КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • София
започнах да чета новото в мамата. Ако не сте прочели, горе преди логото има едни квадратчета, от тях се отваря цялото меню.

# 616
Става подобие на фейсбук ,то и там се рекламира с харесано,честно казано ми харесва да е по дискретно ,ама....та щом сме нежни половинки ,ето едно стихо ,току що излязло от перото както се казва за любителките на поезията ми...

Скрит текст:

Шепот
Шепти ми хубавите думи,
 с които палиш ми кръвта.
 Не ме убивай в есента
 с безмълвие и без куршуми.
 .
 Светът е малък и голям
 с приятели или пък сам.
 .
 Безжалостно  и под тревога
 пристъпва вече старостта.
 Под тежестта на сто лета
 да прибера плода ще мога.
.
Узрялото за теб сърце
помилвай с двете си ръце.
.
Със нежни пръсти докосни,
със жадни устни откъсни
усмивката на моя ден
дори самотен ,уморен,
със теб  е като дар от Бог,
със теб е като свят широк
и мисълта е топъл дъжд,
присъствие  и път през ръж,
разцъфнала до път от мак,
до бързо преминаващ влак,
под чист ,лазурен небосвод.
Ти ,ти  си моят нов живот.

# 617
Много ме развесели това - НЕЖНИ ПОЛОВИНКИ  Laughing
То нежни, нежни, ама колко да сме нежни  Laughing

Фло, да опитам и аз с твоето бяло цвете  Grinning Дали не е такова като на снимката - има го в бял и син вариант.

# 618
В бяло и синьо е момини мигли не му знам официалното име

# 619
  • София
Добър вечер от мокра София.  smile3518
Да, сега ми се изясни, защо днес Мамата ме изхвърляше като мръсно коте.
Ами честита ни нова визия. Харесва, не харесва - това е положението. Дано поне замисленото от собствениците се осъществи и форума да стане информационна платформа. Ние ще свикнем с новостите постепенно. Пък ако не можем - има и алтернатива.
За софийска среща - когато и където решите, аз съм ЗА. Разпечатах си ваучера и съм готова.  Party
Каролин, лек път - чакаме те.  Hug
Днес си мислех точно като Светалчо за био-еко-доматите. Нали домашното се произвежда уж да е по-чисто. Пък те му бутат всички възможни препарати. Според бившия агроном по докладите баща ми - само е прехвалено чисто. Да се утешават хората, че правят най-доброто за семейството. А всъщност няма контрол кой с какво е поливал и торил.
За това си купувам турски, гръцки, испански - каквито внесат и ми харесат финансово, не му мисля. На пазара на бул. Черни връх си имаме 2 -3 "производители" с огромни домати биволско сърце/6 лв/ и до тях лимони, банани, ананаси. Не знаех, че по пловдивско вече виреят и последните 2 плода.  Crazy

# 620
Виреят ,ама друг път...

# 621
  • София
Боряна, ясно ми е. Но таксата за сергия на производител е по-евтина и затова са се писали такива.

# 622
Боряна, ясно ми е. Но таксата за сергия на производител е по-евтина и затова са се писали такива.

те може и да са производители на нещо ,сезонно ,и през другото време продават каквото има ,няма лошо ,все някой трябва да продава ,пък и хляба си вадят хората...въпросът  беше напоследък за домашното ,чисто производство ,дето не гони  печалби ,а е за тесен кръг и излишното се продава.Старая се да не пръскам ,само рано пролет ,да изветрее до плод...но когато има проблем ,се налага...Аз защото нямам друго занимание...

# 623
  • Видин
     Марко Тотев си е Марко Тотев! Тамън реших и аз да се разпиша,че да нИ рИвете Wink за мен,а то- нова версия- пак и отново! Twisted Evil Но пък са ни компенсирали подобаващо- "Нежни половинки" Joy hahaha Че сме нежни,нежни сме,ама не сме половинки,а мацки и половина!
      Гледам,че бахчеванджийките са се развихрили!Не,че и аз не вършея всяка свободна минута.Много добре ми се отразява кОпането,след лудницата в офиса.От събота играем на жмичка с пустия му дъжд.Единия се крие-другия го търси! LaughingОбаче го излъгах и успях да отесам всичката трева.Нали трябва да направя място за новата.... Joy Що се отнася до еко-зарзавата,оказа се,че не пръскам ли ,нищо не се получава.По-важното е да се спазват карантинните срокове на отделните препарати.
      За протокола- прочела съм ви всичките,ама нещо това мрачно време хич не ме вдъхновява към писателстване.
      Айша,Борянката- писали сме заедно! Hug

