КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте готини! Hug
 Танита вие мачкате наред певчевската конкуренция.
Жабче вас не ви мисля с красивия младеж.
Маринка разчисти ли място за новите бурени?
Кремче,вие сте сложили със дъщерята в малкия си джоб французойките,много елегантни дами и хубави.
 Майче и Светле,как ми се иска ина мен да ми замирише на бебешжко,насладете се на всеки миг,че времето си бърза.
 Боряно,Борянке хубави са тези срещи на наборите. Янче по полека с мотиката. Аз два дни бях в Дружба икато видях колко нов бурен се енавъдил,ми се отщя всичко.
 Извинете за грешките но имам нов лаптоп и му свиквам.
 Сори ,за срещата тази седмица но в делниците съм в Богров,а през уикенда ще ходя при родителите си.
Кари лек път.
 Варненки приятна среща с пчеличката ,която нещо ни игнорира софиянки.
 Новите девойки хайде пишете не ни жалете. Тану Hug
 Джили итеб не те мисля,нека се кефиш максимално.
 Хули как е реколтата?
 Яжка друшка използвах ти тапите нощес.....  Simple Smile
 Приятна седмица

# 601
# 602
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю!

Я пък Жабката каква хитруша! Как лекинко се измъква - на ви една картинка и си глейте работата, нЕма да ви пишеМ аз на вас!  Joy JoyАма простено ти е Жабке, мила, теб море те чака, басейни, печенеее, жегааа, не ти е лесно!

Ега-Мегата и тя - ама и на нея й простено, тя пък бебе гледа.

Борянке, точно си каквато си те представях- бойка, силна и усмихната! Давай стиховете! Откога ги чакам!

Иви, да поздравиш специално Рут и Пчеличката на срещата. И на Рут да кажеш, ако идва пак в Банкя, да ми се обади.

А тебе, Креми, като те чета, се чудя - като ще ги насвяткаш доматите с три вида пестициди, за какво са ти домашни? Нали точно това е предимството да си ги отглеждаш - да няма химия в тях.Когато отглеждах аз зеленчуци, непрекъснато спорехме с майка - и тя искаше да ги наблъскаме с химия - син камък (според нея най-невинното нещо, ама не) против мана, амониева селитра (за корените и листната маса), току все ги "подхранва" с нещо от агроаптеката.
Чудила съм се на една баба, съседка на майка на вилата им в с. Буря. - Бабата с една кофа азотен тор, бърка с бурканче в кофата и слага на всеки корен. Защо, питам я. Ами, вика, съседката им слага и знайш ли нейните кви са убави, те таквия големи са. След време я гледам, пръска ги с нещо - С какво ги пръскаш? С б56 (една много силна отрова!!!), щото и "се видели малко маносани", един съсед така ги пръскал и неговите не боледували... Наблъска ги с кой каквото й каже, а в почивните дни децата й идват и товарят щайгите с "чисти зеленчуци от нашата градина".
В петък на Банкя дойде съседът, да гледат с ММ мача, жена му отишлана вилата им на морето с майка си и внучката и той сам. Той винаги купува най-скъпото на пазара, ходила съм с него на пазар, виждала съм как пазарува. Та донесе за салатата два огромни домата биволско сърце, розови, много красиви. По 6 лв. килото ги взел, градински били. (А кажете ми, вие, които гледате домати, възможно ли е по това време вече да има узрели в градина домати?) Както и да е. Нарязах аз единия (беше напълно достатъчен за салата), хапнах - наистина нежен, (не е като тия от пазара, дето като ги режеш "запират" на ножа, толкова са твърди и жилави), с тънка ципа, но вкусът им като на химически молив, или на нещо лекарствено, ако си затвориш очите, докато ядеш, изобщо няма да ти хрумне, че ядеш домат.

Всъщност, тя тази тема е много дълга, но май е безмислено да се говори...

# 603
Привет девойкии Hug Hug

Яжкааа Hug Hug- разсмя  ме  от сърце

Изчетох ви. Много матри"Я"л. Радвам се като има такъв.
Аз през почивните дни рядко стигам до интернет- първо Павел окупира лаптоп-а,аз обаче си имам телефончеее с нет ,но съм все уморена и като хвърля едно "очо" на фейса се хвърлям в леглото Grinning

Борянче  -  готина си  и видимо доволна си на  снимката    от срещата. И аз обичам такива срещи.

