделята ми минаха в  наложили се ремонти ,ама стара къща ,като стара жена  е -трябва да се  пооправят!
И аз се радвам че тези дни  ще се видим с  Юлито -пчеличката канадска  Винаги  сбирки с нови хора ,ми носят нови  емоции и ги  очаквам с нетърпение
Момичета, пожелавам ви спорна  и бездъждовна седмица ,въпреки че според синоптиците  още  и още ще вали  и така поне до 21 юни...

# 599
Малко и от мен за настроение

Цитат
Днес дадох на жената да разбере какво ми е, като ме мъкне по магазините. Влязохме в 11 кръчми и във всяка пробвах ракията и мезето, а после се върнахме в първата...

Общи условия

Активация на акаунт