# 624
  • София
ДоЛар вечер, момича! отговора: Дал Бог бедро hahahaМой баща работи цар. Я тебе даде чорап. Един чорап-един арап, два чорапа-два арапа Joy
А сега сериозно. Привет красавици  bouquet
ГЪБКЕ, СВЕТЪЛЧО, ами то наистина като прахосмукачка, а защо не измислят нещо да изтръгва плевелите. Такова веднага ще си купя.
БОРЯНЧЕ, и най-топлото стихотворение прочетох. Бива си те момиче! Когато се запознаеш с нас, ще ти бъде по-лесно. И аз така в началото се обърквах.
МЕРИ ПОПИНЗ, и това цвете не е. Моето е друго Joy Joy JoyА картинката ти ме накара сама да си се смея.
ДИДИА, гадно нещо е главоболието. А на телевизора му дръпни щепсела и той ще млъкне. Виж, с децата така не става:)
КАРИ, вземи си гумени ботуши, спасителен пояс, а може и гумена лодка. Шнорхел-също hahaha
РИМАРЧЕ, как си?
ИВЕ Hug Hug Hug
МАМСИ, к'во пра'ят тия хора във Варна? Решили са да вземат първото място по бракуване. Да не остане и за цяр мома, или ерген. Всичко да мине под венчило marriedТия младежи не знаят ли, че хората се делят на умни и на женени. Ама зор-от умни да станат женени. Айде да е хаирлия!!!
МАРИНКА, пак на твоята глава стоварваме всичко, ама като си млада, а и учена...  love001
ИВЕ Hug Hug Hug
За тази вечер май това беше. Лека luvbed
ПП ВАЛЮШКА, точно това мислех да напиша, че сме мацки и половина, ама мислех и после ми изфиряса. Е за това са приятелите. Simple Smile
АЙША Hug

# 625
  • София
Много съм добре. Не ме боля изобщо след това  Hug

За срещата пишете къде ще бъде точно.

# 626
  • София

Да не ме забравите  Joy пак да се весна.

Римарче, пицарията се намира на "Патриарха" и "Витошка" до "Хеликона", слиза се по едни стълби надолу. УТре ще ида да резервирам маса за 10 човека. Платила съм 4 ваучера и съм поръчала още 2, Мая е платила 2 и Айша даже и го е разпечатала. Айша, може и да те помоля да разпечатиш и останалите, ще ти кажа утре като закупя и следващите.

Та пускам списъка отново и уточнявам.

СОФИЙСКА СРЕЩА - 19 юни (четвъртък) - 17.30 и след това
ПИЦАРИЯ   Pizza The Level - бул. П. Евтимий и Витошка

1. Кари - да
2. Марина - да
3. Айша - да
4. Римар - да
5. Яжка - да
6. Фло - да
7. Светълчо - да
8.  Здравчето ?
9. Мая - да
10. Дидия ?

Борянче, това цвеке, дето го е показала Мери не е ли метличина. Аз ги знам момините мигли, много са готини, ама не можах да ги захвана, една колежка ми ги дава преди години.

Мале, ама кви сте. Не давате на хората да ни нарекат нежни. Ами те имат предвид, че душите ни са нежни, бре, моми. И са прави, ще знаете. Ама, вие, нали всите сте мъжки момичета, бЕгате от нежността. Ама, ха.  Heart Eyes

Лека да ви е нощта! А преди това ви черпя по едно мохито.

# 627
  • София
    И аз се мъча с новата визия.Изобщо не я одобрявам,дано свикна.Аз съм от хората,които не обичат промените.
    За борбата с вредителите-едно време майка ми киснеше пелин и с тази вода пръскаше.Но не знам кое пръскаше-домати ли,лук ли,фасул ли....Аз не пръскам дърветата и изпращам плодовете на внуците.Но тази година има много охлюви ,лепят се по дърветата и са пробили дупки в кората.Все се каня да им купя бира,но поссле не знам какво да ги правя,макар и пияни...
    Тази вече видях как дойде дъжда.Прибирах прането и гледам от към Перник идва една бяла ,много гъста мъгла.Направо ме достраша от зловещата тишина.Чудих се,какво ще е това чудо,дали няма да е като в Пловдив.Много бързо се приближи,дъждът беше много силен.Но бързо замина към центъра на София.Улицата стана река.Кабелната изчезна,отивам да я търся.

# 628
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мен тази нова визия ме изнервя, отивам да си легна с книга. Как ще свикна, не знам... Тясна ми е тази  лента, дето остава за темата, направо в ханша ме стиска...

Борянке, нигела се казват тез момини мигли. От семена се размножават, Маринка.
Лягам си, лека нощ!

# 629

Общи условия

Активация на акаунт