Фло ,Иви - пишете ме в отбора на запалянковците.
Това е едно от нещата ,които са ми останали от татко,който беше отявлен запалянко и върл фен на ЦСКА.
На мен слабост са ми още от едно време италианците. . Гледах ги онази вечер и се накефих като  понабиха надутите сноби. Grinning
 Фло - и аз имам нацъфтели лилиуми- тази тодина за сефте си имам жълт.Много му се радвам,наснимахго. Днес очаквам едни розови да разцъфтят, а имам и някакви,които купувах от една баба на един пазар ,но са с незнайни цветове.Очаквам ги с нетърпение и тях.

За рози тези дни не ми се говори. След бури,дъждове и хали в петък вечер съм  измела и събрала три натъпкани коша с листа розови и две кофи и те натъпкани с крак прецъфтели рози.
Крайно време е да си купуваме машинка за  листа - така решихме с Павел. А не ми се говори как се чисти райграс от розови листа.
Иначе - обожавам рози Grinning

Шпунции Hug Hug

Изчезвам ,че съм на работа ,но  като все ме тегли към "мамата" newsm78 newsm78

Hug Hug Hug

Светълчо - писали сме заедно.
Домати от градината в момента може да има само ако са в оранжерия!!!
По принцип си има  оранжерийни сортове, а биволското сърце май не е от тях.
Тъй,че ме съмнява дали  е от "градината". Мое мнение

Ние берем домати от оранжерята ни вече трета седмица.

Борянче - пробвай с  Актара. Ефикасно е. 7 дни карантина мисля.

Сега прочетох за проливния дъжд във Варна.
Танче - как сте в Аспарухово. Пише ,че при вас имало наводнения и отнесена настилка. ooooh!

Роска - и при вас е било страшно снощи.
Природата  ни отмъщава за отношението   към нея

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 11:30 от Gabkata

# 604
Първите ми зрели домати са от тази седмица.Но разсада е купен, и ги завивах с найлон,няма проблем какъв е  сорта ,ако е засадена семката рано.по нова година например.Наистина избягвам пръскане ,само в началото профилактично дето се вика ,започне ли цъфтеж ,само ако има проблем пръскам.каквото ще да става ,иначе е по лесно ,евтино от магазина.Домашното си е много по скъпо ,кой каквото иска да казва.Торя с оборска тор ,преди година  наторих целия двор и поне пет години ще има ефект,после ще видим ,ако има начин ,пак ,ако няма ...нали ще ставам кокетка ,няма само да садя .Преди дни пръсках краставиците ,корнишони по принуда ,че имат листни въшки.Не ги ям ,бера и изхвърлям ,уж три дни е  карентния срок ,но при мен ще продължи повече и полза никаква ,пак са въшливи.мисля да сваря угарките ,фасовете де и да пръскам с това ,щом не съм умряла от цигарите ,мисля че не е толкова страшно.Но ще сложа други семена ,хем за по късно ,хем ако тези не дадат нищо ,както са се увили листата.Но ми е на ум ,че и от тези валежи стават  проблемите...

Ай стига за земеделие...Облачно е тук ,но още се усмихвам заради  емоциите ,с които се заредих..Пожелавам и на вас   поне част от моето настроение и дано не вали много...

# 605
  • София
Привет красавици! Брей, колко отдавна не съм писала Simple Smile.Прибрах се от работа и веднага на компа.
На ФУРИЙКА, ЖАБКАТА, МАРИНА И БОРЯНА с благодарност за веселите картинки, хубавите пожелания и кафето:bouquet:от мен.
КРЕМЧЕ, посмях се на свекърите ти, как са набутали граха с шушулките в камерата. Ами утре може да опитат да наслагат във фризера доматите с колците JoyНе се вързвай, да знаеш, нарочно са направили така, та друг път да не им възлагаш такива досадни задачи Simple SmileКато бяхме деца, брат ми избираше най-кривите краставици и най-омърлушения магданоз, а аз купувах най-доброто. Затова все мен ме пращаха на пазар. Sad Радвам се, че добре сте изкарали на екскурзията. Това е по-важно!
АЙША, кажи на колегите, че рецептата работи. След един месец, да си направят повторни изследвания и да се поуспокоят младежите.А ти миличка ме разсмя с литературата, която си изчела в предучилищна възраст. Голямо ограмотяване е било и подготовка за живота hahaha
МАРИНА, освен да ти съчувствам за нашествениците в твоята градина, друго какво да кажа? Защо природата така го е измислила newsm78 Питомното да расте по-трудно, а дивото да расте като лудо. Онзи ден се жалвам на един дядо на село, че много е буренясало и иска много работа, а той ми казва: ТрЕбе да се работи, оти иначе ние  Че буренясаме... Прав е. За срещата, която трябваше да е на 21.06, ако е възможно, нека да е на 19.06. Не се налагам, само давам предложение, а ще стане както каже болшинството. Аз съм "ЗА''.
ЕГА МЕГА, пращай емотикончета, те всичко обясняват. Знам, че не ти е лесно сега, особено, ако тичаш всеки ден при хан Пресиан, ако гледаш и баткото...От една страна децата, внучетата, от друга родителите. Не остава време за лирически отклонения... Hug
БОРЯНЧЕ, радвам се за теб. Срещите с набори са много вълнуващи. А ти миличка, изглеждаш много добре-мацка и половина!!! И работлива, и талантлива...Дано се видим на срещата в Костенец. ММ не го мъкна по магазини, че ще е голяма мъка да ме помъкне той по кръчмите:hug:
РИБКЕ, а твоите постове дълги, или къси все са ми приятно четиво. Прогизнахме вече от тия дъждове. Хайде, варненските момичета, поръчайте хубаво време за следващата седмица, че какво ще е това море, ако няма слънчице? newsm78Весела среща с Пчеличката. Поздрави всички момичета.
ШПУНЦИ, жалко, че няма да се видим на поредната среща, но отсъствието ти е абсолютно извинено. Лек път на теб. Дано да са добре родителите ти, че тогава и ти ще си добре Hug
Приятен обяд и умната с калориите. smile3533 smile3533 smile3533
ПП ЯЖКЕ Joy Joy Joy Само така!
БОРЯНЧЕ, писали сме заедно. Съгласна съм със Светълчо-бойна мадама си.  newsm10
ГЪБКЕ, добре дошла в отбора на запалянковците. Хак им е на надутите англичани #2gunfire. И тази нощ не спах. Подкрепях Босна и Херцеговина, бориха се, но Аржентина си е класика в жанра. И при мен ще има момент на изненада. Купих няколко главички лилиуми, но и аз не им знам цвета. Каква е тази машинка за листа newsm78
СВЕТЪЛЧО, ще се видим ли тази седмица?
Хайде пак чао, че докато насмогна да отговоря, пак няма да мога да публикувам Simple Smile

# 606
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фло, ще се видим, мила. За когато и да кажете, ще дойда.
Машината за листа е нещо като прахосмукачка, на с по-широка тръба, поне нашата е такава.
С изненадите - и за се изненадах, бях купила любимата ми роза "Етерна" да замени една такава изсъхнала, но гледам цъфнала е съвсем друга, розАва.

Айша, както го описваш, изглежда самотно детство.

Борянке, дека ги стиховете, аа?

# 607
Фло - Светълчо е абсолютно права за прахосмукачката

https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1 … F7125%3B374%3B500

не правя реклама - това е първата ,която ми изкочи пред очите.
Просто  да придобиеш визуална представа.
Оооо - тя пък маркова се оказа  Grinning Grinning

# 608
Аз си помислих ,че е машинката за сърми ,тъкмо се навих да потърся една  ,много различни ми стават ,нямам очо за еднаквост,или ръце ,все нещо е .А то какво било ,но при мен нещата не са толкова изпипани ,по грубо си е .
Стихове-линк към сайт пратих ,тук не ми се струва удачно да помествам.
Имам доста цветета ,но като ви чета ,имате повече и по -хубави.Радват ми окото.
Толкова ми се иска да коментирам всичко ,ама винаги се сещам за мерудията и ...може би по-натам ще се разприказвам повече.Пък и вие много пишете ,не смогвам ,но всичко съм изчела и помня като слон.Само обърквам кое от кого е и на кого.  newsm12

# 609
  • София
Борянче, хубаво е, че пишем много, та да има за четене.  Hug

Софиянки, ами давайте тогава щом Шпунц не може в събота, да я направим срещата на 19.06 както предлага Фло. Хем ще сме свободни уикенда да посетим местата с треволяци и други подобни.  Heart Eyes Гъбче, ще взема да покажа на ММ листосъбирачката. Че и при нас през есента не са листа, не е чудо.

Яжка, за Костенец и аз казвам отдавна да се утоним кой по колко дни и от кога, та да мога да резервирам. Ама до края на месеца поне да го уточним. Горе-долу хората ще са наясно дотогава си мисля. И дано да сме повечко поне на основната среща 13-14 юли.

Варненки, приятна ви среща. Ако Рут дойде в Банкя да свирка и в София да се видим, не само във вилната зона.  Heart Eyes Хей, девойки предайте й, моля.

Пак слагам за софийска среща списък и да ми кажете съгласни ли сте с деня, часът ще го уточним допълнително. Мамси, Дидия я, се покажете в изповедалнята и кажете ще ли дойдете на срещата?  Laughing

СОФИЙСКА СРЕЩА - 19 юни (четвъртък)
ПИЦАРИЯ   Pizza The Level

1. Кари - да
2. Марина - да
3. Айша - да
4. Римар - да
5. Яжка - да
6. Фло - да
7. Светълчо - да
8.  Мамси - ?
9. Мая - да
10. Дидия ?

Хе-хе, ама Кари не е казала дали ще дойде, а аз я слагам на първо място в списъка. Дано да няма други ангажименти? Карииииииииииииииии обади се.  Heart Eyes

# 610
  • в сърцата на любимите ми хора
Маринче, слушам и изпълнявам и хоп ей ме на в изповедалнята Simple Smile
За съжаление няма да мога да дойда на 19 юни. От вчера си имам дъщеричка. За много малко време ще си е вкъщи. А в четвъртък потегляме за Варна и ще се върнем във неделя. Това е причината, поради която ще пропусна срещата. Бях ви писала, че ще карам щерката и нейна приятелка на сватба във Варна. Както казват - г.з път да види. Та и аз така.
В неделя бях в Пловдив, но отново набързо. Луси, ама то там е било голяма страхотия. Навсякъде из улиците имаше нападали клони, явно още не бяха успели да ги разчистят. Зано при теб да няма много поразии от бурята, че при приятелката ми покривът беше протекъл и всичко из двора лежеще на земята  Sad
В Карлово преваля, но слабо. Балканът се беше начумерил, но ни се размина този път.
Видях мама, сестра ми и тя беше дошла, та си стана една малка весела "родова" среща.
Тези дни ми е доста натоварено и ще надничам набързо в мамата. Не ми връзвайте кусур - имам си оправдание Simple Smile
Прегръдки за всички!

# 611
Привет девойки.от няколко дни нета ни правеше мизерии,появи се изчезне,два три пъти започвах да пиша и току изчезне,та се отказах. И това  всичко след като увеличихме скоростта му.То и много време нямах,перални,простирания,сгъвания без край наред с всичко останало. Вчера и днес си направих "основен ремонт" боя,подстригване  педиКУр и т.н.   Днес отскочих да взема" две три "неща от супера и сега чакам всеки момент да ми донесат четири големи кашона. А то така се случи че от днес за 3 дни всичко което носи логото на веригата е 2+1 и за учудване без да "завишат цените,за да ги намалят" Peace  
Тези дни тъкмо извадя някакви дрехи за куфара и прочета студ,дъждове ,гръмотевици. Айде бъдете така добри ,оправяйте го това време че не ми се мъкнат зимни дрехи,отдавна забравени.Маринка естествено че ще ме пишеш и ако не представлява трудност ако може още един ваучер за Лили,не съм я питала,но ако случайно  ще остане в повече, аз ще го взема.Само за часа не пишеш.  
За срещата в Костенец както писах престоя ще е според зависи - newsm78.Свободно време бол Grinning,отпуск ли е или лукова глава.
Стана ферман,но се надявам че поне ще публикува.Хубав и спорен остатък на деня Hug

# 612
  • София
Айде, Кари, чакама те  Hug Hug Hug Дават го даждовното до сряда.
Аз сега е прибрах, пуснах дрехите направо в пералнята.

# 613
Ох голямо лутане,голямо въртене.
Ние сме в Нежни половинки
Ние пак сме smile3543.
Прочетох ви но не ми се пише!
Светалчо ще поздравя непременно и Рут и пчеличката.Маринка и Фло и вашите поздрави ще предам.
Пожелавам ви спокойна вечер

# 614
                Уфффффф!От сутринта се мъча да вляза в темата и ....нъц - не пуска.Сега като ме пусна разбрах защо  Mr. Green Само нова версия май има вече и то каква версия  ooooh!
                Иве,не само сме в Нежните половинки , а и членове си имаме  Mr. Green при това цели 238  Mr. Green
                Маринка,още нищо не мога да кажа със сигурност за Кц!Нямам идея какво ще е през юли и не мога да планирам толкова от далеч.Казах,че ще ви следя и ако мога ще се включа в движение.Същото е и за софийската среща-ще следя къде сте ,кога и от колко часа,че май изпуснах от къде са ваучерите. newsm78
                Иве,поздрави и от мен варненки и Пчеличката!Тя ни пропусна в СФ,но поне вие се повеселете и за нас.
                Това гадно време направо ме депресира и съм с такова главоболие,че цял ден ме дразни и най-малкия шум.Местя се от леглото на дивана и обратно поне 100 пъти и сега футбола направо ме изнервя.Така са надули ТВ-то,че го чувам от всякъде,но ще изтърпя.
                Отивам да укротявам двете фурии,че са набарали едни балони и направо ще съборят блока.

Общи условия

Активация на акаунт